Антраксът влезе в сценария на ало измамниците

90-годишна жена от Варна е станала жертва на телефонен измамник по схемата болен от антракс внук, съобщиха от ОД на МВР-Варна.

Обратно в новината

Коментари - Антраксът влезе в сценария на ало измамниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Между другото следващия път, когато такъв измамник звънне на родителите ми(както последния път, че климатиците поръчани от мен от Германия са дошли) ще отида да си взема "климатиците" и ще четете за случилото се по вестниците.Явно трябва ние сами да се справяме с тях.

К'ъв си смел герой. Юнак. Все биеш и все с разпорен задник ходиш.

Значи тия "Ало-измамниците" са една група от 100тина мангала, които вече си разиграват коня от 5-10г. Или полицията ни е уникално ТЪПА или уникално КОРУМПИРАНА! Изберете си! Повече няма да коментирам.

Вижте какво, най-тъпото е да обиждате старите хора за тяхната наивност, защото утре и вашите баби и дядовци могат да станат мишена на изродите. Възрастният човек е емоционален, трудно чува и вижда, още по-нелепа е ориентацията му във времето и пространството. Ето защо, става лесна плячка за мошениците. Аз мисля, че трябва да се обединим да искаме промяна на закона и тези изроди да бъдат осъждани на реален затвор, а имотите им, придобити с измама, да бъдат конфискувани. Това може да стане съвсем лесно, първо, полицията да насочи вниманието си към изродите, и без друго, имат 120 млн лева за подслушване. Второ, тези мошеници нямат никакъв трудов стаж, и имотите им са придобити от незаконно забогатяване. Ето ви пример как НАП и Прокуратурата могат спокойно да сложат ръка на къщите им дворци и луксозните автомобили. Така че, вместо да плюем нещастните стари хора, нека предизвикаме Властта да вземе неотложни и бързи мерки.

пребийте мулето за назидание!!!

Сега разработваме сценарий с "луда крава". В този случай кравата персонално ви се обажда.