Морето остава опасно, има много инциденти

След масовите инциденти по плажовете след Илинден, морето продължава да бъде опасно и инцидентите продължават със спасени от удавяне, травми и колабирали.

Обратно в новината

Коментари - Морето остава опасно, има много инциденти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората не знаят и не искат да знаят ,че морето не е басейн и РЕЛЕФА на дъното се променя понякога за минути.Проблема не е само в промяната ,а и в мощните течени чието следствие е тя. Попадайки на такова течение дори опитен плувец в разцвета на силите си рискува живота си. Жалко е като чета как някой Човек с голяма буква е загубил живота си спасявайки поредния безотговорен глупак. Колко Човеци си отидоха в разцвета на живота си,а глупаците край нямат.

Обзалагам се, че дамата, дето е влязла при червен флаг на "константин и Елена" е била рускиня! Вече 5 години ходя там на почивка и ги гледам - тия дебили не се съобразяват с никакви сигнали и на спасителите вече им се повръща от тях.

Нормални българи-отбягвайте да работите,почивате и харчите пари по българското !Особенно на Златни Пясъци а предполагам ,че и на други курорти по мутрочерноморието.Бях неприятно изненадан,когато ме изгониха от плажната ивица защото съм българин,а камерите които охранявали рапознавали по вида български граждани и ще дойде охрана да ви изгони без дори да ползвате чадър,или да сте седнали на неутрално място .Причината е че българските граждани са нежелани и пазят туристите от нормалните бели държави -руснаци ,германци ,украинци,араби,от нас да не ги окрадем.Не стъпвайте на Златни Пясъци-враждаебно е!

за да ви пази и Бог.