Млад шофьор е тежко ранен след удар в дърво

25-годишен шофьор е тежко ранен след удар в дърво на пътя Русе-Силистра тази сутрин. Спътникът му е получил само комоцио.

Обратно в новината

Коментари - Млад шофьор е тежко ранен след удар в дърво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни извратеняци са днешните млади. Карат нагло, самонадеяно, злобно. С висока скорост задминават и отляво и отдясно, не спазват дистанция, засичат, подсичат бият спирачки или ускоряват бясно по мокри или заледени настилки. Не дават мигачи, шарят по всички ленти на магистралите сякаш не управляват автомобили, а играят на компютърни игри вкъщи.

Дано дървото е добре. Шофьора, и без него може явно. А и ако се замисли човек. Едно дърво върши повече полезна работа от колкото един шофьор.

Щом е смачкана до неузнаваемост, то скоростта го е направила "невидим".

Причините са в некачествено, безхаберно обучение на младите шофьори. Не колко струва шофьорският курс, а колко отговорни и качествени са тези, които произвеждат шофьори.

Веднага българската асоциация на дърварите да направи разследване кой точно дървар е посадил това толкова опасно дърво на неподходящо място и застрашава движението извън пътя.

бе къф е тоя град ,че не го знам бе-сливо поле...хахаха

25-годишният шофьор е изпуснал управлението и се е забил в крайпътното дърво. При удара колата е била смачкана до неузнаваемост. " При "спазване на разрешената скорост" ли се е размазал до неузнаваемост! Не ми е жал, освен за дървото!

И пак дървото е виновно,нали?!

Ми сигурно дървото е виновно, щото си е купило книжката и е засекло сеата. То някой такъв признава ли си, че е левак?

Спътникът му е получил само комоцио

Корекцията е към Вал

Като видят малко по-равен път и газ до ламарината! Определено е карал с много висока скорост и най-важното - лоша преценка на възможностите на автомобила, както и на собствените.

" Тежко ранен, получил само комоцио" ???????Да е жив и здрав!!!!!!!

Шофьорът е тежко ранен, а спътникът му е с комоцио, ама кой да чете внимателно...