Недоволство срещу Евиния плаж във Варна

Над 500 подписа са събрани срещу новия Евин плаж във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Недоволство срещу Евиния плаж във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак цигани намесени, е неам думи...

Във Варна винаги е имало евин плаж..от 60те години, сега го преместиха, защото старото му място е по-изгодно за печалба от заведение. Да намерят подходящо място, какво се правят , затвориха и калните бани, които са заведение в момента на Тим...

...затуй като ходя там си нося и дрелката...

нямат пари за бански, затова ходят на евин плаж

Предлагам евиния и адамовия плаж да ги съберат на една обща площадка с наименование "НУДИСТКИ ПЛАЖ". Претенции няма да има а лечението на дамите за безплодие ще бъде положително и качествено!!!

хубаво си писал за безплодието и саотватното лечение ама после ти ли ще го храиш .

аиде сега и нудистите са хора като нас защо 500семкаджии да са по превелигировани щото сабрали подписи.

В Мюнхен близко до университета има парк, в който една обширна поляна е отредена за нудисти. Ходят, седят, лежат на 20-тина метра от алеите, по които има удобни пейки, на които седят, приказват си и си зяпат сеирджии - правеше ми впечатление, че повечето бяха жени. Е, и аз пооглеждах, минавайки, така разсеяно.

Евиният плаж на мен изобщо не ми пречи, то достатъчно място има за всички. Някой идиот се чуди за какво да се заяде май.

Най-големия проблем на Варна - евиния плаж. Плочките наредени изрядно, главните улици асфалтирани, шадраваните изпробвани няколкократно, морската подновена , дупките по моста чакат септември - изобщо хармония. ами кандидатствайте по еврогейски програми и ще си направите за всеки отделен плаж - да си пръцкате - плицкате поотделно. Нали това е стратегиято - поотделно !

Проблемите от морално естество са много по значими от материалните проблеми. Първите винаги водят до вторите. а пък ще е сучно да решаваме само проблема с плочките.

И новите детски площадки между блоковете са изключително грозни. Махнаха здравите стари плочки,сложиха някакви измислени оградени шаринии

Евиният плаж си имаше място - на централния плаж, заграден с бели стени. Защо беше необходимо да го местят и да създават проблеми на другите плажове??? Където и да го преместят, такива ограждения са грозни и заемат много място от терените, отредени за плажуващите.

Как защо?.Ти ако знаеш какво хубаво заведение става там ехеее.

няма това е проблема. цигани местят пейки и невъзпитани деца правят дупки