Русенче приземи совалка в база на НАСА

Ученичката от гимназията по европейски езици в Русе София Енчева приземи симулатор на совалката "Дискавъри" по време на космическо обучение в база на НАСА.

Обратно в новината

Коментари - Русенче приземи совалка в база на НАСА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквото и да е - браво на детето, а и както е видно има и много други успехи. дано да има повече такива деца, а разбира се и преподаватели, които да ги обучават.

По скоро бих казал. Дано тези деца не ги ползват чуждите правителства, ами нека нашите гъзоблизци си пообършат устата и да направят нещо за държавата и децата в нея. Щото от 100 деца 99 не искат да живеят тука. А от 10000 деца едва 2 могат да пишат на български. Останалите знаят и си говорят на английски помежду си. Не вярвате - посетете форумите в които ТЕ влизат и ще ви се приплаче.

Всъщност това е един скъп турски детски лагер...Цените варират от 1000 до 2000 долара в зависимост от отпуснатата "стипендия" при оценката на есето. Този лагер няма нищо общо с НАСА. Платен турски атракцион е просто

заглавието не е коректно! иначе, поздравленя за способностите на това дете и пожеланя за по-нататъшни успехи.

Че кога са били коректи? Те винаги целят големия шум със заглавието, независимо какво пише в статията. Това им е практиката.

Браво на детето , пожелавам и здраве и бъдещи успехи!