Богатите са по-богати от всякога

Най-богатите 400 американци са по-богати от всякога с похвално и рекордно богатство в размер на 234 билиона долара

Обратно в новината

Коментари - Богатите са по-богати от всякога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Богатите по-богати бедните по-бедни, нищо ново под капиталистическото слънце и после се чудете още защо има комунистически революции и висящи по дърветата фабриканти...

Трябва да отбележа, ЧЕ ТОВА НЕ СА ПАРИ В КЕШ. Примерно Бил Гейтс има 74 милиарда, ама в основно акции. Ако ги продаде на моментната пазарна цена ще има 74 милиарда. Обаче ако "утре" МS фалира, то от милиардите на Бил ще останат дребни милиончета. В този смисъл тези които говорят за "лакомия" на тези богати личности са просто смешни кретени.

колкото повече пари се печатат, толкова повече милиарди се отчитат - куха работа е това. Да пишат кой колко кила злато има, диаманти, скъпоценности, къщи, коли и като тръгне за свети Петър да си ги носи под мишница. И това е богатство от продажбите на вятърничави простотии........

както и други хора преди мен са забелязали, думата билион, на български означава милиярд.който е писал статията или е неграмотен, или просто цели да обърка читателя...

Това са най-богатите евреи. Няма други богаташи... Другите народи не са толкова лакоми.

Тия баш най-богатите не са евреи. Виж го Рокфелерчо е само с 3 милиарда.

сметка когато човек си тръгва от този свят не носи нищо със себе си! Невероятната лакомия на тези изроди няма да им помогне когато им дойде реда!

Баси кривите сметки!!!!!! Билиони ама кви? За американците билионите са милиарди, което очевадно не се връзва Ако пък са трилиони пак не се връзва щото при средно 5,85 млрд на калпак и 400 калпака резултата е: 400*5,85 млрд=2,34 трилиона долара или 2340 милиарда долара, ама и двете числа се различават с порядъци от 234-те билиона от статията. По европейски би трябвало да е 2,34 билиона=2,34 трилиона по американски. Та в математиката запетайките са доста по-важни за разлика от тези в непетенциозен текст.

Не виждаш ли, че тия ДИРници превеждат с Google Translate без изобщо да мислят. От самолет си личи кои статии са преведени от руски, кои от английски и кои са просто написани от някой неграмотник на български :)

Задавете се с тях! Ами дайте излишъка си за световните проблеми, защото Вие самите го унищожавате най-богатите!! Не се наядоха на пари!!

Билион... защо не вземете да пускате новините направо на английски!? Тогова поне бихте изглеждали по - големи професионалисти.

Броене на български - милион, милиард, билион, трилион Броене на американски милион, билион, трилион Дир са прави в случая.

И каква е мярката за билион според дир?! Защото като гледам, 400 милиардера със средно богатство по 5.85 милиарда прави общо 2340 милиарда. Демек един дир-овски билион е 10 милиарда. Така излиза според собственото им неграмотно писание :)

Аиде , аиде 100 годишният Рокфелер се запуснал само 3 милиарда . Със сигурност данъчната му декларация я попълва адвоката на Пеевски .