Задържаха иракчанин на гарата в Русе

Нелегален имигрант от Ирак е бил задържан във влак на Централната ж.п.-гара в Русе, съобщиха от Гранична полиция.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха иракчанин на гарата в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага да го направят почетен гражданин на Русе щом като е само един.Как познаха,че е иракчанин? сигурно е бил в тоалетната и се е заключил от вътре. Цял влак а само един- провериха ли таваните и отдолу между колелата.

В момента, също както и преди, ни управляват комунистически наследници. За тях думите "християнска вяра" няма никакво значение. важното е да усвояват парите от Европа и да са на власт колкото се може по-дълго.

Със сигурност се е объркал човека.

Ако е тази на вратата, нека остане, дори работа ще и намеря :)

Нали вожда ни бб беше казал,че дюнерите ни пазят,ало Русе,ако си нямате достатъчно дюнери,да си направите,тъй рече вожда ни,хоуг!Пардон,оставка,подлоги герберски!

Големи глупаци сте,щом с товя се хвалите.Вместо да ги пускате да се махат от България,вие насила ни ги връщате-боклуци.Все на излиане ги хващате,а от долу ги пускат безпроблемно.Добре си изпълнявате поръчката от продажните ни политици.Целта е ясна-по указание на Турция и Америка,България трябва да се напълни с мюсулмани-ислимясти.Още малко ви остава и ще ви измете народа.Не искаме чуждоземци,и особено тези фанатици.Те са и друга вяра и винаги са искали и искат да унищожат християнските народи.Само нашите тъпи,продажни,малоумни политици ли не виждат това.Затвор или направо смърт за националните предатели.Да се отървем докато е време,че нищо фобро не ни чака.Тези безхаберници искт да ни затрият като народ и засега много успешно се справят-целта им ,между 7-10,максимум 15 години да ни затрият като нация,а земвта ни отдавна са я отредили на чуждите купувачи,така че,са ни продали отвсякъде

Големи глупаци сте,щом с товя се хвалите.Вместо да ги пускате да се махат от България,вие насила ни ги връщате-боклуци.Все на излиане ги хващате,а от долу ги пускат безпроблемно.Добре си изпълнявате поръчката от продажните