Сезонът на морето спасен от поляци и унгарци

Компенсираме липсата на руснаци с полски и унгарски туристи, заяви доц. Стоян Маринов от Туристическата камара във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Сезонът на морето спасен от поляци и унгарци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нали съм си смотаняк пак не разбрах как е възможно лисата на около 100000 туристи да буде компенсирана със около 22000 ито извън сезона явно има имного пишешти смотаняци на които им е много слаба аритметиката

миналата година спасен тази отново,е сигурно догодина ще глатне вода и ще се удави.

Смятай какви въшльовци са за да ходят на море през септември и октомври!!! Сигурно си носят сужук и кашкавал от вкъщи за да не арчат пари. И на такива се радваме? че каква е кирията от тях?

България е единствената държава, където държавата в съюз с мутрите упражнява плажен рекет върху народа си. Няма друго място на света , където да има 60-80 % от площите по плажовете с набодени чадъри за задължително заплащане. Отврат! Гадост! Арендатори, арендоване- купешки думи , зад които се прикрива арогантен рекет!

НАХАЛНО ЛЪЖЕТЕ ! 1.В НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА БЕШЕ ОБЯВЕНО ЧЕ СПАД СЕ ОЧАКВА ОТ 20-25 %,ОЧЕВаДНО БЕШЕ МНОГО ПОВЕЧЕ. 2.ЛЪЖЕТЕ НАЙ НАХАЛНО ЧЕ ПОЛЯЦИ И УНГАРЦИ БИЛИ "КОМПЕНСИРАЛИ" ЛИПСАТА НА РУСНАЦИ И УНКРАИНЦИ.КРАТКА РАЗХОДКА ИЗ ПРОЙЗВОЛНО ИЗБРАН КУРОРТ МОЖЕ ДА ГО ПОКАЖЕ .....НАГЛЕДНО! 3.НИЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА ЗА ЛИПСАТА НА НЕМЦИ,СКАНДИНАВЦИ,АНГЛИЧАНИ.....? 4.ПРОСТО СИ ИЗЛЪГАХТЕ......МН.ДОБРЕ СИ ЗНАЕХТЕ ПРЕДИ СЕЗОНА ЧЕ ЩЕ Е МНОГО ПО-ЗЛЕ ОТ ОБЯВЕНОТО,НО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СЕ ПРЕМЪЛЧА ! 5.ВЪПРОСНОТО ВИ ПОСТИЖЕНИЕ(ПОЛЯЦИТЕ И УНГАРЦИТЕ) ИДВАТ ВЪВ НАЙ ЕФТИНИТЕ ХОТЕЛИ,БЕЗ ХРАНА(ПАЗАРЯТ ОТ ХИПЕРМАРКЕТИТЕ),КАТО КЪМПИНГУВАЩИ СА.ТАКА ЧЕ НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ХОРАТА КАК "КОМПЕНСИРАЛИ"

Абе,товарищ-още малко и ще се разплачеш,че не стана на вАШАТА-Кремълската,бе!

глупости, пий си хапчетата!