Бесове, чудеса и български страсти

Какво е общото между „чудотворната вода“ от Плиска, захаросваните български шосета и екзорсизма пред сградата на изпълнителната власт в София?

Обратно в новината

Коментари - Бесове, чудеса и български страсти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай холан, гали ба в последната американска совалка не се пробвах да изнесат "скрижалите" в космосът :) Е, Господ не е евреин и совалката гръмна. После израелски равини се качиха на балон и се издигнаха над страсти и Жертвоприношение и замолчал Онзи за дъжд....и пак Господ не излезе евреин и дъжд не валя.

Влезнете в YouTube. В търсачката на YouTube въведете "Мощите на Йоан Кръстител" и изберете филмчето на National Geographic, за да се убедите, че в Созопол, се съхраняват част от мощите на светеца.

Или част от кокалите на някой, умрял по това време. Както е и с кръста на разпятието. До сега са "открити" трески с обща тежест над 600 кг. Много автентични

Царичина циментираха, след посещението у нас на шефа на ФБР. Указанието дойде от запад!

Българският "Индиана Джоунс" е проф. Николай Овчаров, а не Божидар Димитров!

Нищо ново под слънцето. Каквито бяхме, такива си остамахме.

Тук има някаква врътка.До вчера Димитров беше много добър човек и специалист,изведнъж му се отреди грозен имидж.Някой цели нещо отвратително,но няма да е за дълго.Историята го е доказала.

Петко,врътката за оплюването на Б.Димитров е ТОВА,ЧЕ НЕ МАСКАРИ Б.БОРИСОВ/очаквано,защото ТОЙ дори го извади от управлението на първия кабинет Борисов/.Представи си пък НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ДОРИ ГО" КЪПЕ".ПРЕМИЕРЪТ НИ ДОБРЕ ПРЕЦЕНИ,ЧЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕ САМ СРЕД ВЪЛЦИ,ВМЕСТО ДА ИЗЛАГА НА ОПАСНОСТ И ВСИЧКИ СВОИ БЛИЗКИ ХОРА.

Общото е невежеството, неграмотността и ниската интелигентност.

Пак платен от чужбина морализатор коментира нескопосано български работи.

Дичев, Ивайло, ти ли си?

Божидар Димитров е новия български чудотворец, съпоставим единствено с Христос. По примера на Исус, който превръща водата във вино, наш Божо се опита да превърне фекалии в светена вода и насилтвено убити във вампири. По същата логика всички пребити с викели в Перник, след време трябва да бъдат провъзгласени за роднини на граф Дракула.

за бесове,чудеса и...е едно нищо. Какъвто и да е Б.Димитров,той е един колоритен,умен патриот.Имаме нужда от него,защото по някакъв начин ни обнадеждава.А всички останали светлиновци,екзостеристи ,рьорихци и сие са бледи личности.

Божидар Димитров, познат като Божо Вампира се изживява в последните године не като историк, а като симбиоза между старши шаман на България и придворен Пиар на Борисов! Заливането на премиера и членове на правителството с фекалии сигурно е истторически връх в кариерата на шефа на НИМ. Предлагам да запазим за професора една стомничка фекално-светена вода и всеки път като се опитва да ни пробута жълта сензация да му наливаме 50гр. за да го върнем в реалността.

Г-н Фекален реалист,само Вашият мозък е фекалната реалност,имайки предвид фекалните Ви коментари и изписаното от Вас за г-н Димитров,КОЙТО УБЕДЕНА СЪМ Е МНОГО НИВА НАД ВАЩО.СИГУРНО НЕ ЗНАЕТЕ,ЧЕ ПРОФЕСОРА Е РАБОТИЛ И ВЪВ ВАТИКАНА.Ядосан сте му,защото заля ПРЕМИЕРА НИ С РАЗМЪТЕНАТА/в нея ОЩЕ СЕ ГАЗЕШЕ ОТ РАБОТНИЦИТЕ/ВОДА И БОРИСОВ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ?!?ХА-ХА.Тогава НЯМАШЕ ДА ГО ХУЛИТЕ,А ЩЯХТЕ ДА ГО ПОЗЛАТИТЕ.Хората какво ли не правят,да привличат туристи,да събуждат интерес към държавата си,ДА ПОДДЪРАТ НАЦИОНАЛНОТО ДОСТОЙНСТВО НА НАРОДА СИ.ТЕ-нормалните хора действат така,А ВИЕ ФЕКАЛНИТЕ РЕАЛИСТИ ДЕЙСТВАТЕ ФЕКАЛНО И ДЪРЖИТЕ И НАС ДА НИ ПРАВИТЕ ФЕКАЛНО МИСЛЕЩИ.

Общото, г-н Папакочев, между всичко това е отказът на българина от традиционните християнски ценности и заменянето им с някакви имагинерни "европейските ценности", в основата на които е консуматорството, бездуховността, антихристиянски внушения и разни измислени мантри като толерантност и мултикултурализъм, водещи ни - заедно с цяла Европа - към гибел. И моля, не плюйте по Б. Димитров, той прави всичко по силите си за поддържане на националното чувство у българина.

Мери съгласен съм с теб за Б. Димитров, обаче къде ги видя тези християнски традиции у нас? Какво се пее в коледните ни песни, какво се прави на "Сурва"? Какво се прави на др. християнски празници. В европа са по големи християни от нас и добре, че е така. Защото точно християнските (гейски и женски) ценности са ни докарали до тук, че да крещим демокрация, права и т.н. Истината е че народа не решава нищо. Никога не е било така и никога няма да бъде. И по добре! как може некомпетентни и малки същества да имат право да решават нещо...абсурд. Добре, че нашите политици ги командват иначе тук щеше да е анархия както през 90-те. Избийте си един път за винаги илюзията за равни права, произлизащи от християнските ценности и всичко ще се оправи.

Илия, боя се, че сте доста объркан, християнските ценности нямат нищо общо с гейските, прочетете повече по въпроса. А кои са тези малки, некомпетентни същества, които трябва да бъдат направлявани от политиците? Че аз намирам много от политиците ни да са малки и некомпетентни същества! Не се доверявайте сляпо на властимащите, оставете разумът и съвестта ви да решават кое е истинно и кое - справедливо. За съжаление повечето от политиците ни ги води алчността, а не грижата за българския народ. Има остра нужда народът да контролира избраниците си, когато вършат глупости от негово име и в негов ущърб!