Лекар от Русе отива на съд

Личен лекар от Русе ще бъде изправено пред съда заради смъртта на свой пациент.

Обратно в новината

Коментари - Лекар от Русе отива на съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, как да го нарека - "предварително стъкмена с елементи придаващи достоверност" информация ... че те на Кооперативния пазар щяха да я "заформят" по-добре да изглежда автентично тази "новина". То "топлото" не прощава на никой.

Дир-ник, защо премахна квалификацията ми към Свиреп ? Вероятно , защото е обидна ? А прочете ли неговия безумен пост ? Или и ти си на това мнение? А, Дир-ник ?

този 54-годишен лекар има вероятно име и фамилия, много е интересно защо не се споменават,нали сме вече демократична държава, що тогава е тази анонимност....

Вероятно защото всеки е невинен до доказване на противното. И едно очерняне ще е грешно, ако се окаже, че е невинен.

Лекарите трябва да се таксуват като робите- имат само задължения и никакви права. Аз преди два дни, към полунощ потърсих моя личен лекар да ми бие инжекция за главоболие, повръщане и болка в гъза, защото бях препил и ме бяха ..., и тоя даже не ми отговори. А са дали Хипократова клетва.

Чак пък като робите е прекалено. Но предвид липсата на адекватно правосъдие, лекарите причинили смърт поради неквалифицираност или небрежност трябва да бъдат пребивани. А ако пък уморят дете, съответно трябва да бъдат избивани децата им. За да усетят все пак какво е болка.

Този е направо гениален в свирепостта си... да се убиват децата на лекарите?! Боже, какви тъпани има само!!!

Свирепия,ти си жива диагноза,малоумнико непоръбен!

Предлагам да се закрият тези джипи-касички а не лекари , готови да помогнат професионално в 100% от случаите при остра нужда на техните пациенти и не само!! Например, на вратата на моето джипи откъм чакалнята откакто помня си стои залепена и в момента бележка, изключително грозно написана и гласяща, че направления няма-кой както иска да го разбира! :(((( Авгиеви обори сме в БГ- отвсякъде! Не знаеш откъде да започнеш да ринеш?! Край няма:(((

Дане е Киро Панайотов дет грабна 3 поликлиника барабар с цялата градинка отпред та чак до супера ...Нунев съм , баща ми и неговия бяха приятели от БКП -то Бяла ..раишли ??

Личните лекари не обръщат никакво внимание на диспансеризираните си пациенти. Съпругът ми е от 5 г. с инсулт на легло, не знам дали и 5 пъти го е посетила личната лекарка. С всичко се справям сама и си плащам - за прегледи, за изследвания, за лекарства...

Та, ясно е, че медицината не е като работата на струг. Не се работи с милиметри и микрони, но съм чувал, че някъде по света имало медицински стандарти. И ако не ги спазваш си аут от професията. Може да си лош стругар. Просто ще даваш повече брак. Но когато си лош лекар нещата са необратими. А предвид, че по състоятелните пациенти от Русе избягват каквото и да е лечение в Русе е показателен.

По-често такиива новини, докато тази прослойка не се дисциплинира. Засега в Русе, после и в други градове.

Ама, ако ти се наложи помощ докато са в пандиза, какво правим тогава ?

Търсиш друг и се молиш да е истински доктор.

Върви ти при него, заведи си и децата!