Директор на СОУ е кандидат-кметът на РБ

Директорът на СОУ "В. Левски" Галин Ганчев ще бъде кандидат-кмет на предстоящите местни избори на Реформаторския блок.

Обратно в новината

Коментари - Директор на СОУ е кандидат-кметът на РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Ганчев е ерудит!!!Бившата му Шопова е в герберското СОУ "Хр.Ботев" и е крайно време да си ходи в пенсия.Атанас Ганчев бивш учител от СОУ В.Левски и комарджия да си гледа болния мозък.Това му са вечните врагове на следващият кмет на Русе!!!!

Или не знаеш значението на думата "ерудит", или не познаваш изобщо обекта на хвалебствията си...

Този "учител" отговаряше за идеологическата работа в някогашния отдел "Просвета". Кога стана реформатор? Забрави ли какво е правил в Ястребино?

С "легионерския произход" и с шуменския педагогически институт...да кацнеш по онова време в отдел "Образование" - не е малка работа. Явно, заслугите на сегашния реформатор към тогавашната власт не са били малки...

на Шопови беше зет

Ами той беше зет на комунистическата наменклатура,за да остане в Русе,защото е от Трявна,след 90 се разведе,винаги е бил кариерист,но пистата му е къса

...Ястребино?

От студентската скамейка - в инспектората, после направо директор! Кадърно момче или номенклатурен кадър!

Политически номад !! Обърна училището на бащиния !! Уволнява , назначава - когото си иска и когато си иска !! За игрите му - четете Атанас Ганчев !!Кое училище може да си позволи служебна кола ??

...на тая пуста политика, ще си гледам училището-изявление на Г.Ганчев преди десет години.

Това да си Директор на СОУ и Кмет са ДВЕ МНОГООО различни Неща. Най-добре е да си остане Директор в Богоизбраната професия. Пък там има и Едно Професионално изкривяване, дето ако стане Кмет изобщо няма да му е полезно, по скоро постоянно Вредно. То за всяка "жаба си има гъол" и .... абе с една дума - това "кМетуването" всички го виждаме и знаем, не е Екскурзионно летуване на ученици. Нищо лично и да е Жив и Здрав, и да си коландри Даскалото, както до сега.

20 години директор!!!!!???? Той да не се е венчал за това даскало?

Е,ВИДЯХМЕ КОЛКО МОЖЕ ДА Е КМЕТ СЕЛСКАТА ДАСКАЛИЦА!А СТИГА ТКОЛКОВА ДАСКАЛИ!ТЕ НЕ МОГАТАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С ЕДИН КЛАС УЧЕНИЦИ,А ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЦЯЛ ГРАД!МОЛЯ,СПРЕТЕ ТЪПИТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ!

ВКР-то си е друга работа