Вандал разби велостоянка, камера го е заснела

Велостоянката при Бургаския свободен университет стана обект на вандализъм и кражба, съобщиха от община Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Вандал разби велостоянка, камера го е заснела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дано другаря Борисов да се ядоса и на този, ама надали ще стане!

Чупи - купи. Да, но на петорна цена, тъй като това не му е първата повредена вещ. Иначе няма управия. Ако няма пари- 1 месец работа в строителството - без надници!

или да напишем коментирана новина..

пак някой не си е свършил работата. тоя GPS трябва да се следи постоянно. а не след дъжд качулка. и ченгетата да не се свиват като мишки, ами да си отворят картотеката и да намерят крадеца.тия снимки за лични карти защо ги правим. иначе за всеки документ искате нова снимка

дкми

В крайна сметка някой ще си направи ли труда да качи снимка, иначе ставате смешни?

Вторият с крадеца на колелото е Бранко. Познат на полицията безделник живее във Възраждане на ул. Левски. Като хванат него той ще каже кой е откраднал колелото. Сега е на ход полицията.

дкми

Къде е лицето? :) Или като ония лаф за Хитър Петър и мренките - "де са Петре мренките? Ми в писмото!". Та и вашата така - лицето е в статията :)

Че е вандал разбрахме, а сега сигурно ще е " психично " болен.

Вандалите са народ родствен на българите. От така наречената "славянска",група на западните венети. Красивото женско име Ванда, на ослепително руси красавици със сини очи , се среща в Полша и Чехия. През 6-ти век император Юстиниан разбива царството им в Картаген. В щата Илинойс има град Вандалия. Едва ли е основан от крадци на колелета...

Волене, нито българите сме "славяни", още по-малко германското племе вандали.

Само забрави, че великото преме вандали е изпотрошило почти всички паметници на културата при превземането и плячкосването на Рим. Оттам и става нарицателно за малограмотен и некултурен дивак, който троши безпричинно съграденото от друг. В случая задигналият колелото е КРАДЕЦ, а не ВАНДАЛ, драги журналя. Вандал щеше да е ако просто го беше строшил.