Пиян загина на бул. ”Ботев”, подозират гонка

34-годишен шофьор загина, след като се удари в стълб на бул. “Христо Ботев“ в Русе тази нощ, съобщиха от МВР. Очевидци твърдят, че мъжът е участвал в гонка.

Обратно в новината

Коментари - Пиян загина на бул. ”Ботев”, подозират гонка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Форд Ескорт срещу Ауди80. Нищо не е. Аз онзи ден бях свидетел на гонка между 2 ромски каруци.

Честито на печелившите!Да се готвят следващите! ... и дано да няма невинни жертви ...

тоя поне умря без да помете невинни хора

То големи мисли, чак и проект= я ги глобете здраво за превишена скорост, отнемете им колите за 3 месеца, закарайте ги да чукат камъни или в мините поне два месеца и после да не могат да излизат от вкъщи след 20 часа за още тримесеца и всичко ще е о,к

Много ми е интересно едно нещо. В града всяка нощ има гонки из целия град. Много от тях са с едни и същи участници. И само милиционерите не ги знаят. Обаждал съм се в районното, казвам им, че еди къде си, еди кои номера на колите правят гонка, и отговора е, че нищо не можели да направят, щото не са ги хванали на момента, и нищо не можело да се докаже. Все едно да се обадя, и да кажа, че еди кой си е убил някой, но понеже не са го хванали на място, нищо не може да се направи. Докато продължава така, ще има гонки и умрели. Да ви е честита демокрацията.

Прав си напълно до частта за демокрацията. Тя е Пряко управление на народа - в случая това просто липсва.

жало за младостта и близките му,мир на праха му, но така не трябва да продължава, среднощните гонки трябва и има начин да бъдат прекратени, необходимо е стриктно спазване на правилата на "играта", а също така и полицаите да излязат навън - при хората, с километри вървя и не виждам жив полицай в централнта част на града, а какво остава за хората в покрайнините, участниците в гонките са нагли и ненаказани достатъчно строго, министърката ако не умее да се справи със ситуацията даподава оставка ведно с подопечните й, да дойде нов грамотен и безкомпромисен министър и екип съответно и да видим воля и резултати....

Sm3hurk0

Никъде не се споменава нищо за настилката ! Суха, мокра, има ли дупки, неравности, откраднати шахти.... Само гонки са Ви в главите ! То, който и малоумник да го пуснеш да се надбягва с вятъра, все космоса ще му е крив !

по булеварда има видеонаблюдение на кръстовищата, може да се види с каква скорост и кои автомобили са били на булеварда в предполагаемия час на злополуката

работят ли? и на кръстовището на печатницата, над КАТ им монтирани вече, а дали са включени?

Никой не знае със сигурност какво точно е станало, така че може и да е имало някакъв технически проблем с форда. Лека му пръст на загиналия!

ако се е движил с 50, както се полага, дори и при директен удар щеше вероятно да е жив, а колата със сигурност нямаше да е в това състояние. така, че всъщност какво казваш , че с изправна кола може да се кара с всякаква скорост или какво по точно? или , че колата му е неизправна и не можа да кара леко ? джейлане, май, че на снимката "...надушваш че сте от една порода ..." :)

Да бе, бул.Христо Ботев направо е полигон за отстраняване на технически проблеми! Писнало ни е на русенци от простаци, а точно това местенце е любимото им поле за изява!

До кога тия келеши ще ни тормозят с безобразния шум, който издават посред нощ издънените им таралясници?! Освен че всички "пилоти" са кандидат-самоубийци, те реално заплашват живота и здравето на всички останали участници в движението. Като искат да се трепят, нека се изнесат извън града, например да вървят на пистата на летището край Щръклево и там да показват кой колко коня има умрели в двигятеля си!

естествен отбор е това, "силните и тъпи" отпадат, останалите продължават. дано само да има по-малко невинни (косвени) жертви.

Естествен потбор

може би искаше да напишеш естествен поДбор, ами да, и така е правилно! надявам се и подкрепяш смисъла на коментара ми, освен да ме поправяш :)

А стълбът добре ли е?

Добре че няма невинни жертви.

Гонки стават не само на посочения булевард ! Ами по "Цар Освободител " , ами по "Съединение " , ами по "Фердинанд" ? И това е в центъра на града ! Мине ли 22 часа - стой и гледай! Вярно напоследък след 2 ч сред нощ ,ама стават... Не знам само аз ли ги чувам ? Полицията не знае ли за тях ? Питам , ама отговор не чакам !На кого да съобщя ? Кой ли ще обърне внимание !?Горките майки на загиналите по този начин деца !

Полицаите се скатават,някъде на муфта кафе и си чакат пенсийката!Повече от 65процента от милиционерите са връзкари,само на хранилак,не чакай работа от нагласени кадри!Освен това са и малко страхливи,без никакво обучение в бойни искуства,смях в залата ти казвам!

През деня съм виждал по Линик - почти до КАТ!!!

Каква гонка м/у точно тия 2 модела коли бе , вие вече се уливате от глупости. Много по вероятно е единия да е бил засечен и да е станал тоя фал или да е заспал на волана или бил пиян.

БГ селските гонки са точно между такива коли!!! Те и с москвичи ще се "дърпат" ако трябва!!! Ти какво си мислиш, че са като тия от "Бързи и яростни" ли???