Двама младежи загинаха след удар в дърво

Двама младежи са загинали тази сутрин при тежка катастрофа край Провадия, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Двама младежи загинаха след удар в дърво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето едно просто предложение за намаляване на изперкалите по пътя. Всеки държавен служител с акт над някаква сума да подлежи на уволнение .

оказва се че тъпотията се възпроизвежда и предава от поколение на поколения.

Проблемът е в пътната настилка, която не е изработена така, че да дава възможност за добро сцепление на гумите при каране с 200 км. в час, както и в многото дървета край пътя.....

Защо държавата и властта не искат да въведат предложенията на неправителствените организации за спиране на войната по пътищата?

И какви точно са предложенията на неправителствените организации за спиране на войната по пътищата? "Предлагаме да се спре войната по пътищата"? Хубаво предложение. И най-важното - конкретно и ефективно. Хвала на такЪви неправителствените организации! Какво ли щяхме да правим без тях!

Сиси, да ти кажа май никой няма отговор на този МНОГО ТРУДЕН въпрос !!!

Напълниха главните улици с гърбици и си трошим колите, и сега вместо да се блъскаме с висока скорост, катастрофираме финансово и заради технически неизправности. Аз имам конкретно предложение. ДА няма пешеходни пътеки на път с две ленти в едната посока без да е светлинно обозначен (светофар) Да бъдат оправени всички знаци, съобразно пътната обстановка, а не защото така било кефнало на някой, така че на самите знаци да се разчита за реалната обстановка, а не да са поставени за да взеат рушвети полицаите ( няма как Аспаруховият мост във Варна да е 30км. Ако се спазва, ще има невероятни задръствания) Да бъдат правим проверочни изпити на всеки 3 години (ах как мразя неадекватните преминавания в кръгово) Най- голямата глоба да е за неподаден светлинен сигнал (дори и нарушение да искаш да правиш, другите трябва да знаят)

Много дървета убийци в бг се навъдиха....

Те тия дървета са с по 10 присъди ама нали тука в БеГе-то всичко, което не е българин не подлежи на наказуемост.. та така.