Борят фалшивите фактури на “Илиянци” с патрули

Данъчни служители и полицаи вече месец и http://crm.dirbg.com/cms/replace_news.php?action=edit&news_id=19935495&mode=upplace&place_id=318&block_id=81половина патрулират в района на Търговски център “Илиянци” в опит за противодействие на търговията с фалшиви фактури.

Обратно в новината

Коментари - Борят фалшивите фактури на “Илиянци” с патрули | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както и при контрабандните цигари, така сега и фактурите не може да се продават от всеки. Само наши хора. Направено предизборно си "с един куршум два заека". Ще се стигне и до монопол на продавачите на самолетни билети. И разни сруги услуги извеждащи на терминал 2.

Това търсене и борене е точно толкова истинско, колкото е истинска, например, дивотията "Биг Брадър". Прах в очите и отвличане на вниманието - в случая, предизборно.

Какви патрули, НАП и т.н. Докато митниците не си вършат работата и контейнерите със стоки минават безпроблемно и без мита, винаги ще има търсене на фалшиви фактури.

Какви патрули какви 5 лева. Сградата на НАП е на 250 метра по права линия от там. Дали пък работещите в нея не са виждали и преди мургавелките с фактурите?

Ми те служителите си ги купуват също. Нали имат право на пари за дрехи, очила.......................... Представят фактури, взимат парите.

Как така не може да ги хванат Те са там от поне 20 години и подканват минувачите да им дават фактури.

Фактура, написана от сиганин се разпознава отдалече.

Двама руски братани "квасят". Единият споделя душевно: - А моята жена всеки ден пече пълна тава с блинчики. Другият тъжно и завистливо отговаря: - Случил си на добра жена. Първият: - Но някой ги яде... ........................ Разясненение: Колко десетилетия работи Илиянци? Всички български молове тръгнаха от него. Досега, нито веднъж данъчна полиция не е влязла да провери произхода на стоката и съпътстващите документи. Ако стоката има вносните мита, акцизи и произход...защо ще се продават фалшиви фактури?!

Данъ4на служба Надежда е на 100м=====

Какво прави в началото на текста това: link ?

http link/cms/replacenews.php?action=edit&newsid=19935495&mode=upplace&placeid=318&blockid=81

link, спите ли?

...направо хъркат:)