Шест проекта за пътя Русе-Велико Търново

"Процедурата за избор на проектант на пътя Русе– Велико Търново е в ход и се надявам, че още септември месец ще започне проектирането.”

Обратно в новината

Коментари - Шест проекта за пътя Русе-Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единият говори, че през 2017 г. ще бъде ЗАВЪРШЕН пътя; другата - през 2017 г. ЩЕ ЗАПОЧНА да се строи. Ясно е, че за 1 година не може да се приключат 100 км. Кой е по-правият? ПС - И от тази трънка НЯМА заек!

ООООО, това факано правителство се е сетило че има и други градове освен София и Източна Румелия.

Какви тунели и какви виадукти на този равен терен между Русе и Търново ?

ами нали трябва да се вдигне цената до максимума да има и "комисионни" поне 10%. Пише Павлова- завърши през 2017- накрая пише-същата- да започне през 2017!? и завърши някъде през 2027г- не се знае при чие правителство и власт. Да не би Герб да го има през 2027 и ББ да кара пети мандат.

250 милиона евро, по пет милиона лева на километър. Това е индикативна цена. След тръжните процедури ще падне още. В момента се цените на АМ "Струма" лот 2 и лот 3,3 са от 8 до 12 милиона на километър (подписани договори). Министърката с двете и подопечни ведомства АПИ и НКСИП, не може да си прецени какво говори. Как ще се постигне качество при тези цени, сфалити на малки фирми? Пример АМ Тракия. Браво ГЕРБ няма милост за малкия предприемач.

Проекти много, победителят е ясен!

И губещите са ясни!

ГОЛЯМ ЗОР ДА СЕ ИЗПЪЛНИ БЪРЗО , НИЩО ЧЕ Е ЧАСТ ОТ КОРИДОР 9 НА ЕВРОПЕУЙСКИЯ СЪЮЗ И ЩЕ СВЪРЗВА КРАЙНИТЕ ТОЧКИ ИСТАНБУЛ С ФИНЛАНДИЯ И ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ЗА БАЩИНИЯТА НА ЕРДОГАН

Нима Марица не е в услуга на Турция, Струма на Гърция, Тракия на родните мутри в Слънчака? А? Или всичко което не е от София до околните плажове не трябва да се строи?

Ще напиша това, което пиша на всички подобни: Ц Ъ Р В У Л !

Пътят ще е готов или ще започне строителството му през 2017!? Или и двете?!

Евентуално ще са готови с проектите и евентуално ще започне строежа- разбирай го като разкопки по сегашния път и дозатрудняване на потока.

Този път,го помня от дете и сигурно ще умра без да мога да мина по новия път