Глобяват ”Монтюпе” за замърсяване

РИОСВ-Русе е предприела административно-наказателни мерки спрямо „Монтюпе“ ЕООД за установени нарушения през юни. Наложени са санкции за 14 300 лева.

Обратно в новината

Коментари - Глобяват ”Монтюпе” за замърсяване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те са за затваряне, не за глобяване. Да дойде френския посланник да подиша малко чист въздух в Русе, не само да бди за френските интереси в Бг...И още нещо - русенци, да искаме от всички кандидат-кметченца за кажат какво ще правят за екологията на този убит и без това град!!!!!!!!!!!!

Дайте да се обединим по-сриозно и да ихвърлим тези утровители от града си. Във Франция с подписки са ги изгонили от 2 града

СМЕШНО Искаме тези мръсни французи ВЪН ОТ РУСЕ

Смехотворна глоба! Ами че то между 10 и 15 000 лв. са заплатите на мениджърите им, които хич не са малко на брой. А горките работници се бъхтят за 600 - 700 лв. на месец и дишат отровите в цеховете. Шефовете са си в отделна административна сграда, далече от отровните изпарения и хич не им пука за персонала! Направо са за съд, изгонване от България, да си ходят във Франция барабар с отровите - да видим дали там някой ще ги търпи! Лошото е, че в мениджърския състав има и българи, които са си продали гъзицата за мноооого пари....

Хайде стига прах в очите! На толкова ли изчислихте здравето на русенци!Вън от града ни шайката печалбари:"Монтюпе","Керос","Полисан"/да им дишаме ароматните въглеводори от гудрона и битума/,"Лубрика"...Имитация ,че се вземат мерки!Човекът ви казва и нощем ни тровят!Кои инспектори ще ги хванат,пък и какво от това!За да има ефект инспекторите трябва да са норвежци,датчани,шведи...,тогава ще разберем какво дишаме!

На 31 в 1 през нощта, когато заваля, станах да отворя прозорците широко и изпитах огромен шок - беше толкова миризливо и задимено, че се виждаше мъглата на уличното осветление. Вместо да вдишаме въздуха от летния дъжд, отрова! Нещо трябва да се направи веднага!!!

И зщо не се самоуби!? Да не се мъчиш с този скапан живот!!!

И като затворят тези предприятия, къде ще работят над 2000 души по мои груби сметки?!

Имат право да мигрират, да емигрират и т.н. Няма да тровим 80 000 заради 2 000 работни места. Който иска да работи подобна "работа", да върви в Африка да я работи....

А защо не проверите ТЕЦ Русе Изток? Я им погледнете комина, после ходете да им видите официално какви емисии (особено за прах) подават в РИОСВ Русе!

тази цифра е направо смехотворна, защото не е еквивалентна на здравето ни и защото още помним румънският приятелски хлорен поздрав, направо Мотюпе-то да си обира крушите и вън от града ни, предлагам да отидат в Банкя например, веднага, ама веднага....

И какво като ги глобявате? На тях изобщо не им пука! На 29.7 в 3.15 отново обгазиха Русе. В продължение на половин час в горещината при отворени прозорци дишахме отрови! След Румънците тези сега ще ни унищожат!