Първа копка на кръгово кръстовище (видео)

Изграждане на първото от трите нови кръгови кръстовища в кварталите в Русе започна днес. Първата копка бе направена на ул."Филип Станиславов" в жк "Чародейка".

Обратно в новината

Коментари - Първа копка на кръгово кръстовище (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В квартала има тротоари. В града няма пешеходни пътеки , и какви уширения хората изкарват трафика извън града ние го вкарваме през кварталите. Там няма нужда от кръгово , а от светофар. Поредното Крадене !

Поздравления за делото! Както написах преди няколко дена, пламен стоилов е за предпочитане пред крадеца божко йотов. "Чародейка" трябва да се облагороди! Е, част от населението никога няма да стане културно, но там живеят и много Българи, които нямат вина за това, че живеят с цигани, а държавата!!! И има малка грешка в текста на статията- ул. "Филип Станиславов" има тротоари, но покрай гробищата, тротоарът е само от едната страна и през зимата не се разчиства.

Напълно те подкрепям в това, че пишеш и двамата с малки букви!

След Елеонора Николова,която преасфалтира града ни,Стоилов е другия кмет,който облагородява и работи за Русе. Пак ще гласуваме за него.

КОГА ИНТЕГРИРАНАТА СИСТЕМА ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ ЩЕ ДОСТИГНЕ ДО КВАРТАЛ ТРАКЦИЯ И ОТ ТАМ ДАСЕ НАПРАВИ ПРОБИВ ЗА ДВИЖЕНИЕ КЪМ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА ГАРА И ЗДРАВЕЦ - ЗАЩОТО МНОГО ХОРА РАБОТЯТ И ЖИВЕЯТ И ТАМ

когато кмета си купи апартамент там :)

Похвално

Кмета определено заслужи втори мандат. Строят се улици, детски градини и площадки, фитнес площадки, завърши се залата правят се концерти, изобщо грешка няма! Нямам търпение да видя какво ще направи през следващия мандат.

Вторият мандат да си го изкара в затвора в Белене.

Хубави неща взеха да се случват в нашия красив град.