Няма опасност за хората, яли от заразеното месо

Приключи дезинфекцията на търговски обекти във Варна и областта, в които има вероятност за зараза от антракс

Обратно в новината

Коментари - Няма опасност за хората, яли от заразеното месо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как няма опасност? по магически начин месото се е излекувало от антракс?? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Къде са документите от тази транжорна за произход и преглед от специалист на месото, както и документа, с който са получили месото разните заведения и магазини? Сега да друснат на всички по веригата и добри глоби, за престъпна небрежност, та ако трябва, да ги закрият. Къде са от разните асоциации и прокуратури? И да не ми обясняват разни, с противоречиви твърдения на половин час, как е много страшно, ама ни е добре.

Държавен служител казва на охлоса "няма повод за паника". Паника!

Японското правителство след аварията в Фукушима разправяше как нямало страшно и че всичко е наред. Та имайте си едно на ум известно време да отбягвате млечни и местни продукти от района.

Е щом това е ново епохално откритие ,то тогава всички животни болни от антракс да бъдат преработени на колбаси и ще бъде реализирана голяма икономия.Аз пък някъде бях чел , че спорите на антракса могат да прекарат в почвата до 70 години и запазват своята активност, ама то какви ли не глупости се пишат .Добър апетит.Честито на чревоугодниците .Голко добре би звучало "Бьов Сроганов с антракс"

ХА ! Това си е направо подсказка за ислямски терористи (не че точно на нас ни трябват като си имаме нашите "бизнесмени"...) !!!