Повече полицейски патрули в центъра на София

Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова е разпоредила засилено полицейското присъствие в центъра на София по искане на кмета Йорданка Фандъкова.

Обратно в новината

Коментари - Повече полицейски патрули в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъвов мост и оттам до гарата е КОШМАР от ''бежанци'' , а от Лъвов мост до джамията и по Симеон и Женския пазар кошмар е слаба дума.Няма друга столица, в която ''бежанци'' са окупирали центъра!Поведениетона повечето от ''бежанците'' е нагло.Дори през деня е опасно!Но полиция не се вижда-да обикалят и да създават сигурност на живеещите и преминаващите граждани на София!НИЕ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ ИМ!

Полицията масово не успява да се справи компетентно със служебните си задължения, и отгоре на това постоянно се доказва като корумпирана и престъпна структура. МВР разпорежда допълнителни полицейски патрули в центъра на града. БГ държавна логика.

Тази кметица плещи глупости! Ходила ли е милата на женския пазар? Как ще ми обясни осраната работа по градинки и алеии? това си е ужас! Араби араби араби! Ако аз направя такова нещо в Дубай? Ако с жена ми отидем в центъра и тя е с къса пола? ЗАЩО АЗ ДА СМЕНЯМ МОИТЕ ОБИЧАЙ И НАВИЦИ ЗАРАДИ АРАБИТЕ??? Алоооооооо защо?

След дыжд качулка. Ама то като политиците не стъпват по улиците така става.

центъра на София изглежда сякаш не си в София .