Среднощна акция и 70 акта на таксиджии

Инспекторите на ИА "Автомобилна администрация" съставиха близо 70 акта на таксиметрови автомобили в морските курорти при масирана проверка през този уикенд.

Обратно в новината

Коментари - Среднощна акция и 70 акта на таксиджии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите-мошеници, крадци и разбойници.Това е изводът.Светът го е разбрал.

За таксиджиите :)

въпрос на приоритети.ако има хора правите непрекъснато проверки и им съсипвате живота и те сами ще изчезнат.наказанията са ниски или несъществуващи , няма контрол и затова положението е такова.я отнемаите лиценза на компанията за нарушения или някаква форма на точки при определен брои да и се отнема лиценза.освен това за шофьорите трябва да има наказания (но не глоби а отнемане на книжки)които да ги изправят на нокти.друг път няма.

От една страна в която далавераджийството се е превърнало в народен спорт?

Абе аман от неграмотните ви драскачи, бе! Значи : "От аерогарата на Варна до Златни пясъци платили 120лв. , т.е. по ш1 Евро на километър!?" Ами, след като са платили 120 лв. "От аерогарата До Зл. пясъци" - разбира се за Цялото разстояние, как така се получава " ..т.е. по 61 Евро на км. " ?? Да не би цялото разстояние да е само 1 километър? ? Каква випюща неграмотност, какво непознаване на българския език , граматика и правоговор! И това не са само вашите списвачи тук. Такива са над 80% от новопръкнатите "журналя" по излишно наплодилите се медии в България днес! Да се отвратиш и да ти се отще да четеш!

Ами много просто, яки глоби и конфискация на МПС-то. Нека после пак возят на високи тарифи, педал*те му!!!

Абе уникална държава сме!

Министъра разпоредил!!! А контролните органи какво правят 364 дни в годината, когато министъра не е разпоредил. ЕЖЕДНЕВЕН КОНТРОЛ. Всеки ден по 5 коли а не веднъж 150

Аман от селски тарикати на дребно. Не съм чул някой да е забогатял от каране на такси. Колкото и да се напъвате ще си останете едни прости и жалки шофьори.

Ами ползвайте градския транспорт.

Ех, тарикате... Ще ти разкажа една история. Във Велико Търново имаше маршрутки, които ходеха до гарата в Горна. И тръгваха по разписание. След това на бакшишите им се стори нерентабилно да возят, ако не е пълно бусчето и почнаха да возят само като се напълни... Тъй като хората обикновено бързаха за влакове и не можеше да се разчита на маршрутките, спряха да ги ползват и тарикатите фалираха. Та и вие ще фалирате накрая. И ще плачете, че светът е срещу вас. Пък вие сте толкова печени, нали?

Варна е може би единственият от окръжните градове, където водачите на МПС не спират на пешеходни пътеки. Селяни, диви...

Как, 61 евро на км ,бе?!

С помпа...

Sm3hurk0

Е тази помпа да не е трифазна ? :))