БСП-Варна подкрепя Анелия Клисарова за кмет

БСП-Варна застава зад независимата кандидатура на бившия министър на образованието в кабинета "Орешарски" проф. д-р Анелия Клисарова за кмет на града.

Обратно в новината

Коментари - БСП-Варна подкрепя Анелия Клисарова за кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

vvva4

БСП продължават да дълбаят! "Кабинета Орешарски" е достатъчно красноречива визитка! Миков си вкарва страхотен автогол във Варна! А за любителите на реалната политика, това е ход, който трябва да осигури победа за ГЕРБ още на първия тур!

Да се маха тази БАВНОРАЗВИВАЩА крава. Тя две смислени думи не може да каже, кмет ще ми става! УРУУУУД!

отбор мършаляци начело с медуза.

Тая е плашилото, което насочва електоралното стадо към бюлетината на нашто момче.

Това чудо от снимката,да не се появява в детска градина-защото,ще се разпищят,децата!

Не е важно кой издига кандидата... Ясно е, ТИМ управлява Варна и за това градът е клоака в сравнение с това, което беше преди 6-7 г. Мястото на грамадата не е пред общината, а пред замъка на каратистчетата от Тихина... Докато не го проумеем, няма да има просперитет в града ни.

Капитална грешка на БСП - Варна!Издига се кандидатура на бивш министър от много скоро свалено и считано за провалило се правителство!!!!Нищо лично срещу личността наг-жа Клисарова,но още от днес е ясен резултатът на БСП във Вн!Тези активисти на БСП -Вн в аквариума ли живеят?

Турската подлога е подкрепена и от комунистите хахаха абе ПРЕДАТЕЛЯТ си е предател! Левски бил престъпник гонен от турската полиция че нарушавал закона на империята ХА ХА ХА В Батак се намесила турската имперска жандармерия и черепите дето останали са косвени жертви на размаханите ятагани Толкоз за таз ДПС подлога