Проверяват казаните за варене на ракия

Акция по проверка на специализираните малки обекти за дестилация на етилов алкохол - т. нар. казани за изваряване на ракия, е организирала митницата в Русе.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват казаните за варене на ракия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а не пазят границата.Скоро ще почнат да ни колят масово.

На стоглава ламя режат опашката.

ае чувайте бреее абе вие дрожди слагате ли на джибрите освен захартъ де - аз ще им туря и от култивираните дрожди тея йофтините българските и захартъ на 23 градуса горе доле

матряла на 23 градуса де и колонен казан на 2на преварка че да мой да стане по-мека така благода влиза :))) а на тея пишмян държавни органи дето от нас ще изкарват нарушители и ще ни глобяват...боже нека е грях давай нагоре и нека сера на тях

Господ да ги убиййй... Изедници!

сега акциз за лютеницата, компотите, сока от трамбъз трябва да вкарат

Моята жена е засяла в една саксия мушкато? Трябва ли да му платя някакъв данък, все пак ми краси дома и съответно го прави по-скъп.

Спрете се бе, изедници!!! Цялата държава втасала, всичкото ни е наред, че дебнете по казаните, белким вкарате някой лев, само защото някой си вари ракия! Бял ден да не видите дано!

Значи, да насъскаш питбула си срещу човек а после и да го пребиш този човек...струва 300 лева. Да не попълниш декларация на митницата, защото си вътре в България....струва 2000 лева. Какъв акциз и какви митници, когато ракията е за лична употреба и вътре в България? Нито като количество, нито като вкусови качества, ракията от казаните по селата не може да бъде за комерсиално разпространение.

Не се ли налапахте ,и това ли искате да забраните , на бедните хорица? Водата в Бг може да свърши ,но ракията НЕ.

Така се прави ! Майната им на наркотиците през границата. Давайте по здраво по този начин и си мислете за Калаянчо митничари. Ъхъ, сетихте си, нали ? Кога ли някой, счупил се от работа по събиране на плодове и останал на сухо през зимата заради малките ви мозъчета ще изпращи ? Не е дали ... а кога.