Правят кондоми с ”вкус на социализъм”

След лукчетата, бисквитите „Детска радост" и крема за бръснене „Каро", производството на още един продукт от социализма се възражда - българският презерватив.

Обратно в новината

Коментари - Правят кондоми с ”вкус на социализъм” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе давайте ги насипно

Sm3hurk0

Нека някоя лелка, която е по адвансед, да каже и да опише вкуса на соц-а, та да придобием и ние представа какво ще ни продават.

Малко черен хумор: "Презервативи за пенсионери с вкус на хляб и кисело мляко".

Като гледам колко много коментари!- МЗ предупреждава,че кондомите демек презервативите не са за ядене и смучене особено след употреба! Не знам вкуса им от социализма но българите преди 1990г. от 7 млн. за 15г. станаха 9 млн.и нещо! Явно циганите преди 89г. употребяваха кондоми, а сега не.Домашните любимци! като кученца и котета станаха повече от децата на изперкалите българи от последната генерация.

Циганите употребяваха милиционерска кубинка - сега няма милиция и циганите избуяха.

Искрен Веселинов ползва кондоми с вкус на Мацола.

почти нищо вярно няма в данните от статията, пишете по верни неща

Май пак искат да дигнат раждаемоста.

що ги пускате пред изборите, страх мори народа ли или пък има реална опасност някой от "герб да чуе петела" и после, като се успокоим, дет вика премиера ще вземат да се нароят деца, а може би поредния транш циганета - устойчиви, родени с професии, адаптивни - цяла Европа е пропищяла от тях....

Сасмо се чудя тази поточна линия дето е внесена през 1988, сигурно е произведена през 68-а, как ще отговаря на съвременните европейски стандарти.... Дет се вика и през 88-а да е била произведена, от тогава са минали почти 30 години.

А с вкус на Аналагин ще има ли - за момента в който ти каже, че я боли глава ;))

Ще има ама с вкус на Оралгин !

Чета " коментарите " и се учудвам на простотията на пишещите по-горе !! Ръсят простотии !! Ако няма какво да кажеш - трай си !!

Ми трай си бре, чиче.

"Новината" има такъв характер, че човек може да се развесели само.Не го вземайте насериозно толкова.

Nikakva novina i nikakuv harakter nqma tuka. Samo tupotii, deto neandertalci kato pe6o im se radvat

А дали ще ги пуснат безплатно и в червените клубове по интереси?... Да си спомнят все пак как са ни ...по онова време...

То червените бабички така щяха да си идат от този свят без това достижение. Сега трябва на изделието да монтират и дистанционно. Иначе партийните им секретари няма как да ощастливят всички.

Хората които имат спомен за тези презервативи, за съжаление вече са им безполезни. Освен да го надянат на бастуна, в буквалния смисъл разбира се. Може пък да ги произвеждат с подсилена твърда гума с армировка, за да могат да ги ползват старите социалисти.

6 пенсии на 90 годишна възраст дадоха минуси!

Бате по-добре недей!

А соц. чепове останали ли са да го могат още ?

Соц. Кондоми има, но нвма безплатни соц. Путки за тях

Сещам се за поне 240.

Ей това е новина. Ние чакаме раждаемост, те ни гласят презервативи. Какво пък, нали миришат на социализъм?

ееех на младини преди казармата работех в прословутия цех 104 до машините за капути. през 94та правеха пезервативи с марката SPORTEX. Гледам и сега ги има но са произведени другаде. Качеството със сигурност е добро - гарантирам ви лично ;)))