Издирват момче в река Дунав при Русе

14-годишно момче изчезна във водите на Дунава край Русе към 20 ч. снощи. Близо два часа тялото му бе издирвано от катера на Гранична полиция, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Издирват момче в река Дунав при Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва ли е циганче- те имат силно чувство за самосъхранение,нещо като уличните песове и едва ли в центъра под Рига.. Ромчета обичат да се плискат във фонтана пред Общината в питейната вода,не знам дали си но сят сапун.

Вижте сн.3 !!! Оказва се, че не е чак толкова голяма трагедията!

Нали те обикалят да пишат глобички за всякакви дребни общински нарушени по улиците!Къде са котролните оРганчета на общината да следят не през цялото време,но по времето не техните обходи,какво се случва в зоната??

Цитат от друг сайт със същата новина: "Не знаеше да плува, а тука ни обясниха, че реката е много опасна и стига до 7 метра дълбочина", признаха близки на семейството. Много жалко за детето...КМЕТЕ СПИШ! Направи охраняеми плажове и сложи по 1 спасител, а не децата да ходят на неподходящи за плаж места и да се случват такива инциденти ежегодно!

ЗАБРАНАТА е лесна и безплатна и не е нищо повече освен "БЯГСТВО от ОТГОВОРНОСТ". По цял свят е доказано и се доказва, че забраните не водят до положителни резултати.