Директор на училище е кандидат за кмет

Директорът на най-голямото средно училище „Васил Левски“ в Русе Галин Ганчев влиза в кандидаткметската надпревара, предаде БГНЕС .

Обратно в новината

Коментари - Директор на училище е кандидат за кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за Моралните Ценности на тези които са го издигнали за кандидат кмет. Ярък пример че в политиката няма морал . Той никога няма да бъде кмет на Русе и всички негови клакьори го знаят това. Но това е кръвта им, да покажат че съществуват. Той много добре знае ,че през 1991 год. искаше да го предложим за кандидат за кмет на Русе и точно неговите морални ценности ни накараха да предпочетем и предложим Асен Тасев. А тогава беше ясно, че когото предложим той ще бъде избран за кмет и така стана. И от тогава не спират напъните му за все по голям кокал.

Ганчев, що не се пенсионираш и да си гледаш рахатлъка по вашия край? Нали разбираш .........?

Галине , виждаш ли , какво мислят хората за теб !! От всякъде си политически номад !! Дерибей в училището !! Играч в Образованието !!

Тази "новина" я обавихте преди повече от месец иначе съм съгласен с останалите колеги- той е печен и стар кокъл и може да играе със всички полит.мафиоти.

Реформаторски Блок - това като химическа тоалетна ми звучи.

На този ако му предложат от АТАКА и техен кандидат за кмет ще стане. Кадър на Ястребино , функционер на БКП, после на СДС и на коя ли не партия. Важното е да е с КОКАЛА в ръка.

"Той има зад гърба си три мандата като общински съветник от различни политически сили." И този май е фурнаджийска лопата.

Този е гола вода! Отвсякъде. Виж, за разсилен - става!

След като в София пожарникар и учителка са кметове, защо не и в Русе. В "белите държави" с политика се занимават хора, чиято първа специалност е право. Но иначе няма проблеми Батюшката на Беларус да се нарича диктатор, след като е бил председател на совхоз. Зюганов, шефа на руските комунисти също е учител. Радан Кордова току що завърши партийни курсове в Калифорния и вече е млад икономист в CV-то. Единственно моят прадядо е бил бедно момче (наричали ги Алексиевете цигани заради бедността), участва в превземането на Одрин и получава подофицерски пагони за героизъм си. После събира имот стотинка по стотинка (левът е бил златен) и като стопанин със земя и авторитет е избран за кмет на селото ми през царско време. Затова е разкулачван и заради двете. Днес кметове са голтаци от лумпен-пролетариата, никога не са защитавали с кръвта си Родината, още по-малко вложили стотинките от залъкът си за да съберат имот и като имотни граждани да плащат данъци и да управляват държавата. Своята държава със своята земя и имот. На 100% средно имотни собственици...

Кмете,кмете,за съжаление е така.