Мъртви пъстърви по улиците на Банско

По информация от местни хора, под въздействието на водната стихия са счупени 2 моста в местността Лисичетата в ски зона Банско (мостовете преди Почивния дом).

Обратно в новината

Коментари - Мъртви пъстърви по улиците на Банско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това кото е допуснато в Банско е престъплние. Тази пролет ходих планината е изсечена и наранена. Тъй като не съм и скиорка няма да стъпя повече там. Нищо не е останало от красивия Пирин освен сечища и наранена природа, коато никой не се е опитал да реколтивира. Това е престъпление допуснато от месното и централни ръководства. Следващото е Паничище над Сапарева баня. В нормална държава никой нямаше да допусне такива писти които да наранят така природата. В България може всичко От къде на къде някой ще си печели а държавата ще изгражда инфракструктура, стига сте сеподигравали с хората които работат за 200-350 лв. Не можем повече да издържаме. А кмета на Банско ако мисли че е бил кмет през тези години нека.........

банскалии: кой издаде разрешителни, за да се построят хотелите, кой разреши да се сече гората, кой стопанисва язовирите и рибарника? Те, тоа да се оправи с наводненията!

А сега да видим, защо изсекохте гората... Който каквито ги е дробил, да си ги сърба!!!

Недей да съдиш за другите по себе си. ...Тъпите селяндури... Не Банскалий са причина това да се случва, алчноста на големите бизнесмени...а на теб като ти мерише на нафта, и като има селяни, не ходи там, ходи на Алпите.

Целият шум на банскалии е защото се е наводнил газарския им хотел Глазне.

Не избрахте ли вие варненци самия Милен Велчев за депутат?! А и джуджето избрахте!! Ами тогава не се оплаквайте, а мислете като гласувате!

Си е село велико е Банцко Неофит Рилски Не вярвайте на тия вопли и стенания. Нито на хотелиерите, нито на банскалии. На повечето от тях и без това не трябва да се вярва. Рибата дето са я видели по улиците може и да е следствие от джокането /пиенето/ . Все още не са изпили парите от ливадите. Нека помпат водата от Първа станция мутрите на Цеко Минев да им дойде акъла в главата. На това място едно време е имало валевица и чарк. Хората са ползвали силата на водата, а сега нека ги залива. В Банско освен бетон, изсечени гори, мутри друго вече няма. Между другото и въздух за дишане няма. На повечето хотели котлите на парното не са в ред и смърди на нафта и зиме и лете. А тъпите селяндури горят в печките си всичко, което успеят да вкарат вътре. Горят обувки, пластмаса и всичко , което гори и не гори.

Много говорите всички, големи сте философи, ама всицки ходите там. Като не ви харесва, като има много джипове стойте си в София. Никой не ви кара насила. Изненадан съм, че има толкова елементарни хора. Гражданите...Софянци

Първо тези огромни бетонови чудовища не ги строят въпросните Банскалии и второ ако трябва да се търси винове обърнете се към общината и в частност гореспоменатия кмет и трето пресата преувеличава и си създава глупави безсмислени сензации!

При толкова много инвестиции в хотели, е необходимо да има и инвестиции в инфраструктурата от същите инвеститори!

BOLIME ZA TIA MUMII,TE BULGARSKI NE MOGAT DA GOVORIAT.I NE KARAM SKI

Пяк ще кьжь, чце държавата е виновна. Хората са прости и алчни. Държавата ако е на място ще намери начин да ги озапти.

Вчера слушах един такъв собственик на хотел как държавата трябвало да строи инфраструктура. Само не разбрах дали държавата е разбила всички улици с тежки строителни машини или е изсекла всичко за да строи хотели без канализация и писти дето нямат сняг

Пиратка, ти май хич не си на ясно с какво е цунамито и има ли то почва у нас. По черноморието най-много да падне брегът в морето, заради строежите на хора, живеещи в София и изкарващи разрешения с абсолютно прескачане на каквато и да била местна власт... Кой истински варненец мислиш, че щеше да позволи на брата на Милен Велчев да изцвъка оня грозен бетон на Златни Пясъци?

Da im pomognem na bednite hotelieri.Sastoto koeto praviat s nas kogato ni odirat kozata .MERZAVZI

Нека им! Като осякоха горите сега няма какво да задържа водата в планината и ще им влиза в къщите и хотелите на алчните, глупави хорица... сечете, сечете! Чудесен, онези не са черноморци, а крадци (повечето живеещи в София), които са си присвоили територии по време на истерията покрай реституцията. Аз съм си варненче и не одобрявам бетонирането и заграбването на бреговете ни от разни мутрагени с грандомански амбиции..

Ало, банскалии, а по-кротко с исканията към държавата! Ние по другите градове няма да се гърчим без инфраструктура, за да ви оправим на вас улиците, коритата, пистите, канализацията, тока и т. н. Оня кравар кмета ви да не обяснява като малоумен, че реката се скъсала извън чертите на града по регулация, следователно било работа на държавата да се оправя. Като си продадохте нивите и си пълните гушите от туристите питахте ли държавата, че сега искате да се оправя. Май наистина трябва да стане както иска Бойко Борисов и парите от данъците на софиянци да останат в София и тогава ще видите колко ви е печеливш туризма - дали скапаната ви община ще се оправи с местните данъци и такси. Ама е лесно се реве за инвестиции в туризма на чужд гръб. Платете си сами за цялата инфрструктурата, калкулирайте си го в цената и тогава ако можете правете туризъм. Ако не става - пасета пак говедата. Това се отнася с пълна сила и за черноморските общини. Няма цяла България да ви слугува, за да осирате де що има неосрано и да се радвате на пияните скандинавски и др. прасета, които се мъкнат тука.

В Банско и зимата вече е доста зле. Навсякъде джипове,едва се разминават по порутените улици. Никой не инвестира в озеленяване, инфраструктура,прост цопват един хотел насред чакъла и чакат да потекът реки от злато:(

Ами като ги наводни и отнесе половината къщи, дано ум дойде акъло на тия, ама се съмнявам.

Бе изсечете всичко и не се косете от водата...ами си направете ледена пързалка из цело Банско и атракция Воден Свят през лятото... щото всяка снежинка-стотинка нали..

Нещо злорадстване усещам в повечето изказвания :) Ще се строи и ще се изкарват пари докато има какво да се продава и строи. После ще започне разрушаването и национализацията. Трайте си и когато ви застрояват градинките пред блоковете :))))

Тепърва ще се стоварва отмъщението на природата. Да се готви Черноморието, там ще е страшно!!! Цунами !!!

Тъй като гората е изсечена... Министерството на земеделието и горите, комисия по бедствия и аварии на воля и безогледно унищожават земеделие, гори, плажове, природа. Това е агресивна политика, насочена срещу природните ресурси на страната ни. Партията, оглавяваща това министерство да се забрани със закон!

Хак им е на печалбарите !!! Унищожиха природата, а сега се оплакват ! Това е само началото, природата си отмъщава ! Не парите и печалбата са важни, а хармонията в природата и между хората !

a zashto ne sprat tezi stroeji? kolko kamioni minavat na den samo,spored drugi hora te sa pri4inata za izlizane na rekata ot koritoto.

Колко залесихте, като изсякохте горите и застроихте цялото си землище? С тъпото си нахалство ще искате и помощ .. че това досега не се е случвало, а какво ще стане през октомри - ноември не можем да си представим.

А дано ви се свлече и срути целия Содом и Гомор, който се бетонирали на мястото на изсечените гори!

Тия дето изсекаха горите дали сега си дават сметка какво всъщност са направили - на ви сега едни писти и едно строителство, природата ще ни го върне тъпкано

Природата е по-силна от човека,когано не се съобразява с нея.А в последните години парите са издигнати в култ и липсва здравият разум.Това са само малки предупреждения за това,което може да се случва.

Сечете горите, банскалии!!!! Стройте хотели!!!! Пълнете си скапаните гуши!!!! Същото препоръчвам и на алчните черноморци, които са се довлекли в България с бохчите от майната си през 20-те години....съсипете България, вас не ви пука за нея.....

моля не се изказвайте неподготвени като не ви е ясно за какво става вапрос строителството няма ништо общо с това че реката е скъсала диги извън населеното място така че по кротко с обвиненията нвщо всички взехте да разбирате от всичко

И ПРИРОДАТА Я БОЛИ!

НЕКА ВИ НАКАЗВА ПРИРОДАТА - ВИЕ ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ ГАДНЯРИ - И ПИРИН ДА СЕ СРУТИ!!!!!!!

Вадете торбите с пари, вържете си ги на шията и се хвърлете в придошлата река! Но и тя ще ви изплюе като нещо отровно, като зло което не знае покой и насита. Мислехте, че ще се къпете в злато, но приодата ще ви окъпе хубавичко.

Не са виновни само банскалии, верно че си продадоха земята, но отговорност за бедствията носят най-вече инвеститорите, т.е. политиците, банкерите и мутрите които си изпраха там парите.