Шофьор се нахвърли върху полицаи, писали му акт

46-годишен варненец се е държал хулигански с полицаи, които са го спрели за проверка.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор се нахвърли върху полицаи, писали му акт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е удобен повод полицаите да го смелят от бой, какво чакат ? Така се печели респект, първо бой, после морковче.

Те полицаите не бият бабаити - бият само политически неудобни и културни хора, дето не се съпротивляват.

Това да не ти е 40кг момиче????

поредния малоумник който е решил, че е цар на пътя и може да прави квото си иска и с когото си иска. сега да го съдерат от бой и следващия път да знае на кого ще се нахвърля. Пълно е с боклуци по пътя.

Точно това заслужават всички варналийски куки!!Гърч до дупка!!!

личи си че си от село!

абе тоя многоцветния малко на хамерикански евгени минчев мяза,...ама демокрация, ко да го прай6. А аз като бивш служител на МВР твърдя, че колегите е трябвало да го задържат с позволени средства.

За такива простаци - стрелба в краката и незабавен затвор до приключване на процеса!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

браво на потура.

Това ако го направи с САЩ на полицаите на секундата е по очи на земята с белезници и опрян пистолет в главата

Да, ама нали американците са "кравари", натрапници на противоестествени ценности и най-вече - зли империалистически агресори? Защо да вземаме пример от тях? Пък и с тия кемптрейлове, с които искат да изтрият православието от лицето на Земята...Мани!

Защо не са го пребили с палките и да му сложат белезници на този тарикат? Да псува майка си и баща си, на полицията ние плащаме заплатите.

Добре че само ги е плашил и обиждал. Щото фатмаците са третополови и не може да им се направи реално сексуално "посегателство". Ако бяха мъже или жени-полицаи...щяха да го арестуват още на първата дума произнесена от него. Причта: веднъж пътувам на залез през Сакраменто към Невада. Точно преди градът стана трафик . След 30 минути пъплене в 4 редици стихах да мястото на събитието: ослепително красива руса полицайката с дълга коса, извадена от холивудски филм, чието матово червило блестеше като от кориците на модно списание, на залязващите лъчи - беше спряла лека кола за превишена скорост. Полицейските лампи на блестящия и Крайслер Чарджер респектираха цялата магистрала и големите гяволи, които обикновенно са недостигаеми, чинно се бяха наредили броня до броня в трафикът. За пръв път изпитах романтично чувство...при видът на полицейски лампи :)))

Додж Чарджър, американецо. Ясно колко си помирисвал Америка. Прекалил си със зяпането на "Тъпи и яростни"

Отворко, На Крайслер, полицията ползва модела 300 чарджер. Всички полицейски коли на трафик контрола са с чарджен двегател. За да няма отворковци, които да им се правят на шофьори. По-бързи от полицейските коли не съм виждал. Нито по-добри шофьори на леки коли. А Крайслер Чарджер е спортният модел на 300 С. Намери си го в нета. Лично аз карам Хонда и не бих я заменил за американска или немска кола.

Направо ме уби!!! "чарджен двегател"

Отнесохте се. Абе отворковци, на 8 цилиндъра и 5,7 литра двигател двоен турбокомпресор ли ще сложите, бе? Използва се максимално нагнетяването с въздух на атмосферния двигател. Чрез суперчарджер. Двигателят е предостатъчно мощен. Качвали ли сте се някога на такава кола? Карам 2,4 литра с фабрични 205 коня. С най-обикновен cold charger се достигат 20 коня допълнително и 42% допълнителна ефективност на нагнетяването с въздух. Разходът е 20 мили/галон. Колкото на джип среден клас. Още да уча...или да спирам?

уж червилото матово, а пък блести. Някаква секс мечта ли споделяш ?!

Причта: Клонирали Сталин и делегация от партийни величия отива на аудиенция: - Другарю Сталин, помогнете. В Русия е пълна анархия и корупция. Сталин отговоря: - Като първа мярка, ще избеся всички комунисти. Като втора мярка ще пребоядисам Мавзолеят в зелено. - А защо в зелено, Другарю Сталин?! - питат делегатите. Сталин отговаря: - Много се радвам, че по Точка първа няма възражения. Въпреки че излизаме от статията, се радвам , че нямаш възражения по Чарджера :) По точка 2: разгледай матовите червила на бренда "Буржоа". Подхождат единственно на уверени в себе си дами. :)

Не ти се разбира мисълта, поради незнание на българския език. Чарджер, трафик... Иначе ненужна конкретика. Хайде обясни ми за двигателя, че така и не разбрах. За красивата полицайка те разбрах, макар да няма нищо общо с темата.

Охх, домързя ме да го дочета това!

Бърз процес и в затвора. Пълно е с такива джигити в Варна....

във Варна

И не само там, навсякъде ги има! Но май по морето повече...