401 осъдени за преминаване на границата

Нарушенията на границата са най-често престъпление в Русе срещу дейността на държавните органи, обществените организации и лица, изпълняващи публични функции.

Обратно в новината

Коментари - 401 осъдени за преминаване на границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Загубени руснски кренеоиди - защо спирате талибаните да напускат страната? Вие сте за съд и линч! Тези хорица, които са спомогнали да излязат навън талибаните са за орден, почит и уважение - НЕ ЗА СЪД!!!! Дай Боже повече такива като тях - спасители на мен, на теб и на всички нас! Независимо от подбудите си, тези хора са извършили едно Благородно дело и са поредните Мъченици, за свободата на Родината ни! П.С. Нямам нищо срещу русенци (както и аз съм от Русе), градът ни се напълни със всякаква измет, за съжаление. Но ние - далеч от ИД някак не успяваме да разберем какво става. Не осъзнаваме, че ако българи, турци, арменци и цигани не се обединим - утре няма да ни има за да може сомалийци, еритрейци и сирийци да се гаврят с Майка България.

Аз пък мисля, че точно обратното, трябва да ги заселват в България и то колкото може повече. За да преборим демографската катастрофа, заради която ще изчезнем. Ние българите сме не по-малко ориенталци от тези бежанци. И няма какво да се правим на елфи и снежанки, а да си видим празните села и градове, изоставени от самите нас.

Да прочета един смислен коментар в тоя сайт, браво Филипе адмирации и за Бабата!

Ти, който крещиш като заклано прасе в някаква псевдопатриотична истерия, чувал ли си, че във всяка държава има закони, които не е лошо да се спазват отвреме-навреме?

Кой ги съчинява тези нелепи и извратени информации- сигурно съда отчита изпълнение на насрещният план! 99% от тези са на излизане от д-вата,колоко са осъдените трафиканти и гранични власти на турската граница и Свиленград,че са прибрали парите и са ги пуснали да влязат в разграденият двор РБ. Сигурно част от "тарифите" отиват в партийните каси- Герб,ДПС,РБ.

Що не ги съдите за незаконното влизане цървули милиционерски, ами ги ловите на излизане.