Зам.-кмет: Бяхме подведени за купона в Античния

Темата за рождения ден в Античния театър в Пловдив продължава да вълнува обществото. От община Пловдив заявиха, че са били подведени от бизнесмена.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-кмет: Бяхме подведени за купона в Античния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И данъчните да не забравят, когато му дойде времето, да проверят как ще бъдат представени в отчета на фирмата разходите за "презентацията"...

1000 до 2000 лв глоба. Вие го съсипахте бе.

Щом и общинарите са подведени,значи водата е мътна.

де сте ве филибари пловдивчани майни? Преди време Планета Панер искаха да правят концерт от общината бяха им дали и после се усетиха че са наакали крачолите и спряха концерта сега хахах е по различно. ПА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ СТЕ СИ ИЗБРАЛИ ТЪПО УПРАВЛЕНИЕ ЩОТО СТЕ СИ ТЪПИ ТО БЪЛГАРИТЕ СА СИ ТЪПИ ДЕ ТВА Е ИСТИНАТА! Пловдив столица на културата или на халтурата 2019г.

Зам.-кметът по културата Стефан Стоянов е брат на Петър Стоянов, и двамата видни соросоиди.

Бизнесменът си е платил масрафа, ще си плати и глобата. Човекът си е направих кефа както на него му харесва. Е, прекалили са малко, ама какво толкова - изивниха се. Важното е, че в Общината ще влязат едни пари. Сумата от 2800 лв/ден е съвсем приемлива за наема на обекта. Дано да има повече хора, които да могат да си празнуват срещу заплащане и да пълнят хазната. А бедните - да духат супата. Стига само сте завиждали.

Т'ва герберастите са изключително ограничени хора ей, техния кумир като кмет на София, какви ли не циркове сервира. Та му бяха "фалшифицирали" подписа, та не знаел, та какво ли не... Ама избирателите им са в пъти по-зле де...

Сус бе ратаи, на чорбаджията ли ще му гризете цървулите!

Толкова ли не съобразявате нещата от действителността, в която живеете?

не виждате ли,че всички са зависими и ги е страх от Жоро Инсата, а и той си постигна своето-показа им на всички ,че с много пари стават нещата,вдигна си егото - това е България

Говняри са и парвенютата и общинските гъзолизци и подкупните ченгета.

Тези двамата-зам.кмет и търговец, са положили доста големи усилия докато съчинят искането за ползване на Античния театър-хем да има искане, хем да не става ясно какво ще е мероприятието.Ама щом е било за благотворителна цел я посочете сега каква е била благотворителната цел и кой е събрал парите, къде ги е внесъл.Тук възниква и друг въъпрос-защо МВР по опазване на обществения ред не е прекратило пируването с висока музика и крясъци? Кой от тези служители в патрулки не е озъптил петролния бизнесмен или пък им зарежда колите с гориво и се е превърнал в недосигаема личност.Я да се разтърси малко полицията и да се установи защо не са си свършили работата по служба.Не по един, а по три чифта белезници следва да има всеки служител на МВР по обществения ред, защото нарушителите са много.Трябва им смелост и независимост от бандити и бизнесмени, за да има ред в обществото.А този зам.кмет бил ли е на тържеството наречено"благотворителен концерт"?

любимица на крадливата леля Мента,да каже колко е взел за да издаде разрешителното ,хубава комисионна е прибрал

ОБЩИНАТА МУ Е ИЗДАЛА РАЗРЕШИТЕЛНО ДО 03;00ч. КАК ЩЕ ГО ГЛОБЯТ МИ Е ИНТЕРЕСНО СЛЕД КАТО СА МУ РАЗРЕШИЛИ,НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГЛОБИ ОБЩИНАТА ,ЧЕ Е ИЗДАЛА РАЗРЕШИТЕЛНОТО,АМА КОЙ. В. ИЛИЕВ ДСто ДОНОСНИКА ЛИ ХА ХА

НСВ най-голямата ламя в тази земя

Тези лъжци са до един държавни служители. Те трябва да служат на държавата и нейните граждани, а не да обслужват собствените си интереси и тези на приятелите им крадци. Манталитетът им е, че градът е техен и който не мисли като тях няма място в него.

В такива ситуации се ражда гражданското общество. Гордея се с тези наши съграждани, които критично и аргументирано атакуват лъжливите общинари. Тези млади хора ( кмет, заместници, служители) толкова бързо влязоха в крадливото статукво, че за един мандат искат да обезпечат и внуците си. На идващите избори трябва да са аут. Не знам дали няма да изберем още по-гладни, но доказано корумпираните и най-важното, чувстващите се недосегаеми и подиграващите се с пловдивчани, трябва да изчезнат от властта и да отговарят за действията си пред закона.

Да се издаде заповед тогава Античния театър да е единствено туристически обект. Ежедневно има някакви концерти и събития там, опери, а дори и откриването световното по гребане беше там. Много културни станахте изведнъж всички? Много взе да ви пука за националните богатства и за историята ни? А нощем като препикавате Античния театър не ви пука.Голяма работа, че си направил човека парти там. Аз разбирам да е прецедент, ама то постоянно им сбирки и вечеринки на това място.

Не бъркай културните мероприятия от частните партита!А, проблемът идва и от неадекватната реакция на управляващите - може, не знаем, ще видим, няма акт, не сме компетентни, няма сигнал, подведени сме, ама той се извини ............!

ОСТАВКА, МИШОЦИ!!!

Време е тази престъпна герберска клика да бъде изметена от града ни!

Ето ,затова ви мразим.Защото сте неграмотници заемащи високи постове.И големия крадец се извинил на кого бе?Извинението не чисти името ти крадецо.

С издаването на разрешителни за частни събития (презентации, концерти, сватбени ритуали и др) Общинските власти в Пловдив нарушават два закона: 1. Закона за Държавната собственост, тъй като Античният театър е публична държавна собственост предоставена за управление на Община Пловдив. По силата на закона, ако собствеността не се ползва по предназначение (както е в случая), правото на управление се отнема. 2. Закона за Културното Наследство, според който културни ценности - публична държавна собственост, се предоставят за управление за осъществяване на дейности, свързани с опазването и представянето на културни ценности, които "трайно задоволяват обществени потребности". А тук става дума за частно парти, което не само ограничава обществения достъп, но уронва културната стойност на паметника и имиджа на Пловдив като бъдеща Европейска столица на културата.

И на кого му пука?! Самият факт, че срещу тази скромна сума е вдигнал луд чалгаджийски купон, говори къде е мястото на културата и държавната собственост, т.е на майната си.

"Трябва сериозен дебат в Общинския съвет и да помислим как това да не се случва повече, коментира зам.-кметът.... Какво има да мислите и дебатирате господа гербери? То си има закони, но Общинският съвет Пловдив редовно ги нарушава със своите безумни решения във вреда на Пловдив и неговите граждани.

Е , не ме е яд , че ме лъжат ! Яд ме е , че мислят , че им вервам ..... хи,хи,хи.....! Всеки народ си заслужава участта !

Най-тъпото е, че той също беше там! А това ако не е лицемерие... Истинта е, че въпросният бизнесмен постоянно прадира с връзките си с кмет и неговат клика. Това е просто един малък пример за случващото се в политическия живот в страната.

След лъжите на шефката на Старинен Пловдив, и лъжите на Зам.кмета по обществен ред, който твърдеше че нямало съставен акт, дойде ред и на "културния" кмет да изпълзи от дупката и излъже. Истината е, че Общината е обявила смешната цена от 2400 на ден за мероприятия, без да уточнява какви. За справка Решение на ОС Пловдив 155 от 21. 05. 2015 г. Няма записано никакво изискване мероприятията да бъдат културни или обществени, както изисква Закона за Културното Наследство за управление на културни ценности публична държавна собственост, каквато е Античния театър.

Общината като е била "подведена" с информация, защо не се намеси полицията като стана ясно, че не е СИМФОНИЧЕН КОНЦЕРТ!!!!???? Как е възможно от предния ден средностатистическите хигианисти (и не само), които миеха стълбите да знаеха, че е частно парти, но на г-н заместник кмета и на г-н кмета това да не им е било известно?!?!? Ми като толкова лесно някой може да ви подведе, какво правите, такива баламурници по такива постове?!?! Айде стига вече!!Поне не давайте подобни обидни нам изявления, че да ни дразните още повече!!!! И научете се да гледате обществения интерес, каквато ви е работата помеждудругото, а не само джоба си!!! С тая показност нещата вече излизат от контрол! Адски нагли сте, бе хора!!!

"Подведени"!!! А га ядохте кифтетата ви беше гот, а?