Реформаторите посочиха кандидата си за кмет

Реформаторският блок утвърди първите си деветима кандидати за кметове на областни градове, които ще участват в изборите на 25 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторите посочиха кандидата си за кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това момче нали ръководи зърнените фирми на ТИМ?Или се лъжа ?Някой да помогне !

Ех,драги ми сънародници надявам се,че поне половината от тук коментиралите сте от Варна и знаете какво направи СДС за Варна като беше кандидатирала Добрин Митев за кмет който унищожи корабостроителницата и избяга в Нова Зеландия от правосъдието!

Радан Кънев написа: Чавдар вече е официално кандидат на единния Реформаторски блок във Варна. Скоро - и официално нов кмет на Морската столица. Гладна кокошка, просо сънува.

Ако човек взмеме всички кандидати за кмет на Варна заедно, Чавдар ги превъзхожда интелектуално...Това е правилният човек за Варна. Няколко класи е над Портних. Освен това се е доказал в бизнеса. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАРНА И ЧАВДАР.

Пардон, в кой бизнес се е доказал този младеж!? За "Зърнени храни" АД ли говорим! И общинските дейности бизнес ли са!?

Ех, мечти !

след 16 милиарда дето ми ги цанихте с греб никога няма да гласувам за вас!

Не е този моя кмет.

че ще подкрепиш , подкрепеният от ДПС. На бас да се хванем ли?

Бас ловя,че до местните избори реформаторския блок ще се разпадне,а що се отнася до този индивид ако гласувате за него все едно,че сте гласували за Добрин Митев които беше издигнат от същите тези по подлизурковци!

ГЕРБ-ерите много се страхувате от тез рефирматори. Все разпад им приписвате. :-) Голям страх, голямо нещо. :-) Реформи щели да правят. Я виж как сме се сдушили с ДПС и БСП да си папакаме заедно софрата и да правим циркове за хората, а тези реформи, та реформи... ще ни развалят рахата. :-)

Малиииии ама голям "страх" ги тресе ГЕРБ. Това е мечтата на реаниматорския блок, някой да ги е страх от тях. Колко сте нещастни начело с вашите идоли Рамадан и Пръмовата. Даже и не се усещате.

На кой ли,отряд е кръстен,а?!

Някой не е внимавал в час по литература, но се прави на умен. :-) Кой не знай Чавдар войвода, кой не е слушал за него? :-)

К'ъв си само лумпен!.. Партизанска бригада Чавдар е българска партизанска бригада, участвала в партизанското движение в България (1941-1944). Действа в околностите на Ново село, Ботевград, Пирдоп, Етрополе и Якоруда.

...Кой не знае,за правешкият хитрец/от чавдарци/ и кой не е слушал,за него?!

За този момък ще е успех ако пребори наш Кире! А дано ама надали.

Той да стигне до балотаж ше стане интересно, ама нема да го оставят .. то и за това Кире е тук.

За тоя в най- добрия случай да гласуват тези, които гласуваха за Рамадан. Ама с два файтона хора не се избира кмет на Варна. Все пак Варна не е Левуново.