КАТ-Варна пуска тузарски номера с 0 и 1

Прием на заявления за право на ползване на регистрационни табели с номера по избор, започва от 30 юли. Могат да се избират табели с цифрите 0 и 1 от серия ВС.

Обратно в новината

Коментари - КАТ-Варна пуска тузарски номера с 0 и 1 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ходих в КАТ да си поръчам 5-6 фиешънски табели за всичкуту братчед, но на всички гишета лепнали едни табели "ТУК НЕ Е ИНФОРМАЦИЯ" и кат ни са ориентирах къде аджеба да ги дам тез мангизи, си прибрах куфарчето с парите и си тръгнах....

Всичката мара втасала, че до специалните номера опряла.....

И това е мно-о-ого порочна практика.

Какво означава "тузарски " номер? И какво всъщност се крие зад понятието "тузар"? Съдейки по подобни номера, вероятно "тузарът" е или неграмотна мутра-дебил , или обикновен мангал.

Трябва да си много глупав да си поръчаш номер, който ченгетата ще помнят лесно. Бъди безличен, слей се с останалите и ще имаш много по-голяма свобода на действие.

В щатите поръчковите табелки са по 200 долара. Тук явно ден година храни и затова са толкова скъпи.

То в България,повечето притежатели на подобни номера са постоянно с червена точка на челото като индийци.

напредват. Напредват и лазерните оптики...

...ОПАСНИ ЖУРНАЛИСТИ....И МАЛОУМЕН НАРОД-КОЙТО СЕ ХРАНИ САМО С СЕНЗАЦИИ И ИЗКРИВЕНА ИНФОРМАЦИЯ...ПО ЦЯЛ СВЯТ ИМА НОМЕРА ПО ИЗБОР(В ПЪТИ ПО ЕВТИНИ ОТ БГ)....И ХОРАТА НЕ МРАЗЯТ НЯКОЙ КОЙТО ИМА 5 ЛЕВА ПОВЕЧЕ И ХАРЕСВА ЕСТЕТИЧЕСКИТЕ НЕЩА (ПОДРЕДЕН НОМЕР ИЛИ КРАСИВА КОМБИНАЦИЯ)....ЛОША ПОРОДА СМЕ ТУЙ ЕЙ.......

Вашта порода - българска-мутрочалгаджийска е отегчила до смърт нормалните хора в България. Всичко оср.хте. Като почнеш от Черноморието, което е превърнато в л.йноморие, минеш през икономика, политика, култура и целия ни обществен живот, та стигнеш до такива подробности като номерата на колите... навсякъде присъства специалният ви кафяв, миризлив печат.

....имах в предвид злобните и скритички зад комповете-лошкофци и недоволни от всичко !!!!!А зависта си е нашенско....

Аз ще си поръчам "НЕ ДАВАМ ПАРИ"

Тузарски - в България това означава престъпници, мутри и наркодилъри :)

ЩО?....ЩОТО НЕ МОЖЕШ ДА ВИДИШ ПО ДАЛЕЧ ОТ НОСЪ СИ ЛИ...ИЛИ ЗАЩОТО ИМАШ ТРИБУНА-И ТИ СЕ ДАВА ШАНС ДА СЕ ИЗКАЖЕШ....

Хайде млъквай вече, бе неграмотник! Тази трибуна пък е най-малко за такива като теб. Разкарай се вече с малоумните си съждения и иди си гледай тузарския номер!

a v loshoto usa nomer po jelanie struva 20 us$,inache sa bezplatni...

Някой ти е казал нещо, ти си разбрал друго ... а истина е съвсем различна: има такса за регистрация и таблеи, и тя е различна за всеки щат ... има и годишна такса и т.н. за съвсем обикновени номера, не за специални. таксата вариара доста за различните щати и не е тоно като у нас а включва цялостна регистрация и се плаща както инициализационна така и всяка година.

dragi mi gospodincho !!!moyat "porachkov","tuzarski"nomer e VARNA,platih kolosalnata suma ot 20usd...poveche vaprosi???

koga shte ima s razlichen cviat I s aromati..snobarite tursiat veche neshto po-taka

ги заврете във ...а? Това не е обида, а предложение.

А за Палавият кашон (Трабант) и Пърдящият Ханс (Вартбург), цената за номера по избор, пак същата ли ще е или по -висока!

те отдавна са забранени поради не екологичност ...

Кога МАЙ МУН стана -кога опаш навири!

Нещо май си се поприсилил. Има толкова много чудеса на две колеса, дето пушат повече от двете соц возила. Продължават да се движат и да са произвеждат. А това че не се намират на пазара не е забраната , а ограничената скорост на моделите. Преди години изпитателя в заводите Вартбург караше стандартен Трабант с тунинг и скорост 180 км/ч и участваше в ралита. И нас Елена Апостолова също се състезаваше с Трабант

КАТ много са я закъсали за мангизи изглежда...

А КОЗАРСКИ номера, кога и къде?

По номерата и вратовете ще ги познаете