Борисов: Зико ми е приятел, но номинирам Тотев

Премиерът Бойко Борисов даде подкрепата си за кандидата за кмет на Пловдив на Иван Тотев. Според него положени са огромни усилия за промяна на ИК на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Зико ми е приятел, но номинирам Тотев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пази Боже, да ти е приятел Тиквата. Този капут и майка си ще продаде, да се задържи на власт още малко.

Кога,нещо "КАТЕГОРИЧНО",казано от Б.Б,е било ТАКОВА ??? САМОНАГАЖДАЩ се ЛАГЕР !!!

ааааааааабе все важни неща.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Борисов: Зико ми е приятел, но номинирам Тотев. Плати повече, сиренето е с пари.

"Това са хора, които ако седнат и мислят върху нещо" Тоста двузначно. Език мой,враг мой.

Но се и съобразявал с тях :) Той, незаменимото лице на успешен Балкански лидер. Между 2 фотосесии се допитва и до партийните строители.

Ми да пускаме за Гергов, щото тия като слушам - са си отбор отвсякъде и промяна едва ли

Как няма да го подкрепиш Тотев, нали заедно лапате паричките от колодрума!!

"Зико ми е приятел "- така рече Б.Б. , но той беше казал , че няма приятели, пак нещо лъже. Зико бе лансиран от Бойко , беше прегърнат с него на големи афиши на предишните избори, но нещо се случи . Зико се намеси в лична полза и бати Бойко го изрита , сега пак лъже и и разни властвуващи се въртят около него . Не само , че го харесват , а затова че чакат все още с празни лъжици . Колкото , затова , че не е крал . запитайте се и проверете как заграби държавна земя / с помощта на купени общинари /и си построи офис сграда на ул. Солунска . Така продължавайте да му се кланяте , наистина търтей и мошеник.

Ами какво да се е случило, стандартен ход за "обиране" на недоволните от Тотев гласове. Уж гласуваш за друг, пък всъщност пак за Тотев...

Не само зад него, ами и вътре в него да си - все тая. Пловдичани не са безмозъчни и безгръбначни и сами ще направят своя избор. Дано не повторят грешката си с Тотев, че по-слаб кмет Пловдив не е имал никога. Града се развива въпреки него, а не благодарение на него. Зико (макар и спортист) е поне достоен човек, показал че се интересува от града, а не от хотелите на майка си и личния келепир.

Как така Зико - познавате ли добре този търтей и мошеник. Някой представя ли КМЕТ НА ПЛОВДИВ този още неуял се от политиката Зико . От зло , все още зло за нашия град .