Окрадоха пътеката за инвалиди във Варна

Нагли крадци повредиха новооткритата автоматизираната пътека за хора с увреждания за влизане в морето на плажа в местността Карантината в кв. "Аспарухово".

Обратно в новината

Коментари - Окрадоха пътеката за инвалиди във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако някои от полицаичетата се сети да отиде до ул.розова долина ще я намерят сложена на някоя колиба тази клетка.

циганите не били интегрирани. Мисля си, че у нас въобще няма интеграция както за циганите така и за нас българите. Бива ли такава простотия, такова чудо?

langlima

Сложете камери и ако пак окрадат съоръжението, хванете ги и ги ОСЪДЕТЕ...ефективно...за кражба в особено големи размери! Полицията и съда да започнат вече да си гледат работата, че на хората им писна!

Това е работа само на ръждясалите роми.

Който посяга на недъгавия, да стане недъгав!

Първо законите оправете ... После такива козметики като площадки и тем подобни. Като няма закони каквото и да се направи след месец ще го няма.

Това само показва, каква лоша нация сме.Жалко!Затова и по света, като чуят "българин"-бягат надалеч.

Това е в следствие на негодността на Независимата Съдебна Властл Най-голямата мафия в тази държава само лапа заплати и върти далавери. Резултатите са на всяка крачка.

Какво ти е виновна съдебната власт или някои си политик след като НИЕ си правим така да ни е държавата, не че ги оправдавам политиците, но не може винаги те да са ни виновни!!! Едва ли някои политик го е направил а някои от НАРОДА!!!

Смеете се на руснаците, че до всяка машина слагат и по един Ваня с калашников!? Ами за такава сган, и като нашата само това е спасението ! В нашият блок пък редовно разбиват пощенските кутии..и Защо ??? Койй ще ми каже ?