Над 220 машини ще чистят снега в София

Столичният инспекторат започна проверка на всички 12 фирми, с които има сключени договори за осигуряване на над 220 машини за снегопочистване.

Обратно в новината

Коментари - Над 220 машини ще чистят снега в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

живея в краен квартал ,само в това кварталче има 70 улици с 220 машини ще е като миналата година минават главната по обяд а на работа сме от 8 часа или ще се правим на снегорини или на бобслейсти

Въпрос към М. Бояджийска: Как машинитте ще чистят снега от булевардите? До сега практиката е да натрупват камари мръсен сняг в двата края на булеварда и ние - пешеходците - газим реки от разтопен сняг в слънчев ден. А в Румъния снегът се изхвърля от града. КОГА ЩЕ СТИГНЕМ ДОБРИТЕ ПРАКТИКИ???

Ето още един предизборен кьорфишек. То не бяха кръстовища, то не бяха лъчи на метрото......идете и си вижте заебаните боклуци покрай Руски Паметник. Нещастници!

За какво ни е общинска техника? За да може мизерници да лежат на гърба на общината и крадат като преди години от държавата.

ще има лапане и тая година!

То понеже нито веднъж до сега снегът не ни е "изненадвал". То и бат ви бойко щешие да лови снежинките във въздуха, ама до сега никой, ама никой градоначалник не се е справил. Всяка зима е едно и също.