Коментари - Глобиха ЧЕЗ 210 000 лева за лошо поведение | dnes.dir.bg
назад

Глобиха ЧЕЗ 210 000 лева за лошо поведение

На дружествата на чешката компания ЧЕЗ са наложени четири санкции по 40 хиляди лева за неизпълнение на лицензионните дейности, както и една санкция от 50 хиляди лева за създадения дискомфорт на потребителите при плащането на електроенергията пред касите на дружествата през миналия месец.

Обратно в новината

Коментари - Глобиха ЧЕЗ 210 000 лева за лошо поведение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Набивайте постоянно канчето на ЧЕЗ, ша им е.а техната мама. А, бе, знам си аз - Иван Костов е виновен...

Как може да са толкова тъпи тези чехи,но да се поправя на такава брада такъв брич,абе дайте да им спретнем единкупон по български,те направо ни се подиграват-да чакаш с дни да те издоят ...дайте да не плащаме да видим дали ще ни посетят пък тогава да ги заведем до скапаните пощи да видят как се чака...пък после да им отперем едно...!

ще си ги платим - освен ако вече не сме ги платили... колкото за монополистите - трябва да са изцяло държавни, или да НЕ са монополисти. без фирми за отчитане, без групови договори... за БТК - не знам друго, но поне от моята крайнопотребителска точка те не са монополист. и имат интересни оферти. ако не друго - ръчкат другите двама в правилната посока.

Nai-veroiatno te ste si go izkaray na nas. Garva garvana oko ne vadi.MRASNA GNUSNA DARZAVA.UPRAVLIAVANA OT GOZE FESA I TAKIVA KATO NEGO

Това е много малко, а всъщност пак ние ще ги платим. Всички монополисти, които тормозят българските потребители с лошо свършената си работа, в гоненето на огромни печалби да бъдат изгонени от България. Към лошо работещите монополисти включвам БТК АД, Софийска вода-АД, ЕОН България, Топлофикация-АД, фирмите за топлинно счетоводство. Нетърпимо е да ни правят на маймуни, а ние да сме длъжни едностранно да си купуваме компютри, интернет и др. за да ги улесним максимално, да висим непрестанно да висим по опашки защото са си закрили касите, за да си спестят парите. Стига вече тая държава трябва да ни защити иначе спирам да плащам всичко. Не съм доволна от тяхната работа и няма да плащам.

Като данъкоплатец искам да знам, защо Чехия не си приватизира електроснабдяването, а нашите политици го направиха? От какъв зор го направиха??? Колкото до глобите те ще са от нашия джоб!! А хаоса след приватизацията става все по-голям!!

Преди приватизацията енергото си действаше идеално, сега в момента е истински кошмар не само за плащане на сметки ами за каквито и да е други услуги. Тия от ЧЕЗ да си ходят и да идват някои по-добри на тяхно място

Поне да си бяха направили труда човек да си провери сметката эа елентроенергия по интернет .Имат само един скапан сайт /и то на английски/ в който има само реклами эа тях и някакви идиотски упътвания /эа сметките/. Това ако е ЕВРОПЕЙСКО ОБСЛУЖВАНЕ- ТОЛКОВА СА ЗЛЕ. И най малката частна фирма е отделила пари и се е постарала да има максимално информация эа клиентите си по интернет, а тия.....Ето и эа това да ги глобят!

У идеално-държавата се сетила,че има поданници.Да им следи тогава и сметките,които изпращат,че увеличение на цената на тока три пъти в сравнение с това от началото на годината не се покрива с 2-3 процентното прието увеличение от държавата.

ДА РАЗСЛЕДВАТ ТОЗИ, КОЙТО ПРОДАДЕ ЕЛ.РАЗП. ДРУЖЕСТВА! ТИЯ СА ЕБАТИ МАФИОТИТЕ! КАКТО КАЗВА БАТЕТО 'КУЦИ КОНЕ'.

Не ги мислете - ще си ги вземат от потребителите. Накрая пак печели корумпираната и мръсна Държава. Някой може ли да ми покаже по-косвен данък от този?

Много хубава новина!

чез ще глобят пък бонатите 420 000 лв :)

Малко им е! ДКЕВР да не ги жали, а само бой по празните тикви.

И кво всички тези глоби ще ги платим ние, барабар с печалбата в пъти за Чехия. Пък то БСП-БКП и Р.овч.много работа вършат, налагат глоби, след като прибраха комисионната от сделката с чешката държавна фирма за която ние принудените клиенти разбрахме януари 2007. Да имаше някаква прозрачност или обяснение защо се дава на Чехия, но знам си аз иван костов е виновен

ВМЕСТО ДА СЕ ПОДОБРЯВА ОБСЛУЖВАНЕТО ТО ЗАТЪВА НАПРАВО ТРСАВИЩЕТО .ПРЕДИ МОЖЕШЕ ДА СЕ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ ПО МНОГО МЕСТА И ИНКАСАТОРКИТЕ ЗНАЕХА И САМО ИМЕНАТА ИЛИ АДРЕСА ДА КАЖЕШ И ТЕ НАМИРАХА .СЕГА КАТО ЖИВОТНИ ИЛИ ГОВЕДА ТРИБВА ДА НОСИМ НАПИСАНИ НА ЧЕЛАТА АБОНАТНИТЕ НОМЕРА ,НО И ТЯХ ГИ ПРОМЕНИХА ТАКАВА ИМ ОПРАВИЯТА ЯВНО?ПРОСТО ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА Е УЖ ВЪВЕДОХА НОВИ ПРОГРАМИ ,НО СТАВА ПО САКАТО САМО ПО НОМЕР КОЙТО ТЕ СА СИ ГО ИЗМИСЛИЛИ ,ВМЕСТО ДА ПОДОБРИ ТО ВСИЧКО СЕ ЗАБАТАЧИ.И МОЖЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ОПРАВИМ ТАЗИ НЕОПРАВИЯ???

САМО ТАКА, ВАШТА .............

Набивайте постоянно канчето на ЧЕЗ, ша им е.а техната мама. А, бе, знам си аз - Иван Костов е виновен...