Окончателно: Бивша съдебна шефка осъдена условно за подкуп

ВКС потвърди окончателно присъдата на бившия председател на административния съд във Варна Анелия Цветкова - тя няма да лежи в затвора.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: Бивша съдебна шефка осъдена условно за подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за кокошка няма прошка за милиони няма закони а човека дето заплашил тъпа касиеркаот банка дето не му дала кредит 8 години каде е справедливоста *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защото не е осъждана и е дългогодишен магистрат, отличен професионалист ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,във вземането на подкупи и раздаването им на по висшестоящите от и над нея БРАВО,,,,,,,БРАВИСИМО това е БЪЛГАРИЯ,уви

отличен професионалист и администратор. А най добре се е справяла с това да прибира подкупи и да пуска престъпници

Да-а-а, и след 3 години ще кацне на висок пост в съдебната система... Браво! Прекрасно правосъдие, да се разплачеш просто...от умиление!

2008 год. са я гепили, и чак 2015 год. издават присъдата!!! Представете си колко се е била осрала тази, за да са необходими 7 години, докато й измият задника, така щото да не влезе в пандиза!...

Не ви ли минава идеята, че с този външен вид, тя заработва пари по друго направление, а вие я обвинявате в корупция?

160 000 лв и 400 гр. злато в къщи. Защо ли в къщи, може би защото банките не са сигурни.

Любопитно как е обяснила купищата пари у дома?! Или просто е раздала малко от тях на тия дето са я съдили!

Е.и му случая! Тая е била като пчеличка... Ама нали е "отличен професионалист" и не е осъждана, защото не е хваната докато събира медеца... Казвах ви: е.ана Държава, ама вие не те не

колегите и решили че е отличен професионалист.как иначе при тези обороти.

Вижте какъв стръвен поглед и каква сочна уста

Гарван,гарвану и...така нататък!...

Реално в цял свят е така,една от най-деформираните съдебни системи е американската,която истерично се опитват да наложат като световен еталон за правораздаване,пример-узаконеното сключване на сделка -прокурор - подсъдим

глупости там съдиите са изборни , стига лъга комунистино

отличен професионалист????

Ало, Рязания блок, това ли е рИформата Ви бе будали смотани?

не е ли по справедливо да се лиши пожизнено от професията ?! тя решава човешки съдби все пак и както е видно не отговаря на изискванията.... но и тази мъка 3 години да не се в играта не е много лесна............

ВЪВ ВЗЕМАНЕТО НА ПОДКУПИ!!!

С тази "присъда" поощряват престъпността.

Това е реалността. Все едно да поставиш вълк да пази агнета, но неприятното е че чакаме нещо да стане свише и не щем да поемем в правилната посока за справка гърците. Това и всичко което произвежада системата посредством администрацията само бедност и мизерия може да го променим само и единствено ние всички заедно не да драскаме по нета.

Вие какво искате да останем без съдии ли, ако прилагаме закона както трябва ще лишим хората от проавобезсъдиие защото няма да останат съдии. Сега сериозно ако сме обшество и ако ни пука не да драскаме да излезем всички заедно и да поискаме правото си, колко ще сме дето ще излезем !!!!!

Няма да останат отлични специалисти. Съдии ще има, специалисти няма да има.

Как няма да бяга народа, как няма да има демографски срив след такива новини.

То това не е наказание, това е жив стимул!! Крадеш, крадеш, богатееш ... накрая те хващат и 3 години условно. Заслужава си от всякъде! Как да обясня на едно дете, че трябва да работи честно и да седи бедно след като е по-правилно да му се обясни, че е най-добре един пост и цока подкупи наред - купува си всичко нужно и накрая 3 години условно...

Булгаристанска съдебна система. Хора, спасявайте се.

Вижда се, че е дългогодишен магистрат. Спестила е 150 бона вече...

d4

целия цирк в л...а, съдийката-професионалист, отличник и администратор -в бяло! да умре човек от клоунади, фокуси, илюзии и манипулации.

Аз милсля ,че в крайна сметка тя заедно с колегите й ,там най-разни адвокати и прокурори ще осъдят Държавата.Помнете думата ми.Тази държава е тотално изгнила.Аферим на такива разбойници!

Абе иначе е готина кака, и отнася папура в движение.

Съдия в затвора?! - надежда всякаква тук оставете, както е казал поета...

отличен професионалист и администратор-защото си е прибирала подкупите и заплатките от данъкоплатците професионално

Главния прок,рор е минал под прикритие, де що има магистрат - и той под прикритие, полицията от време оно се прикриве дето сфари - ми кво се чудите на една такава "прликрита" присда. Но щом не са ѝ изказали служебна благодарност - има надежда, и то голяма, макар и под прикритие.

Съдът обаче не й наложи ефективна присъда, "защото не е осъждана и е дългогодишен магистрат, отличен професионалист и администратор, без данни за наложени наказания". Тя е "отличен професионалист и администратор"!

Жална ни майка... п.п. "Да проявим разбиране, колеги. На всеки се случва. Просто е имала лош ден..."

Гарван на гарван око не вади!

По Бай Тошово време тая немаше да излезе от затвора, я каква убава прическа си е направила и се е нацръвила !!!

10 коментара.....без коментар....

на дрътата варненска разпоретина крадлива в чофката

всичките прасета на кюфтета

Цялата пасмина от съдии "професионалисти" и "отлични администартори" допринася за съсипването на държавността в България! И затова сме на това дередже!

Даже голяма присъда са и дали :) Като не са я изкарали невинна пак е добре . Пък и в краят на краищата може някой друг колега да се окаже с такива суми в домът си . А 3 год минават бързо , след като се върне може някой от тези които са и дали присъдата да им го върне . За това няма голяма присъда и ефективна.

А кога в Бг за 27г., ще има поне един осъден ефективно ?

Ами тя е голям професионалист,отчита се където трябва по -нагоре в ерархията и най- вече пази мълчание. Гарга на гарга око не вади...

да го гуха

"отличен професионалист" Да, това се вижда от намерените пари, колко професионално и безпристрастно си е вършила работа!

Abu Talib

Ами че то отличните професионалисти знаят как да си искат и да вземат подкуп.Аджемиите има още да се учат, докато дойдат на нивото на каката тук.

Браво,това да не Румъния че да вкарват съдии и политици в затвора !

Те в Румъния и ги стреляха преди доста време. След това и ги закопаха.

Много малка присъда