Кирил Йорданов отново кандидат за кмет на Варна

Бившият кмет на Варна Кирил Йорданов, който подаде оставка през 2013 г. след масови протести и самозапалването на Пламен Горанов, отново се кандидатира за поста

Обратно в новината

Коментари - Кирил Йорданов отново кандидат за кмет на Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е.ати и гьонсуратлията !

Киро Факиро и неговите спонсори.

Чрез тази мумия, мутиралите в "бизнесмени", автоджамбази от 90-те се опитват да се върнат, но няма да стане. Никакъв шанс няма тоя.

h 1

Павлин ( нерегистриран ) 29.08.2015 23:26 . БИВА БИВА НАГЛОСТ!!!!! Вместо да дава обяснение там където трябва и да бъде въдворен където му е мястото за съсипията която направи във Варна той се появява като страдалец.Това може да се случи само в България. ----------- ДА ама КИРО като смени ПЛОЧКИТЕ с НОВИ пред шадраваните , операта, гезмето ... ААаааа ???

h 1

ТОЯ НАГЛЕЦ ПАК ИЗПЪЛЗЯВА ОТ ДУПКАТА !

Ако стана кмет, стадион" Ю Гагарин" ще го направя!ОБЕЩАВАМ!!!

тъкан от червиви червени нишки-напред да разкулачим Варна и околностите,барабар с морската градина!а мазната първанка уж си трае

Според мен, не трябва да ги мерим тези двамата кой по-прост кой по-долен, ами трябва да се огледаме за читав човек.

Безочие! Този път заслужава да го замеряме с камъните, натрупани пред Общината!

Абе, дали не трябва да се почне от другаде!?!?

Обратно - бяга през прозореца, а иска да се върне през вратата.

Боя, се, че е все тая кой ще е кмет на тая дупка. А тоя поне е по-умен от сегашния полуидиот.

Изборът е от няколко натрапени г.за. Но с този аромат поне сме свикнали..

мумията се завръща, дрогари! бегаите!

Господин Йорданов, Вие сте изчерпана фигура в интелектуално-идеен аспект и нямате какво да предложите повече на града ни. С бездействието си като кмет замразихте града ни и на практика 14 години нищо не се случи във Ваше пристъствие. Направихте града ни незабележителен и неоткрояващ се и не се погрижихте за нито един смислен проблем. Моля оттеглете се трайно от политиката в РБ.

Наглост! Жажда за власт е малко да се каже.

Е има ли някъде по-света по-нагъл човек ?!Със сигурност не толкова колкотози ..

БИВА БИВА НАГЛОСТ!!!!! Вместо да дава обяснение там където трябва и да бъде въдворен където му е мястото за съсипията която направи във Варна той се появява като страдалец.Това може да се случи само в България.

Дано духът на Пламен го преследва винаги!!

""В партията знаят отношението и приятелството ми от 10-15 години с кмета Кирил Йорданов. Има и други кандидати, разбира се, но съм поставил на областния координатор на ГЕРБ Павел Димитров да разговаря и с Кирил Йорданов. Пред Изпълнителната комисия съм си казал мнението, така че оставам на местната структура и на самия кмет да вземат решение Бойко Борисов Варна Събота, 25 Юни 2011 17:30

Нека мненията във форума да са повод за размисъл на алкохолика, крадеца и сбъркания сексуално Киро. Ако има малко акъл в боядисаната глава, да прочете какво 99% от хората мислят за него и на мига да си оттегли нелепата кандидатура.

Варна значително подобри облика си на курортен град при новия кмет Портних. Кирчо, кой ще гласува за тебе бе ??! Или просто има едни пари за усвояване по едни предизборни игрички....

Абе, преОБЛИКАл се Илия...

За предизборни плакати, може да използва тези, с които запълваха дупките по улиците по негово време.....и ще му останат. Боклук !!!

този болнав човечец е издигнат с 21 гласа от клуб на абв.че то един пиян циганин ще сабере повече само с едно наздраве в махалата им.

Абе, не му се сърдете на човека, той изпълнява разпореждания. Казали са му "кандидатираш се"... иии... няма "не искам", няма "недей".

тоя нагъл алкохолик трябва да бъде публично линчуван задето превърна Варна в бунище,вероятно тъпака си въобразява,че като стоят "тимаджиите "зад гърба му е недосегаем ! Затвор за тоя боклук !

Къпещият се в народна любов крадец.

Предлагат ни да изберем комуниста пребоядисал се във всички цветове през последните 16 години. При него Варна си остана в 90-те години - дупки, феодалите от ТИМ, престъпност, не спиране на пешеходни пътеки.

"Предлагат" Йорданов, за да "изберете" по-лесно "правилния" - Портних.

Искаме си ТИМ, искаме си ТИМ....

По-голиама наглост от тази не съм чувала! Не е възможно, сигурно е черен хумор.

"Хумор", ама на гол бъз.

това е някакав номер. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лакей на ТИМ

Нямам думи, СУПЕР НАГЛОСТ!!! В затвора трябва да е, не кмет отново да става.

Разправя тоя същия из София, че той много хубави неща искал да направи за Варна, ама гражданите не му позволявали, щото все се намирали някакви да протестират???? Ако опиташ добро да направиш, никой няма да протестира, бе, абдал!

Като гледам коментарите ми се струва че вече е на балотаж. Жалко за варненци.

Това е някакъв филм на ужасите. Дано варненци не си падат по такива филми. Този човек е свързан с най-тъмната част от историята на Варна заради т.н. ТИМ.

А, най-ужасното е, че не е филм.

Кирчо смятал да се изсере на камарата камъни пред общината, където се подпали Пламен. В краен случай щял само да се изпикае.

Вече имаме истински опонент на Прахоляков! След управлението на Иванчо Пушилката съм готов да гласувам и вече и за Кирчо!

Абе, другарю, не може ли, така... някой читав човек да изберем, ами все ще се завираме в най-гнусния боклук да ровим!?

Чоки

Тоя изглежда като Мумия .... ТИМ-джия

Опааа, много подозрително изчезнаха всички коментари, които споменаваха трибуквената групировка. Дали дългата им ръка не е стигнала и до това сайтче?!

Не е подозрително. Направо си е "свобода на словото " по мутренски. За 5 часа са " пропуснали" 22 коментара. На какво ти прилича ???

ебаси наглеца.

Морски ,този не е наглец а просто знае "народът е глупав"! И това дава право на този бездарник отново да ни мушка....

е аз кво пиша наглец защото народа е прост демек ебаси си параграф 22.

Варненци, много добре знаете, че дали ще е Кирил Йорданов или Иван Порт боб, няма да има значение. Мястото на грамадата не е пред общината, а пред двореца на ТИМ-аджиите. Те са истинските кръвопийци на този красив град. Преместете грамадата!

И теб ще изтрият от Дира. Пишеш за трите буквички ....

Не ме интересува. Нито ме е страх. Те трябва да почнат да се страхуват защото вече хората нямат какво да губят. А най-опасен е онзи, който няма какво да губи.

Другари гробаджии, не бързайте! Не се знае боко какво ще ви нареди. Нали кирил беше ваш кандидат преди време? А кметът потник какъв е? Бивш управител на мултигрупски хотел, нали? Боклук до боклука, майнольо!

Ти кажи, на кого Кирето не беше кандидат и коя партия или сдружение, не са заставали , плътно, зад него . За икономическите интереси да не говорим.

А, Пламен забравихте ли го?

Да, бе, Дирници! 15 коментара ! А, колко изтрихте ? Всички с трите букви нали ! За съд сте, но не в България .

тоя вместо да е в затвора за кмет ще се кандидатира ?!?!

Яааа,другарите...пак извадиха Кирето от нафталина!...

ЕДИН ВЪПРОС КЪМ АУДИТОРИЯТА : ТОЗИ НА СНИМКАТА ПРИЛИЧА ЛИ НА НОРМАЛЕН ЧОВЕШКИ ИНДИВИД ?!!!!

Като отворих новината и реших, че е 01.04 ...

Скъпи съграждани, аз съм най-подходящ за кмет! Все пак не мисля да правя пропаганда тук! Бъдете здрави и гласувайте за най-подходящия!

Богат избор - кеф ти Портних, кеф ти Йорданов, кеф ти оная от БСП... ШЪ СЪ УПРАЙМ!