В Сирия печели... Путин!

С разширяването на военното си присъствие в Сирия Кремъл преследва повече от една цел. И както и да реагира Западът, Москва във всички случаи печели...

Обратно в новината

Коментари - В Сирия печели... Путин! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С интерес прочетох поредното писание в славната някога Дойче Веле. Глупостите написани вътре затвърдиха мнението ми - тази медия е като използвана дамска превръзка. Впечатлява само извратеняците.

10:40 23 септември 2015 / Автор Инго Мантойфел, DW / .... Такава държава вече е съществувала след първата световна война под френско управление И морално и етично - УПРАВЛЕНИЕ Да не сте посмели да си помислите че е била колония протекторат доминион и пр. глупости Управление,османско присъствие и т н - Ето така трябва да се изразява модерния евробългарин

статията е манипулативна и разчита на непознаване на проблема с Ислямска държава. Истината е, че ИД беше създадена от американците в тясно сътрудничество с ... турците. Джон Маккейн се съдра от срещи със сегашните лидери на ИД. Целите им са следните: американците така свалят Асад и слагат ръка на удобния път на нефта, газа, и наркотиците. Хаосът, който те искаха да настъпи и в Сирия щеше да им е удобен да разширят военното си присъствие за охрана на тези суровини. Турците щяха да се разправят с кюрдите просто чрез изпитания от тях метод - изстребление и то забележе чрез ръцете на друг - ИД. Защо този немец се прави на тъпан и не пише това? Обслужва западните интереси и си получава заплатата. А да, ама тогава защо се ядосват, че и Русия има свои интереси, а? Интересите на Русия винаги са вървели ръка за ръка с моралните интереси и националните интереси на локалните страни - немецът просто ни лъже. И забележете след като американците ликвидират реда чрез хаос в Сирия единствената страна, която им оставаше да скапят бе Иран. Голяма хапка и затова на края си я оставиха. И тогава подчиняваха целия арабски свят и пътят на наркотиците от Афганистан щеше да им е на тепсия в ръцете на "нобелистите за мир".

Иво Дрънчев се е престарал!!!Цялата интелигентност му отива на вятара с тази омраза и продажност!!!

Не възможно предубеден човек да пише обективно. Когато влагаш толкова енергия да повтаряш постоянно доктрината на една съмнителна политика, в един момент на хората им писва и почват да търсят алтернативни мнения. Ефекта на такива статии е обратен и това е всъщност което печели фенове на Путин.

"моралните ценности по принцип никога досега не са представлявали изходна точка за външната политика на Русия. Важни са само националните интереси". Не е като американската политика - там морал, морал и ако остане място между морала - тогава гледат и националните интереси. Ама първо морала, американският морал над всичко !

а пък те ФАЩ, евреите и европейците Винаги се годят СААААМО от Етични и Морални съображения във външната си политика, и Никога от чисто егоистични, лични , национални интереси ! Затова ФАЩ водят войни за "сащита на Националната си сигурност" в Иран, Ирак, Сирия, Либия, Никарагуа, и са разположили военните си бази на 10-ки хиляди км. от границите си ? А, може би не е Дизраели , еврейскиат външен министър на кралица Виктория, който е изрекъл "етичното" закючение, че "Велика Британия Няма Вечни Приятели, Има Вечни Интереси!" А??? Все някой друг им е неетичен на наглите, бледолики господари. Особено, ако не им играе по свирката ! Сигурно Путин е формулирал : Добриат Индианец е Мъртвиа индианец " !?? Ай кафа от тъпигьози!

Който подкрепя диктатора Есад няма да спечели. Тази война по скоро може утре да се премести в Русия.

Надуших смрадта на дойче веле на второто изречение и спрях да чета. Тия са страхотни подлоги.

Мислех до пиша относно статията, но ти си я описал прекрасно. Освен всичко друго авторът е пълен идиот.

Русия откак съществува се занимава с две неща: удържа исляма и натрива нова на всеки, който тръгне за световно господство. Правила го е преди, ще го прави докато я има. Послнието към САЩ е простичко: "чакахме ви, чакахме ви, като видяхме, че нищо няма да направите, ще го направим ние."

да идеалното зло

Дойче веле е свърталище на най-продажната част европейски журналисти.Но ако посоча имена (вкл. български) модераторът ще ме изтрие моментално.

доста нагла западна позиция на този журналист от ДойчеВеле. значи НАТО и САЩ могат да си правят хиляди бази навсякъде по света, а когато Русия си строи трета база в света - настава страшен вой!!! НАТО И САЩ могат да подкрепят всякакви отрепки, хунти и режими по света, вкл. нецистите в Киев, а на Русия е забранено да подкрепя Асад в Сирия!

Чета, чета, после пак чета и се чудя тоя свят превъртял ли е, или на народа чавка акъла им е изпила. Всички се държат все едно имат тежка деменция, а в най-добрия случай - евнуси в публичен дом. Всичко знаят как става, ама само на думи, че за другото нямат... топки :-) Добре, че има такива като Путин, та да си чешете импотентните мозъци. Насра тъпите американци с три хода. Духа си перките духа си ги, и сега един по един му ходят на крака на килимчето да му лижат подметките. ТОВА Е ВОДАЧ. КАЗВА ЕДНА ДУМА И ВЪРШИ РАБОТА, всички останали са импотентни плужекоподобни, които се гаврят с по-слабите от тях, и то подмолно, като печатат хартийки без покритие и ги раздават на глупавите алчни безмозъчни родоотстъпници. За справка - Украйна. Съжалявам, че няма такъв съд, който да изправя и да осъжда държавна политика (за някои това е маскирана дума за геноцид и тероризъм на всякакви нива) и безотговорни, стероидни безмозъчни човекоподобни, за които всички проблеми се решават с пускане на бомби и разпалване на конфликти.

Ми евала..

That's how Russian Police deals with Immigrants потърсете в ютуб да видите как се оправя путин с имигрантите- точно така трябва - да има ред

Spirit

Не ти трябва да ходиш чак до Ю Туб, прочети тази статия на Ботев в бр. 13 на в-к Знаме от 4 април 1875 г. и ще си направиш неволна връзка с това, към което ни препращаш. Статията се казва Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите : Кажете ни, виждате ли вие край на българ-ските страдания? В Турция ни мъчаха и предаваха едно време като скотове, а днес душат сяко едно стремление кам човечески живот А Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на общата повинност и, когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от това намерение. Но това, което не можиха да направат устата на продадените блюдолизци, направиха казаците със своите сулици и камшици и с копитата на своите коне, направи правителството със своите темници, със своят Сибир и със своите 25 по гърбът. Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и, като ги испроводиха куда Макар телят не голял, не оставиха не една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страната на правителството. На мяста даже и кръв са пролея! Правителството натовари 1,000 души български момци в един твърде веран вапор (гемия) и ги испроводи на Кавказ в такова зло време, щото от бурите вапорат потъна в Черното море и нашите отидоха да защищават от рибите своето ново отечество. Нашето правителство е запретило входът на сичките български вестници в държавата и целта на това е да са не раздражават духовете. Видите ли какви прекрасни мери употреблява защитницата на славяните, за да еманципира своите едноплеменници и едноверци? Какво ще да кажете против това?

Като цяло от "Арабската пролет" предизвикана от САЩ основният печеливш ще излезе Русия. Може да се каже, че Путин, като майстор на източните бойни изкуства успя да приложи методите им в политиката. Сякаш аха и ще загуби и изведнъж се оказва печеливш... :)

Spirit

За Путя мога само да кажа , че е едно глупаво джудже. Прави това, което са правили и руските царе още от времето на Петър I : търсили са място под слънцето! Само, че го търси на грешното место, защото съвременна Русия няма ресурсите и възможностите на Съветската империя да бъде навсякъде по света чрез многобройните й сателити. Това открито противопоставяне на Америка рано или късно ще я довърши! Първоначално икономически, а после политически и военно.

Джудже си ти ! Явно историята не ти е била любим предмет !!

ДЕСЕН , толкова си десен, че вече никога няма да тръгнеш направо,само в кръг си пич ! Като дервишите - чакаш бог , а то х...Само дето ти се върти света.Лошото е че на тях им минава,а на вас - НЕ!

Още много можеш да кажеш за Путя , само трябва да те опънат на правилното място.

Путин само ще се набута между шамарите, както направиха руснаците в Афганистан. Защо толкова бързо се забравиха уроците на историята.

Кажи, кой да спре извергите!!! Амаг от сбалансирани политолози. Разбира се, че е нужна световна коалиция против ИД, но докато "западното общество" си прави петинг, тая смрад се разраства. Човек, завземат ни!

А засилените военни интервенции на САЩ и на Турция в Сирия са насочени основно срещу убийците от "Ислямска държава" (ИД), ..."?? А дали е така? Турция със съгласието на САЩ удрят кюрдите, които бяха нагазили ИД!! Това е истината! А Путин е на път да покаже истински мерки срещу ИД, независимо целите които преследва!

Хубава статия, но обслужваща интересите на противниците на Путин. Една статия, трябва да е неутрална или да показва нещата от всяка страна. Останах с чувството, че текста е пратен по факс от посолствата на САЩ.

Недостойна статия. Авторът не иска да приеме, че дори срещу абсолютното зло ИД Западът и Русия трябва да бъдат заедно. Вменява ни, че всеки успех на Русия е неуспех за западното общество. Случайно или не, но е написана от главния редактор на Дойче Веле.

Поредната поръчкова статия, представяща позицията на американската администрация... Всъщност, всичко написано е в пълна сила точно за "демократичната" политика на САЩ в световен мащаб. Достатъчно е в статията, само да се разменят имената на "Русия" със "САЩ" и на "Асад" с "Ислямска Държава" и всичко си идва логично на мястото. Единственото нещо, което е в сила е простият извод, че всяка от великите сили гледа предимно своя интерес и не прави услуги никому безплатно. "Безплатни обяди" и "реверанси", раздаваме само ние (нашите политици), защото сме "големи баровци" и "великодушни партньори"...

и тези обяди не са безплатни. сметките плащаме аз и ти

Печели...звЪнци!

Хаха, поздравления за ника... Пълно е с хаховци като теб на тази територия.

Путин е последната надежда за мир на Земята ! Ако и той не успее човечеството е обречено.

Путин ще спечели не само в Сирия, а където поиска.

абе той и Хитлер така си е мислил, ама.... знаем как свърши.

Все повече се убеждавам, че по времето на комунизма имаше по обективна журналистика!Едните сочат с показалеца, другия със средния!

"В крайна сметка Асад е последният партньор на Русия в Близкия изток. " Западът и САЩ (!) са се борили срещу партньорите на РУсия, а не за "Демокрация". Както и да е. Геостратегическото противопоставяне няма да свърши с войната в Сирия, обаче "некои странични ефекти" като бежанската вълна, разполагането на адрено оръжие в Германия и потапянето на VW, дават сигнал, че истинският удар е насочен срещу ЕС. Тъй като американците не са надскочили блоковото мислене и виждат, че Европа се опитва да води "собствена" политка по отношение на Китай, Русия, Бразилия, затова ще бъде "наказана". Това е само един аспект. Всъщност светът се развива много-вариантно и не им блазирам на службите по прогнозиране на събитията и формулиране на съответните действия в сегашно време, някои от които изглеждат нелогично откъснати от времевата линия на действителността.

Авторът на статията се гърчи като змия, притисната за главата. Да, при пълното западно малоумие и двойни стандарти, нормално е всяка по-разумна политика да спечели.

абсолютно точно

Изключително едностранчив коментар! Чак не си заслужава да изказваш мнение!!! Самите въпроси които повдига и се опитва да даде отговор са за отсрещната страна / "морално етичната" /.

Покажи на света ,кой наистина стреля срещу изродите създадени от глупака БУШ.Следващите са СОРОСОИДИТЕ.....

Путин стреля срещу всички. Руската политика нява нито срам, нито задръжки. Утре и вие, платените русофили ще бъдете изхвърлени от употреба и ще останете на улицата, ако нац. интереси го наложат.

не предричай на другите съдбата, която очакваш сам

Да направим сравнение с руското ни минало и "демократичното" настояще???БЪЛГАРИЯ, все повече се обезличава!Патриот си, душа даваш, ама душата на .........!

Убитите от "коалицията" (от какви части е тази коалиция!?), са хиляди сириици.

Според този "журналист" от ДВ, всяко успешно действие на Русия е по определение аморално. Оттук следва, че мнението на този журналюга не притежава никаква ценност. То цялото е плач от успеха на Русия, без да го е еня за бедните и измъчени сириици. Дет' се вика - важното е на Русия да и е зле, па ако ще плевника ми да изгори!(не че би било зле нашия Плевник да изгори!)

Ти нали не вярваш, че Путин се е загрижил за "горките" бежанци и проблемите, които те създават? Просто Русия използва ситуацията да се възроди, като световен фактор т. е. колониална сила.

Теб кое те вълнува: да се спре мъката на хората или това, че Русия с това си действие получава авторитет? Освен това, за разлика от любимите ти ФАЩ и страните от западна европа, Русия никога не е имала колонии. Ако това не знаеш, значи твоите работодатели наемат профани за тролове. положението е същото като с нашето освобождение и приказките за имперските амбиции на Русия! Ама сега ние сме свободни, а Русия не е никаква империя - това е "сухия" остатък от цялата работа! Времето най-добре показва кой кой е и какво е искал да постигне! Останалото са хлевоусти приказки!

и войната в Източна Украйна????Oт кога военни действия станаха война?гнусна и маниполативна статия!само като видите снимката на путин и е ясно че целта е омаловажаване на важното и внушения с цел изкривяване на действителноста!100% англосаксонска журналя!сериозно издание е невъзможно да отпечата този парцал!

Военните действия винаги са означавали война. Този неоспорим факт е труден за разбиране само от полуграмотни, незнаещи, че всяко изречение започва с главна буква.

"международната изолация на Русия " ???? Ква изолация бълнувате бе, Русия е в 3 МИЛИАРДЕН БРИКС !! изолация, ха ха .

е га ти тъпия пасквил ! зачудих се дали не го е писал някой като слИво мИнджеф , ама като видях , че е от ДВ - нормално , не им е сефте на тия миндили .

ти си просто едно посрано американнско ХА-ХО

Пропуснал си т.6 от директивите: 6. Да живее САЩ и тяхната успешна борба срещу тероризЪма в Ирак, Афганистан, Либия и Сирия !

Треперете соросоиди

"Путин подкрепя режима на Асад..." Добре бе, САЩ подкрепя от десетилетия режима в Саудитска Арабия. Там властва шериата, също както в ИД. И също както в ИД - редовно се режат глави. Така се изпълнява смъртната присъда. Разликата е, че в Саудитска Арабия се режат много повече глави от колкото в ИД. Демокрация никаква: Кралят има абсолютна власт. Тоест - притежава хората. Жените са със статут - по-нисък от добитък. (Камилите поне могат да не си крият лицата.) Асад миналата година го преизбраха с 86%. И най-интересното е, че почти всички бежанци ИЗВЪН Сирия, тоест далеч от злия му режим, са гласували точно за него. Защо не го коментираме това? Двойни стандарти ли, к'во?

Авторът на статията-Манго йфел е типичен представител на Запада. Уж представя фактите ,такива каквито са,но всъщност прави през цялото време внушения,които общо взето се свеждат до това:колко важна е борбата на Запада за демокрация и свобода и колко за всичко са виновни руснаците! Дир-а ,не падайте толкова низко да препечатвате статии, които подхождаха за 60-те и 70-те години на миналия век.Известно ни е ,че пещерният антикомунизъм на запад е довел до големи деформации в умственото развитие на много западняци,но това си е техен проблем.Това няма лечение,както няма лечение за СПИН-а и СПУН-а!

Абе не знам, ама като гледам на международни тарикати ще им подпари под г'ъза. Те си мислеха, че могат да си правят игрички където си искат, с цел да избиват хиляди и милиони и да подклаждат конфликти. Май иде време да разберат какво са войници и бойни действия. Това не е като да колиш дезорганизирани араби и да се тупаш в гърдите колко си смел. А коалицията да хвърля бомби и ракети по каманяците (с цел да не нарани някой джихадист) и да иска все повече пари и по-големи бюджети

Благодаря на бог ,че съм православен,а не лицемер-католик.

В статията е вярно само едно - че печели Путин /Русия/. Но това е всеизвестна и отдавна доказана истина

Много са хитри тия от КГБ. Пускат по някой трол дори и не си крият името "KGB". Карат го да пише пълни безсмислици, полуистини и лъжи, сравнявайки Путин с Хитлер и Русия с нацистка Германия и др. тъпотии. Знаейки че по принцип българина е любител на отрицанието и четейки ще си помисли "щом толкова го очернят и казват на бялото черно, то тогава Путин е умен политик и в Русия е единствената ни надежда за справяне с ИД". Ето по какъв хитър начин Русия води хибридна война. Браво "KGB" - маладец!

КГБ е пряк наследник на тайната полиция на Царска Русия.

Да се чуди човек, как при толкова умен народ, сме най - простата нация на планетата?!

БРАВО!!!

Руснаците добре са усвоили уроците от ВСВ ...и немските футболни похвати..."От едната страна играят 11 души,от другата страна играят също 11 души и накрая печели...Путин!!""Който нИ играЙ ,той нИ пИчели"!