Русе ще има нови крайградски зони за отдих

Лесопарк "Липник" и хижа "Приста" вече са собственост на Община Русе, превръщат ги в зони за отдих с плажове и забавления.

Обратно в новината

Коментари - Русе ще има нови крайградски зони за отдих | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цитирам : " ...да заложим финансиране и през 2017 г. да го правим." Е, скъпи съграждани, познайте кой ще бъде преназначен / не ИЗБРАН/ КМЕТ?! за следващия мандат? Гласувайте, щом си нямате работа, ама Вашият глас пет пари не значи. Гномът се изживява като повторил мандата си и няма сила, която да го махне. Демокрация, свобода, изборност - вятър и мъгла.

Чудесен начин за приватизиране! Сега върви ги спирай! Ще разпродадат всичко, ще застроят всичко, нищо друго няма да направи общината.

Ами че тези неща, които тепърва ще се правят, си ги имаше преди години! Колко жалко, че като "кацнат" на властови позиции, някои хора си мислят, че откриват топлата вода и че светът започва от тях! Защо трябваше всичко да се срине и сега да се прави отново? Човешката глупост няма граници! Никой за нищо не носи отговорност. И на това му се вика демокрация! Боже, боже.....

Ами имаше ги, ама сега ги няма и не мога да разбера що за хора сте и хулите наляво и надясно и по какъвто и да е повод, само и само защото някой иска да направи нещо добро. Ако всички са като вас - имам предвид недоволните драскачи по сайтове и форуми, то в Русе нищо няма да се направи. Калпави хора сте вие...нито на погребение плачете, нито на сватба се смеете.

Всичко добре. Само не съм съгласен за зоопарка. Животните не са направили нищо, за да лежат в затвор.

имаме идеи да се направят плажовете със спасителите, със съответните необходими атрибути за целта. !!!КМЕТ ???!!!