В Русе може да има картинг писта

Кметът Пламен Стоилов и автомобилният състезател и инженер Росен Даскалов от клуб "Русе Кар Моторспорт" обсъдиха възможността за изграждане на картинг писта.

Обратно в новината

Коментари - В Русе може да има картинг писта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе другарю кмет, колко парко места има новата спортна зала в Русе?

Ако не беше Стоилов, Русе вече щеше да е със статута на Разград..

Защо кмета гербераст, трябва да прави всичко? Няма ли предприемачи в града? Да си построят частен Аква Парк, частна картинг писта, частен плаж, частен басейн.

А в Сандрово вече има шадраван на мегдана,рибарите може да си държат рибата от дунава и да я продават прясна.

В Русе има картинг писта и тя е на мотополигона на ДЗС.

Русе може да има маркировка по платната,може да има тротоари за майките с колички,може да има ред в движението!Може,ама няма да имааа!

В Русе МОЖЕ ДА ИМА(а може и да няма) картинг писта; в Русе ЩЕ се стри не знам колко си км вело ялея(петилетки наред се говори); на кея ЩЕ ИМА (а може и да няма)велики неща... Защо постоянно се говори, при това все в бъдеще или уклончиво време какво евентуално може и да има в Русе? Защо просто не се спре да се краде и се направи нещо? Погледнете другите градове! Спрете да говорите какво евентуално ви е хрумнало преди изборите, а седнете и се замислете, поканете капацитети в съответните области и слушайте какво ТЕ ще ви кажат. Престанете да трошите пари за глупости!!! Това е НАШИЯТ град!

Трябва картинг писта,че идват изборите,на 25 окт ще се пускат по нея кандидат кметовете,но русенци пак ще ги изпързалят. Най-добре един дисниленд да спретнат с мики Мауз,вълка от ну потгоди и другите херои- ролите ще играят кандкметовете и съветници- като ще е цирк пълен да е.Хляб и зрелища,а картите и парите се раздават под масата,то един хляб,ако струва под 1.20 на другият ден мухлясва,но нали казват че мухъла предпазвал от чума и холера-само това ни липсва.

Интересно! Нека да направят! Естествено, че има нужда от атракции и забавления нашият "замрял" градец. Надявам се само да я направят истинска, с хубави картове, задължително школа за деца Интересно ми е къде биха я разположили? Може би ако ремонтират полигона, там няма да е лошо да има и такава писта. Ще е извън града където няма да безпокой никой, може да работи до късно вечерта, защото младите хора, се мотаят на вън по това време и би било чудесно!

Ма това тъпо пишлеме Росенчо и инженер ли е бил? Егати девалвираното образование....

ама таката писта е имало в града ни, но е изоставена и забравена, а по-младото поколение не я знае и помни,ето, че летоброенето започва от кандидатурата на кмета ни за втори мандат, всяко ново е забравено старо, срамно е за русенци с такъв кмет.....

Да ви е честит драги русенци гномът-векереец-милиционер!