Сякаш Лондон не е в Европа

Британците отдавна се държат така, сякаш не са в ЕС: Лондон игнорира всичко онова, което не го засяга пряко.

Обратно в новината

Коментари - Сякаш Лондон не е в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лондон е черно-жълта боза от нации и най-голямото индийско поселение в Европа. Това е резултат от факта, че "Империята е отвърнала на удара"...

В Лондон е пълно с чернилки. Какво толкова са защитили националните си интереси.

ама те копират нашия модел - у нас никой не се задържа и сме свободна територия и не искаме никой да идва, никакви гастербайтери, прислуги, берачи, копачи и крадци....

Камерън е слаб политик. Не е наследил и процент от капацитета на Чърчил и другите аристократи на наглия. И няма как да ги налседи, понеже не е аристократ. И си личи. Единственият недостатък на демокрацията в днешния й вид е, че вкарва постоянна съставяща компонента от лумпените. И вече се наслоява така силно, че скоро ще има прочистващи катаклизми. Има ли участие лумпенажът в политиката, последствията са скъпо платени. Аристокрацията, чието природно преднзначение е да управлява с ума си, днес е изтикана от простаци. Това е като вместо с главата си човек да мисли със задника си. Знаем какво идва от това! Ето задава се. Природата на лумпена ще даде отражение върху съвременнарта цивилизация. И ще има много цикли, в които човечеството ще преминава един и същи експеримент - този на уродливостта, допусната заедно с лумпените в управлнението на социума днес. Но Господ е имал замисъл с това и ще трябва да го търпим с неразбиране. Зер глупостта е константа на света...

А късмет да излязат от Европа-а късмет де.........а са излязли,а са хапнали дръвцето,старият им враг се надига и им взима мярка за шапка- няма кой да ги спаси (краварите ако се обадят си заминават със 300 по наклкона).

Стиска ли ти да не ги търпиш...а?!?

как бавно но сигурно назрява третата световна? Тоя път обаче енгелизите ще ядат пердах от дръпнатите и русите, а Германия ще го играе сивия кардинал.

Демократичният свят и науката дължат толкова много на Англия, че с думи не се описва. Апрпо - не коментирайте че били колонизирали половината свят, така е - но това е допринесло много за развитието ни като вид. В момента е същото, слабите работят за силните, но в малко по-друг вид.

кратуно. разбира се, че и в момента е така, защото сме колониазирани от по-простите братовчеди на англичаните, американците.

ти понеже си пълна кратуна, накарай американците да работят за теб. Капиш?

Голяма част от този принос се дължи на шотландци,така че не отдавай чак толкова голяма почит на мързелива Англия.

Не се притеснявайте за Лондон. Дори и да влязат навлеците, няма да им позволят да работят нелегално. Та който си намери работа ще остане, а който не може - ще си иде! Това е политика!

И "по достойнснтво" на този фундаментален въпрос, днешните пишман политици трябва да се запознаят с една забележителна книга, която малцина могат да четат с разбиране (която във въпросната си част е своеобразен комплимент за политическата същността и наследството на Англия): "Залезът на Запада" на О. Шпенглер. том 2. гл. 4 (12) .

е поканата и участието на ген Вл. Вазов (като представител на страна , загубила войната), в знак на уважение към военния му гений, на парада на победата в Лондон. При преминаване на войските в парада, същите сваляли знамената пред генерала в знак на почит към него!

Англичаните имат много тежко колониално наследство, и сега ще търпят тегавините от това. Същото и за франсетата, които от години са така. Само германците не са така, но те пък сами са си ги внесли паразитите. Европа не е длъжна да помага на никой - това е се едно някой циганин с 6 чавета да ви почука на вратата на къщата тая вечер и да каже - айде сега дай легла да спим, ядене и почвай да ми плащаш секи месец да съм ти градинар. Никой не е виновен, че има толкова маймуни по света - това е Дарвинизма - който иска да се развива и успява просперира, който иска само да потребява наготово - изчезва и така ... не виждам нищо нехуманно в това да ги оставим да се избият. В крайна сметка всички качествени хора оттам отдавна са вече по един или друг начин емигрирали на Запад - останалия боклук не ни трябва.

Отдавна не е имало толкова смислена дискусия в този форум, без ругатни и оплювки. Вижте колко полезни се оказват за нас англичаните.

Това е така, защото не могат да се включат червени плужеци - нямат идеологически капацитет, който да им е подаден като насоки. Ето ти обяснението. Ако беше спомената Русия по-така, щеше да видиш една дискусия, като влязат чугунените кратуни да кънтят и мозъците им - видоизменени в слюнчни жлези да функционират асинхрнонно, "изказвайки мнение". Щом темата е по-висока от обсега им, редно е да има дискусия. Ако жена му на Станишев не ги бе напъхала в социалните медии, щешеш винаги да има дискусия. Но нали опърдя интернет, вече рядко има теми, по които можеш да обмениш мнение, а почти винаги потъват в червена плюнка.

Всъщност ударът ще бъде по работещите легално и нелегално европейци от Източна Европа. Защото досега Англия не е дала равни права на източноевропейците, като равноправни членове в ЕС, с гражданите на Британската общност. Милиони поляци избягаха от САЩ през кризата 2009 и отидоха в Англия. Те държат строителният бизнес. Българите там са предимно полулегални . Ако ЕС облекчи режимът с визи за Украйна ....Англия и ЕС ще бъдат залети с евтина и качествена работна ръка. За това е целият шум. Гетата никой няма и да ги пипа...

Доста ще се напънат поляците да изместят ирландците . имаш предвид че са най-много като работна сила . но не държат строителния бизнес .

Респект! Камерън си води държавата по път, който досега се вижда, че е правилен. Европа нито може, нито е длъжна да прибере цяла Африка при себе си щото видиш ли, там имали проблеми. В Англия никого не са върнали и няма да върнат ако има образование, професия и иска да работи и се развива. Тук обаче става дума за милиони паразити, чиято единствена цел е докопването до социалните системи на няколко европейски държави. Защо например една Испания, с 55% безработица при младежите до 25 годишна възраст ще трябва да харчи милиард годишно за такива паразити? Никой от тях не ще да ходи в Китай, Япония, Русия, Ю. Корея защото там вместо помощи предлагат работа.

И си прав и не си. Прав си, защото наистина не са длъжни да прибират хората от Африка и Близкия изток, не са длъжни да си отварят границите, те са господари на самите себе си. Но не си прав, тъй като те са едни от тези които подпалиха войните в същите тези държави от които хората бягат към Европа. Не си прав, защото от цялото това "мисля само за себе си" и другите не ме интересуват рискуват да попаднат в изолация от останалата част на Европа, а какво ще правят тогава? Та нали точно тези имигранти са хората, които работят на полето, тежката работа, чистотата им и т.н. Нали самите те казаха, че около дна трета от икономиката им се крепи точно на тези които гонят и недолюбват. Не не съм съгласен, защото това което правят е чисто лицемерие!

НароденСъд 2

Значи казваш,потърпевшите търсят спасение при агресорите!? Интересно! А дали просто не намериха начин да се пенсионират млади с 1500 - 2000 паунда на месец.

кучето, а Давидчо Камерън с е представя тъкмо в обратната светлина, на тази, която рисувате. Не бъдете наивни, та чак до глупсост.

Просто Великобритания не е съгласна да бъде управлявана от Германия.

Е, няма как иначе! Все пак Германия е най-голямата и най-богатата страна в Европа. Не може да не се съобразяват( ме) с нея.

Имиграционната политика на Камерън е пример за подражание. Които иска - ще успее, като UK. Който нехае - ще бълбука, като БГ. Факт. Има закони, всеки да ги спазва, имигрант или не! Няма виза - няма вход! Толкова ли е сложно.

Аз

Прави са си британците. Нарушителят си е нарушител и ще яде калая и толкоз. ЕС малко по малко се опитва да се превърне в нещо отвратително - държава без граждани, а само с политици и администрация. Откъде накъде една безсмислена, разпадаща се пишман структура ще определя политиката на отделните държави?!

"Сякаш Лондон не е в Европа" Ами то си е така. Пълен е с чернилки, араби и жълтури, та човек се пита в Африка ли е попаднал или в Азия...

Пълен, пълен ама ходжите като запеят, пред джамията да стоиш - не можеш да ги чуеш.

Засега... Имай предвид обаче, че във Великобритания има вече официално действащ мюсюлмански парламент, отделен и независим от британския, който си взема решения относно мюсюлманската общност и си я управлява. Нещо като мешерето в България, но в доста по-едър мащаб. Така че е въпрос на време, и то не много дълго, ходжата да запее доста по-гръмогласно...

Както винаги британците си гледат собствения интерес, така е било и така ще бъде. Те нямат вечни приятели имат вечни интереси. Да това е курвенска политика, но за сметка на това е допринесла за колонизирането на половината свят и превръщането на Британия в богата и уредена страна. Не ги понасям и нас са ни мачкали, но няма спор, че те си гледат собствения интерес. Същото правят и наследниците им от Хамерика техните интереси са над всичко. Запалиха целия свят цицат ресурси от всякъда, а другите им т.нар. приятели да се оправят кой как може. И ДВ да не реват, а да се замислят как ЕС да се оправя с имигрантите и да спрат с тия либеращини проповядвани от баба им Меркел.

БATKO

Това трябва да правят всички останали - да си гледат интереса, и няма да има проблеми. Защо трябва англичаните да гледат интереса на арабели и навлеци. Германия и другите глупаци като искат да се ислямизират под американски натиск - да го правят. Умните не са длъжни и те да скачат в пропастта. Още повече, че те вече са се препълнили с подобни отрепки и знаят, че то край няма. Дай на едно цигане бонбон и ще те наобиколят сто циганета, па и ще те раздърпат да дадеш и на тях.

Сякаш Европа не е Европа а Еврабия .. е и Източна Еврома :( Аман от либерстките писъци на ДВ

че пък на теб какво ти пречат двуетажните автобуси? даже са си много хубави. червените телефонни кабини вече ги държат само за туристическа атракция- в тях няма телефони. такситата изглеждат стари само отвън- от вътре са си съвсем модерни, даже има доста които са електрически вече. а специално за това, че си гледат интересите- де да можеше и ние българите да си гледаме интересите като англичаните

тези както и други високомерни нации близо тях скоро ще са под морското равнище. не са интересни...

Дано доживеем разпадането на ЕС... - един безмислен и вреден съюз на държави с противоположни интереси, все едно да обединим зоологическата градина.... познайте...

Дано доживеем един променен ЕС, грижещ се за европейците и техните интереси

Великобритания е държавата с най-куварна политика. Британците са обратни във всеки един смисъл. С тях човек може само да играе бридж и нищо друго.

мдааа... и аз съжалявам, че си загубих времето да чета тази глупост

Абе госпожа Везел, това, че си промит мозък и допринасяш за промиване на мозъците на германците и др. европейци, няма да промени английската политика. Те се равняват по братовчедите си - САЩ и искат на тях да приличат, не на останалите европейци. Но в случая са абсолютно прави и трябва всички страни на Европа да взимат пример от Англия. Защото НИКОЯ евр. страна не е длъжна да отваря границите си, за да приема имигранти от цял свят, това е самоубийствена политика, на която трябва да се тури край. Има други, по-безопасни за християнска Европа решения за овладяване на имигрантската вълна. И ... направете разследване кой финансира корабите, които товарят имигранти, доста ще се учудите, като разберете, че парите на това ОРГАНИЗИРАНО ПРЕСЕЛЕНИЕ идват от САЩ.

те затова са добре,имат премиер които да отстоява националните интереси,който може с достойнсто да каже не на ес.,които да служи на своите избиратели.Ес. не знаячи че нещо което ще навреди на страната ти и народа трябва да си солидарен с другите.Важно е кво става в моя двор,после на комшията.

ТОВА ДА ГО ПРОЧЕТАТ /АКО МОГАТ ДА ЧЕТАТ/ ГОВЕДАТА ,ДЕТО НИ УПРАВЛЯВАТ,ПРОДАВАЙКИ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ЛИЖАТ ЧУЖДИТЕ ГЪЗОВЕ И ПЕЧЕЛЯТ НА ГЪРБА НА НАРОДА

Завиждам на ингилизите, които имат такъв премиер! "Камерън зачита само националните интереси"

"Споровете" между върхушката на ЕС и британската върхушка са точно като скандалите между прислугата - "личният камериер" на господаря във Вашингтон се отнася с високомерие към конярите, готвачите, чистачите, а те пък му завиждат, че единствено лично той бъше задните части на господаря. И забравят, че са едно нещо - презирани от същия тоя господар слуги. Тъпа поредна пропагандна статия на DW, която отдавна не е това, което беше на времето. Хванаха Иван Бедров, че манипулирал информацията в няколко статии и стана скандал. Уволниха го показно. А няколко месеца по-късно отново го прибраха. Слугинаж.

Вярно е, че Лондон не е в Европа, не е и от тази планета. Не случайно го наричат - планета Лондон. И само, който не е стъпвал в Лондон не знае, че е така - 17 милиона минават през Лондон за ден - сигурно няма място от света, от което да няма представители тук и винаги ще чуеш 'извинявайте', някой ще си се усмихне или ще се притече на помощ - имам много поводи за сравнение със София и сравненията не са в полза на милата родна 'говнинка'. Можеш да отидеш с кабинков лифт или с лодка на работа, има място за всички и колкото и да е скрита омразата има невероятна толерантност и подкрепа от обикновените хора и институциите. не знам кой е писал статията и от кое опозиционно издание е преведена, но подкрепям Камерън и смятам, че върви в правилната посока на затягане на мерките, даже не са достатъно драстични, и пак ще гласувам за него.

Ссигурно си прав. Лондон е такъв, какъвто го описваш - в някои части. Що не идеш в някоя от Шарият-зоните на Лондон и не си запалиш цигара? Или пък не беше Лондон градът, където отрязаха главата на британски войник, щото носел тениска с надпис на организация за подпомагане на ветераните? И не е Лондон градът, където проповядва Чудари, о извинете - вие "англичаните" май му викате "Чоудари"! И не беше кметът на Лондон, който заяви, че в това, да се развява знамето на Ислямска държава няма нищо лошо? Мога до утре да ти пиша подобни неща...

А ти къде мислиш, че живеят повечето българи - в зони, където ги има всякакви. Но опозицията ти всъщност е в подкрепа на изказването срещу, което си писал, защото тогава Камерън наистина е прав да си гледа в собствената паница, която и без това е врящ казан и повече люто не му е нужно.

не ми го хвали пренаселен с всякакви е лондон, климат ужасен и т.н.

Абсолютно ПРАВИЛНО !!!! западна европа ни натресе емигрантите да се оправят сега UK са върхът !!!!!

"На него явно му се иска да окастри ЕС до нещо като митнически съюз" хич не иска малко, ама хич. Само в България много хора пазаруват от английските сайтове а колко има и от други страни, и само си представете колко пари от ДДС остават се в ЮК. Той иска да продължи да събира парите - ако ще излязат от ЕС, веднага тяхната знаменита социална система ще даде теч. Защото прекалено много дори техните собствени граждани излежават се на социални помощи. Общо взето, другите да продължават да им плащат, но няма да получават нито възможност да работят при тях, нито да се възползват поне от нещо малко от социалните придобивки.

Точно казано. Великата Британия - страната на чудесата! Само там можеш да видиш официален мигрант от трето поколение, който като баща си дядо си продължава да живее единствено на социални помощи. Три поколения не работят - все някой трябва да ги издържа, нали така?

те винаги са били островитяни, а не плебеите от континента и вие сега откривате топлата вода.

и да пишете минуси това е истината.англичаните са остовитяни, което не е европеици

ЕС е марионетка на щатите, Камерън много добре го знае и не се напъва да им изпълнява заповедите

Именно.

Британците още с влизането си в ЕС - са само наполовина в тази коалиция. Забелязали ли сте , че само те си запазват лирата, като разплащателно средство? И винаги когато могат- законодателството им се различава от това на ЕС? Те си знаят интереса и си го отстояват, а дали ние сме съгласни - май им е все едно.

като искат - да излизат, но напълно. Без да си оставят митнически съюз.

и като излезнат кои ще плаща в касичката евро субсидиите за да може страни като бг и гърция само да цицат да се величаят че без тях евро съюза ще се разпадне? ук е веднага след германия по внесени пари в еу, нормално е германия и другите да се саобразяват малко или много с тях

В цялата си история, типична и неизменна черта на Англия е бил интересът на "империята" преди ВСИЧКО останало, особено пък през дългият период на доминираща световна колониална институция... Където и който и да са колонизирали, англичаните винаги са си правили сметката, че са за малко и трябва да изцоцат максимално, каквото могат. Всъщност по този пример те са "възпитали" бившата си колония в Северна Америка (понастоящем - САЩ), докато са я владели... Нищо учудващо не виждам в поведението на англичаните и в крайна сметка, какво друго да очакваме в условията на разединена Европа, която непрекъснато играе по свирката на Големият господар САЩ, докато той пък я насъсква срещу Русия в стремежа му да изтощи конкуренцията с един куршум два заека...

Ама как го казахте само:-през цялата си история........все едно са някаква мнооого стара държава хахах

Тези още не са ли станали 52-ри щат на САЩ?

... за мен тия са най-големите боклуци! 4ма от 5 финансови посредници за източване на капитали чрез офшорки са London baby компЪни, а иначе го играят пичове... Нема Русия/ нема САЩ, англичаните са страшните боклуци

"На него явно му се иска да окастри ЕС до нещо като митнически съюз, в който иначе всеки си прави онова, което намери за добре." Абсолютно точно попадение!!!

правителството на една страна е загрижено за интересите на собствените си избиратели, това е правилната политика, а не да подДАкваш на някаква изкуфяла бабишкера с амбиции на фюрер!!!

Те са си хитри егоисти от край време но не виждам нищо лошо в това. На БГ и трявва родобна политика .

нашите ако трябва да слогуват на някой са първи! Даже се водят дебати на кой трябва да се слогува...

А възможна ли е предвид географското ни местоположение? На англичаните им е било лесно - те са недосегаеми за другите, защото ги дели морето, но другите не са недосегаеми за тях, защото те си имат достатъчно кораби.