Нинджата помагал на наркодилърите в Златните

Полицаят Ивайло Иванов - Нинджата и двама наркодилъри, които бяха арестувани при спецакция на Златни пясъци, остават в ареста за срок от 3 денонощия.

Обратно в новината

Коментари - Нинджата помагал на наркодилърите в Златните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който познава Златни пясъци и въпросната Нинджа знае ,че това е абсолютна постановка с цел да се разкара неудобния мангал от 5-то...защото единствено той си вършеше съвестно работата там.Само той в извънработно време обикаляше цивилен да лови чейнчаджии,джебчийки и т.н.Сега вече всичко ще си е по старому...5-то+престъпност=ВНЛ

Ма той чисти територия ма.....:))))) голЕм си идиот

"3,0ш г марихуана, вещества, съдържащи производни на амфетамините 0,9ш г, както и едно пакетче кокаин."... е па с много сте ги хванали - ама че смешна история.. пулни глупости. наркоманчетата в софя се ражождат с 10 пути повече, а пук за на морето да не говорим.. глупаци! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изпълнителна агенция по лекарствата. Аптеките например продават лекарства, които съдържат наркотични вещества с надлежно разрешение.

...без надлежно разрешение?

Да не забравите да пенсионирате полицая, преди да му повдигнат обвинение и да му изплатите заплатите накуп. За достойната служба.......

а аз съм слушал, че тези, замесени не с грамовете, а с килограмите, не ги хващат

Къде е Пето РПУ ?

златни пясаци

Къв е тоа МИНДЖАТА! Къде гледаа като го взеа полицай!?

Интересно е кои имат "надлежно разрешение"

Аптеките, търговците на едро на лекарства, вносителите, болниците, психиатриите...

Нещо не разбирам, или си "наркодилър" и си зад решетките или някой си дърдори глупости.