99 от 100 павилиона в Слънчев бряг са незаконни

99 незаконни премествяеми обекти от 100 проверени в Слънчев бряг са незаконни, обявиха от Съюза на собствениците в курорта, след масирана проверка по алеите.

Обратно в новината

Коментари - 99 от 100 павилиона в Слънчев бряг са незаконни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой е собственик на 99% незаконни обекти.

Слънчев бряг и другите селища по морето отдавна станаха Илияци, а те сега се сетиха. Ако са хора, които не гледат само джоба си отдавна щяха да изметат целия пазар по брега на морето. По-грозно море от нашето НЯМА. Благодарение на подкупните чиновници от всяка община!

То и властта беше незаконна и продължава да е 70 години вече!

ОБЩИНАРИТЕ СИ ЛАПКАХА КИРИЯТА, СЕГА СЕ СЕЩАТ. ДОЛНИ МЕРЗАВЦИ.

....е добре де мамини сладки, що не направихте тия проверки началото но Юни ами ги правите в края на сезона ...толкова сте смешни жалки и нищожни, що ви трябва да дишате възгуха на нормалните хора

След дъжд- качулка и след сватба - булка! :)

Иначе се оправдаваме с циганите. В Гърмен е 100юроцента. Разликата с циганите е 1 процент, ако това е въобще разлика. Като ви кзават, че българин значи мангал с диплома, не се сърдрте , щото е истина.Неприятна, но истина. подклаждането на истерията срещу циганите е всъщност подклаждане на конкуренция между двете най-ниски социални нива в Европа и не само в Европа. От това печалбата е за най-големите цигани- ченгизите в управлението, един вид циганин диплома , плюс човек на службите, в български, т.е цигански вариант т.е. професионален мръсник с власт.

може да има 99 от 100 незаконни. Ей, неная ли се собственници, арендатори общински работници и комисии, депутати и всякакви глупави хорица.Трябва да се закрие всичко и да се приключи веднъж за винаги. Строите къде ли не, лайната са ви навсякъде. Комисионни и русхвети взимате. затваряте се очите за всичко. Е няма така да стане . Всички по веригата докато не се чукнете по главата, оправите мислите и ценностната система и разберете ,че нямо наи- тарикат, до тогава пожелавам на цялото черноморие - стотинка да не види.

е болна от вашите лайна. Гърция ..... там пари ще харчиме докато не се съвземете всияки по тази прословута верига. Така ще да е

ЗАКОН ЗА УСТРОЙСТВОТО НА ЧЕРНОМОРСКОТО КРАЙБРЕЖИЕ няма чл 131! Този закон е общо 25 чл.

Взимаха си парички от собствениците на павилиони и сега, когато вече свърши летния сезон " установиха", че били незаконни ! Докога ще търпим селски тарикати ?..

Не е ли редно да назоват поименно кои са проверяващите, та да ги пинаме на 3.09 ли се правят тия проверки и що чиниха цяло лято

Ха ха ха ха ха ха ......................................................................................................................................................ха!

1% законност! Един процент! И ни убеждават, да почиваме там. Как пък не. На брега на езеро с крокодили ще е по-безопасно.

Късноооо, много късно са тия проверки.Що ли се правят, че не знаят за тях.Цяло лято цокаха от павилионите, а сега ще правят актове. Да направят проверка на данъчните.

Как късно. Съвсем на време. Иначе общинарите нямаше да има келепир. Сега хем са се нагушкали, хем ще отчетат активност.