Градският частен превозвач на Варна протестира

Всички автобуси на частния превозвач във Варна, които обслужват част от линиите на градския транспорт, се движат с плакати с надпис „Протест” на предното стъкло

Обратно в новината

Коментари - Градският частен превозвач на Варна протестира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Общинска фирма"Градски транспорт" е машина за крадене на пари - общински и европейски . Не си мислете че градският транспорт ще бъде по-добре без Транстриумф, алчните хора в Общината и нагоре са много повече :)

Намалете цената на билета и хората сами ще търсят вашите услуги.

А, нима обслужването на транспотната схема на Европейска Варна с автобуси на "Транстриумф", чиито екологичен индекс на двигателите е Евро - минус безкарайност не е в нарушение на ЕВРО-директивите за екологичен гтадски транспорт ? Да, те /автобусите/ имат налични НЕфункциониращи климатични инсталации в ансабъл с кофи и вмирисани мопове в салоните за пътници. Представете си в тази жега що за аромат е в автобусите на гореспоменатата транспортна фирма. Освен това добавете им и псуващите от прозорците пешеходците шофьори, усилили чалга-хитовете в автобусите. Направо се чудя на Портних на работа ли е в отпуск ли е или е прекалено зает около тестовете на обновения фонтан в центъра на Варна ? Качете се например в автобус на "Транстриумф", обслужващ линия с номер 12 и се убедете сами в достоверността на това, което съм написал !

Какъв туризъм ще се прави във Варна, щом няма читав Градски транспорт. Като дойде туриста иска да може да си купи една дневна или седмична карта и да си пътува с нея из града докато пребивава. Иска също така да знае какви линии кога и къде се движат. С този накъсан транспорт е ужас! Алчни арменци прилапали най-апетитните линии, тази линия на една фирма, другата на друга фирма. Картата тука важи, там не важи. Отврат! Да не говорим какви раздрънкани автобуси нов внос от Израел и....Румъния!!! се движат. Това е просто излагация! Един беше написал как видял румънски туристи да се смеят като видели техен стар автобус по улиците във Варна! Резил и срам!

Аз не сьм сьгласен да плащам автоб усите на Градски транспорт,защото освен стоиноста има комисионни за още толкова автобуса,а и като знаем как ще ги подьржат само за година ще заприличат на доскорошните Чавдарки.

Наложи ми се скоро да се возя, в техен автобус, когато се избазиках с кондукторката, дали ще ми вземе повече пари заради сауната в която се бе превърнал автобуса поради липса на климатик и стана доста тъпо :) ...

Дори и с риск да променят маршрута на линията, по която пътувам, предпочитам 1000 пъти да пътувам с автобуси на Градски транспорт, отколкото с тези вмирисани, мръсни, счупени и без прозорци автобуси! Това е гавра с всички нас - цената на билета е една и съща и в изпочупените автобуси на Транстриумф и в новите и чисти климатизирани автобуси на Градски транспорт! Нали автобусите трябваше да са подмемени с нови и климатизирани до края на 2013 г.? Да им отнемат лиценза! Какво като имат сключен договор до 2017 г.? Закопайте ги и да се приключва с тази подигравка спрямо нас!

Ох, не можем да се отървем от този алчен арменец и скапаните му автобуси!