Коментари - Спипаха фолк певец да гори кабели в гора | Днес.dir.bg

Спипаха фолк певец да гори кабели в гора

Изпълнителят на фолк хита "Рибна фиеста" ("И рибар съм, и ловец съм, и на закона господар съм") бе спипан да гори кабели в гората по пътя между Стара Загора и Старозагорските бани.

Обратно в новината

Коментари - Спипаха фолк певец да гори кабели в гора | Днес.dir.bg

Коментари

съгласен съм.чужденеца го е казал съвсем точно.браво брат.мога само да добавя; е такива са чалгаджийте.тоя е срам за града ни,трябва да сади борчета до живот.както и всички подпалвачи и техните господари разбира се.

ама ти наистина си мислиш, че разбираш от всичко :-))) и най-вече от метъл, а не от чалга... щом Slayer и Brutal Truth са най-тежките рокаджии според теб - добре... има ли смисъл да спорим повече? :-))) изключението просто потвърждават правилото ако е сещаш ;-) слушай истинска музика и не се занимавай с адвокатстване за губещи каузи :-)))

удовлетворен, те за съжаление не могат никога да се видят отстрани, дори на филм, защото за кривогледи, а и въобще са вторачени само в една точка - G! ха-ха...

popfolka e nomer 1

Браво чужденец! Ти си по-българин от всичките - с 2 приказки им строши главата! Колко хубаво казано - божествения български фолклор, дето лети в космоса. Щото чалгата е фолк, колкото и аз съм гагаузин... А на феновете на Азис и силиконовите перхидролки ще кажа следното - мно'о сте прости, момчета и момичета. До такава степен, че ако можете да се видите отстрани със сигурност ще ви се доповръща!

Хората наистина имат нужда от любов , но в твоите любими поп-фолк парчета обикновенно отношенията не са любовни , а са по-скоро садо-мазо-наприм за нещастната изоставена жена от силния лош мъж , без когото обаче тя не може .Това брато не е любов , а вид зависимост , симбиоза -все нещица от арсенала на психопатологията , която вие фолк маняците много добре онагледявате !

Когато БГ фен , стане министър на културата тогава ще се оправим !!

ориееент, ориеент, майка... кво друго да има, като пет века по целия полуостров и околността е царствал кючека и маането? най-важно в имперската политика е било унищожаването на културата. за да остане чалгата вовеки. и хайде без фолк. прекалено е елегантно за тази нищета. и определено е светотатство за божествения български фолклор, дето лети в космоса. така че, чалгата нека си остане само поп - тъп, обикновен, прост поп!

ура за кипърския десант! и тук се мушна. няма начин - трябваше да защити великия си принос...

Толкоз хора се впечатлиха, поне достойно си признай, че писанието не е твое... жалко е да се правиш на интересен с чужди писания и да претендираш за авторство и оригиналност

Може би визираш баладите на Slayer, или Brutal Truth може би?

Може би визираш баладите на Slayer, или Brutal Truth може би?

Човече, хем пишеш за романтика и любов, хем забравяш, че най-нежните балади точно от най-тежките рокаджии са изпълнени...

От вашите коментари виждам само че не искате да прочетете внимателно това, което съм написал... Dilar, помисли пак въху творчеството на Мановар. Относно текстовете на Мегадет да има да кажеш нещо? Sweet chalga in time, това на кой какво му идва от вътре е интересен въпрос, на теб явно само божествени ферии от колибки в двора излизат.. Помисли за силата на романтиката и как тя ще спаси света! Любов е нужна та този свят, а не насилие и канибализъм!

То всичко си е казано, но едно и от мен - БРАВО! Но не е много честно - нямаш равностоен противник сред защитниците на чалгата. Така става скучно.

Какво разбираш бе кретен?! Къде си чул за циганска раса та и за расизъм говориш? Или като научи буквите и спря да учиш?

Какво разбираш бе кретен?! Къде си чул за циганска раса та и за расизъм говориш? Или като научи буквите и спря да учиш?

До Който разбира: Не всичко, което ти идва отвътре е добро и прекрасно. Справка - гмурни се в дупката на онази колибка в двора ти и се потопи в нежната феерия на вътрешния си продукт. Доставяйки върховно блаженство на някои свои сетива, сейщай се за любимата си музика и се поклащай в мазен ритъм, който също така ти идва отвътре.

Понеже пак чета статията и не доумявам едно. Защо на великия певец му е повдигнато обвинение за палеж, а не за КРАЖБА НА ЦВЕТНИ МЕТАЛИ И ПОСЛЕДВАЛ ПАЛЕЖ?? Или може би тези кабели са от неговия апартамент, но за по-удобно ги е закарал до гората???

До Който разбира: Не всичко, което ти идва отвътре е добро и прекрасно. Справка - гмурни се в дупката на онази колибка в двора ти и се потопи в нежната феерия на вътрешния си продукт. Доставяйки върховно блаженство на някои свои сетива, сейщай се за любимата си музика и се поклащай в мазен ритъм, който също така ти идва отвътре.

Чалгата е изкуство само за такива като теб и най-добре я разбираш на чашка, нали? :))) Ония хахавите като Моцарт и Бетовен ряпа да ядат, от тях сигурно получаваш уртикария :)) Това Валдес, Кондьо, Азис, там е истината, знам! Пък ако се кълчат и силиконови блондинкиииии, това вече е върхът в изкуството! Дерзай! Ха, наздраве! :)))

EI Bugari stiga ste ni razvalqli hubavata tciganska muzika de!!! q si peite za stada ,ovce i kozi i menci ...

Някакъв, който мисли/доколкото е възможно това с опразнения му горен етаж/ се е познал в описанието на БГ Фен. Това го е подразнило. Което не е лошо. Може да смени гардероба си или Малицията. Все е към по-добро. Само да не се прави на музикален критик, че става смешен. И ако чуе някой от U2 /примерно/ да гепи кабели, да пише. А влечението на неграмотните чалгари към бакъра датира от десетилетия. Някога миризмата на потни чалга фенове, евтина козметила и мек говор се смесваше с жица, жица, медна жица. Няма нищо случайно. Кой за каквото е учил.

Който разбира - направо съм изумен от теб. За пръв път виждам чалгист, който познава творчеството на Manowar.

Мислех да не пиша коментар, защото много се забавлявах с мнението на BG Fen и смятах, че всичко е казно по темата, докато не прочетох мненито на как беше Който разбира. Абе, тиквеник ти верно ли познаваш само един вишист?? Моля се дано той не е доктора на селото в което живееш. Къф клон кфо дърво е чалгата бе?? Товечето песни са си жив ориенталски кючек, включително и изпълнението на този певец. А що се отнася до металите - аз също слушам и любимата ми група е точно спомената от теб Megadeth. Само ще те попитам колко човека ходят на концерт на така, наречените фолк звезди и колко ходят на концертите в София и каварна?? Да определено се събира публика при чалгистите, но там средната възраст е 16 години. Добре, че полицаите не проверяват за лични карти, че трябва да се изпразни стадиона.

Пич, ти си художник!!!!! Докато четях писанията ти, въображението ми се напълни с не толкова мили родни картинки! А душата със съжаление......

Сладка новина! Обаче ще го пуснат, проблеми със сърцето имал...

В главата на Стария метъл е започнал мисловен процес, но за съжаление не е стигнал до своя край. Всичко по реда си. Циганите са прослтайка от обществото, която ние не трабва да се правим че съществува. А и заради действията на отделни индивиди от тази прослтайка не трябва да съдим всички. 5/6 може би, но не Всички! Намирането на признаци на заболяване у цялостната циганската раса не е нищо повече от расъзъм и ревалатониране на истината. А вдигането на желаза под звуците на The only true metal of steel го оставям на вашия коментар.

БГ Фен, ти си нещасник. Нищо не разбираш нито от музика, нито от текстове, нито от хора, да не говорим за психологията. Така наречената от вас Чалга е клон на фолк музиката в световен мащаб и по света има много певци които пеят във този стил. Това че певиците и певците се стараят да се обличат по последна Парижка мода, не трябва да буди завист у теб, а че феновете се опитват да им подражават с по-евтини варианти на техните облекла не е вина на самите фенове, пари трудно се вадят дори и със крадене на жица. Относно феновете мога да кажа че там където живея не познавам човек, който да не слуша поп фолк и съм сигурен че и в градовете е същото, защото познавам много хора от там. Дори вишиста, който познавам също е фен, което ще рече че всички прослойки на обществото се вълнуват от това изкуство. Това че проститутките се опитват да подражават на звездите, не е проблем на самите звезди, нали така? Контра пример са гадните металисти, с дълги въшлясали коси, които не се къпят с месеци, огоре на това са алкохолици-наркомани а като се съберат по 20 човека на едно стават и неандерталци. Чувал съм дори слухове за канибализъм. Относно музиката и текстовете, както казах това е изкуство, и факта че не го разбираш не ти дава право да го плюеш. Тектовете са предимно метафорични и отразяват дълбоката българска реалност, която на теб явно ти убягва. А какви текстове има метъл група като Мегадет? Текстовете всеки сам може да си ги представи като чуе името на групата. Това че на тази музика се танцува по определен начин, не намаля нейните качества, дори нещо повече, собствен стил на танцуване е предимство (не е като да си тръскаш кухата глава). Движенията в поп фолк танца са спонтанни, идват от вътре, и това идва да рече че те не могат да бъдат наречени лоши (всичко, което идва от вътре, от душата е нежно и прекрасно, справка - романтиката). Извод : не плюйте срещу изкуството, то е вечно!

ДО БГ ФЕН - САМО ЗАБРАВИ ДА ДОБАВИШ И ЛЪСКАВИТЕ ВОЗИЛА И КАРТИНКАТА СТАВА ТОЧНА.

Еи ,колхозник!Какви глупости дрънкаш? Чалгата е музика за мангалоиди и полуидиоти.Недеи да светотатствасш с тъпи изказвания относно стилове , признати в цял свят

bg fen moge i da e nenormalen no vsichko koeto e napisal e samata istina. pozdravleniia

Mnogo tochno-ne sam v Bulgaria i ne go znam koi e tozi gospodin no se staraia da sledia novinite i mislia che Vie uluchihte Desiatkata.Shte se radvam da provheta pak neshto ot vas.

До BG Fen: Страхотно чувство за хумор и голям потенциал:) Е както виждам вече имаш и доста фенове:))) Така че, не си сменяй ник-а, вземи си муза и пиши. А ние ще четеме:)

ДО ТАМ ЩЕ СТИГНАТ И ДРУГИТЕ ЧАЛГАДЖИИ,ЗАЩОТО ХОРАТА ЗАПОЧНАХА ДА ОЦЕНЯТ МУЗИКАТА ОТ ПТАРДИЯТА И ЦЕНИЗЪМ ,ОТ ВСЯКО ДЪРВО СВИРКА НЕ СТАВА,И ДАНО ПО БЪРЗО ВСИЧКИ ЧАЛГИ ДА ТОПЯТ ЖЕЛЯЗО И ДА СЕ ХВАЩТАТ НА РАБОТА .УСПЕХ НА МАСЛАРОВА И ЦИГАНСКИТЕ ПОМОЩИ

Добре, че не са го разпознали, иначе щяха да го оставят да си пали...мангала му с мангал...

Който разбира, нищо не разбираш ти! Аз слушам хеви метъл откакто се помня, имам висше образование и прилични доходи. Запален съм сериозно по културизма от 4 години и не мога да си представя живота без тренировки. Я ми кажи представяш ли си тренировка на гнусна чалга, музика за музика за люти пиянски селски купони, каква мотивация ти е това, и каква мотивация ти дават MANOWAR с техните текстове за силни варвари, битки, и стомана . А и характера ми не е такъв че да ми кипи кръвта от кръшни ориенталски ритми. Благодаря българин съм, нямам цигански мечти и цигански музики не слушам!

До Който разбира. Абе пич, ти наистина ли познаваш един вишист? Цял вишист? Брех маамустара! Вишиста ръйш, слушал чалга! Браво на тебе! Чалгата била част от фолк музиката в световен мащаб! Тук съм съгласен, ама не изцяло. Чалгата си е нашенско-българско произведение, предназначено да задоволява вкусовете на простите хора (има и доста прости вишисти, да знаеш, познавам не само един) в България. По света навсякъде има прости хора и за тях си има подобни музики, които да се смилат по-лесно. Всичко в чалгата е първосигнално, очевидно и просто. Текстовете, облеклото (какво по-първосигнално от чифт голи цици?), извадените като от калъп красавици, самата музика, посланията... това са все неща, които не искат много да се замисляш. Те са готови за консумация - прости и ясни. Ядене, пиене, ебня... какво му трябва повече на човек? Всъщност в чалгата сама по себе си няма нищо лошо. За всеки влак си има пътници. Лошото е, че пътниците за чалгаджийския влак са прекалено много. Това значи само, че в България живеят прекалено много прости хора - нищо повече. А това, че си чувал за канибализъм сред метъл-братството, само потвърждава тезата, че си прост. Ти си отчайващо прост, което те прави и идеалния слушател на горящите кабели ;-))) Аз всъщност пиша това за собствено удоволствие. Знам, че няма да ме разбереш. Нали споменах вече, че си прост. Някои идеи няма да можеш да ги разбереш, но няма страшно, не си сам.

бг фен , жесток коментар , харесвам чалгата ама си признавам че си прав . евала , ако не публикуваш , много губиш!

Какъв поп-фолк бе олигофрен. Наясно ли си какво е поп-фолк. Няколко примера - Притури се планината на Стефка Съботинова, Ти на Нина Николина и Вода на Елица и Стоян. Гнусните чалгари крадат турски, сръбски, румънски и арабски мелодии, мислят текст напълно лишен от смисъл и айдееее - имаме хит. Аман от цигани.

И рибар съм и ловец съм и мангал съм.

Чалгата не води до затъпявне на народа, а на тези които пеят чалга, защото не знаят кога да срат,нямат марка в нищо и изпълнители и изпълнителки

бааати пича...евала...тва е се едно да фанат онея измекяри от хип-хопа да се стрелят с пищови по графа...

Чалгата не спада към понятието музика,както и фолкмузика.Думат фолкпроизлиза от фолклор,а да не говорим и за уточняване на музикалните понятия.Не е срамно да не разбираш от музика,срамно е да се правиш че разбираш.И не споменавай Мегадетсамо защото някой ти е казал това.А пък думата психологияне употребявай без предписание!

не го барайте, 20 тояги по хилавата гърбина-тъкмо ще му подобрят вродената пластика и боди ритъм.после малко и памперс може да поноси, ама здраве да е. бе даеба и нахалните мангали

БГ Фен, ти си нещасник. Нищо не разбираш нито от музика, нито от текстове, нито от хора, да не говорим за психологията. Така наречената от вас Чалга е клон на фолк музиката в световен мащаб и по света има много певци които пеят във този стил. Това че певиците и певците се стараят да се обличат по последна Парижка мода, не трябва да буди завист у теб, а че феновете се опитват да им подражават с по-евтини варианти на техните облекла не е вина на самите фенове, пари трудно се вадят дори и със крадене на жица. Относно феновете мога да кажа че там където живея не познавам човек, който да не слуша поп фолк и съм сигурен че и в градовете е същото, защото познавам много хора от там. Дори вишиста, който познавам също е фен, което ще рече че всички прослойки на обществото се вълнуват от това изкуство. Това че проститутките се опитват да подражават на звездите, не е проблем на самите звезди, нали така? Контра пример са гадните металисти, с дълги въшлясали коси, които не се къпят с месеци, огоре на това са алкохолици-наркомани а като се съберат по 20 човека на едно стават и неандерталци. Чувал съм дори слухове за канибализъм. Относно музиката и текстовете, както казах това е изкуство, и факта че не го разбираш не ти дава право да го плюеш. Тектовете са предимно метафорични и отразяват дълбоката българска реалност, която на теб явно ти убягва. А какви текстове има метъл група като Мегадет? Текстовете всеки сам може да си ги представи като чуе името на групата. Това че на тази музика се танцува по определен начин, не намаля нейните качества, дори нещо повече, собствен стил на танцуване е предимство (не е като да си тръскаш кухата глава). Движенията в поп фолк танца са спонтанни, идват от вътре, и това идва да рече че те не могат да бъдат наречени лоши (всичко, което идва от вътре, от душата е нежно и прекрасно, справка - романтиката). Извод : не плюйте срещу изкуството, то е вечно!

Коментари - Спипаха фолк певец да гори кабели в гора | Днес.dir.bg

Спипаха фолк певец да гори кабели в гора

Изпълнителят на фолк хита "Рибна фиеста" ("И рибар съм, и ловец съм, и на закона господар съм") бе спипан да гори кабели в гората по пътя между Стара Загора и Старозагорските бани.

Обратно в новината

Коментари - Спипаха фолк певец да гори кабели в гора | Днес.dir.bg

Коментари

съгласен съм.чужденеца го е казал съвсем точно.браво брат.мога само да добавя; е такива са чалгаджийте.тоя е срам за града ни,трябва да сади борчета до живот.както и всички подпалвачи и техните господари разбира се.

ама ти наистина си мислиш, че разбираш от всичко :-))) и най-вече от метъл, а не от чалга... щом Slayer и Brutal Truth са най-тежките рокаджии според теб - добре... има ли смисъл да спорим повече? :-))) изключението просто потвърждават правилото ако е сещаш ;-) слушай истинска музика и не се занимавай с адвокатстване за губещи каузи :-)))

удовлетворен, те за съжаление не могат никога да се видят отстрани, дори на филм, защото за кривогледи, а и въобще са вторачени само в една точка - G! ха-ха...

popfolka e nomer 1

Браво чужденец! Ти си по-българин от всичките - с 2 приказки им строши главата! Колко хубаво казано - божествения български фолклор, дето лети в космоса. Щото чалгата е фолк, колкото и аз съм гагаузин... А на феновете на Азис и силиконовите перхидролки ще кажа следното - мно'о сте прости, момчета и момичета. До такава степен, че ако можете да се видите отстрани със сигурност ще ви се доповръща!

Хората наистина имат нужда от любов , но в твоите любими поп-фолк парчета обикновенно отношенията не са любовни , а са по-скоро садо-мазо-наприм за нещастната изоставена жена от силния лош мъж , без когото обаче тя не може .Това брато не е любов , а вид зависимост , симбиоза -все нещица от арсенала на психопатологията , която вие фолк маняците много добре онагледявате !

Когато БГ фен , стане министър на културата тогава ще се оправим !!

ориееент, ориеент, майка... кво друго да има, като пет века по целия полуостров и околността е царствал кючека и маането? най-важно в имперската политика е било унищожаването на културата. за да остане чалгата вовеки. и хайде без фолк. прекалено е елегантно за тази нищета. и определено е светотатство за божествения български фолклор, дето лети в космоса. така че, чалгата нека си остане само поп - тъп, обикновен, прост поп!

ура за кипърския десант! и тук се мушна. няма начин - трябваше да защити великия си принос...

Толкоз хора се впечатлиха, поне достойно си признай, че писанието не е твое... жалко е да се правиш на интересен с чужди писания и да претендираш за авторство и оригиналност

Може би визираш баладите на Slayer, или Brutal Truth може би?

Може би визираш баладите на Slayer, или Brutal Truth може би?

Човече, хем пишеш за романтика и любов, хем забравяш, че най-нежните балади точно от най-тежките рокаджии са изпълнени...

От вашите коментари виждам само че не искате да прочетете внимателно това, което съм написал... Dilar, помисли пак въху творчеството на Мановар. Относно текстовете на Мегадет да има да кажеш нещо? Sweet chalga in time, това на кой какво му идва от вътре е интересен въпрос, на теб явно само божествени ферии от колибки в двора излизат.. Помисли за силата на романтиката и как тя ще спаси света! Любов е нужна та този свят, а не насилие и канибализъм!

То всичко си е казано, но едно и от мен - БРАВО! Но не е много честно - нямаш равностоен противник сред защитниците на чалгата. Така става скучно.

Какво разбираш бе кретен?! Къде си чул за циганска раса та и за расизъм говориш? Или като научи буквите и спря да учиш?

Какво разбираш бе кретен?! Къде си чул за циганска раса та и за расизъм говориш? Или като научи буквите и спря да учиш?

До Който разбира: Не всичко, което ти идва отвътре е добро и прекрасно. Справка - гмурни се в дупката на онази колибка в двора ти и се потопи в нежната феерия на вътрешния си продукт. Доставяйки върховно блаженство на някои свои сетива, сейщай се за любимата си музика и се поклащай в мазен ритъм, който също така ти идва отвътре.

Понеже пак чета статията и не доумявам едно. Защо на великия певец му е повдигнато обвинение за палеж, а не за КРАЖБА НА ЦВЕТНИ МЕТАЛИ И ПОСЛЕДВАЛ ПАЛЕЖ?? Или може би тези кабели са от неговия апартамент, но за по-удобно ги е закарал до гората???

До Който разбира: Не всичко, което ти идва отвътре е добро и прекрасно. Справка - гмурни се в дупката на онази колибка в двора ти и се потопи в нежната феерия на вътрешния си продукт. Доставяйки върховно блаженство на някои свои сетива, сейщай се за любимата си музика и се поклащай в мазен ритъм, който също така ти идва отвътре.

Чалгата е изкуство само за такива като теб и най-добре я разбираш на чашка, нали? :))) Ония хахавите като Моцарт и Бетовен ряпа да ядат, от тях сигурно получаваш уртикария :)) Това Валдес, Кондьо, Азис, там е истината, знам! Пък ако се кълчат и силиконови блондинкиииии, това вече е върхът в изкуството! Дерзай! Ха, наздраве! :)))

EI Bugari stiga ste ni razvalqli hubavata tciganska muzika de!!! q si peite za stada ,ovce i kozi i menci ...

Някакъв, който мисли/доколкото е възможно това с опразнения му горен етаж/ се е познал в описанието на БГ Фен. Това го е подразнило. Което не е лошо. Може да смени гардероба си или Малицията. Все е към по-добро. Само да не се прави на музикален критик, че става смешен. И ако чуе някой от U2 /примерно/ да гепи кабели, да пише. А влечението на неграмотните чалгари към бакъра датира от десетилетия. Някога миризмата на потни чалга фенове, евтина козметила и мек говор се смесваше с жица, жица, медна жица. Няма нищо случайно. Кой за каквото е учил.

Който разбира - направо съм изумен от теб. За пръв път виждам чалгист, който познава творчеството на Manowar.

Мислех да не пиша коментар, защото много се забавлявах с мнението на BG Fen и смятах, че всичко е казно по темата, докато не прочетох мненито на как беше Който разбира. Абе, тиквеник ти верно ли познаваш само един вишист?? Моля се дано той не е доктора на селото в което живееш. Къф клон кфо дърво е чалгата бе?? Товечето песни са си жив ориенталски кючек, включително и изпълнението на този певец. А що се отнася до металите - аз също слушам и любимата ми група е точно спомената от теб Megadeth. Само ще те попитам колко човека ходят на концерт на така, наречените фолк звезди и колко ходят на концертите в София и каварна?? Да определено се събира публика при чалгистите, но там средната възраст е 16 години. Добре, че полицаите не проверяват за лични карти, че трябва да се изпразни стадиона.

Пич, ти си художник!!!!! Докато четях писанията ти, въображението ми се напълни с не толкова мили родни картинки! А душата със съжаление......

Сладка новина! Обаче ще го пуснат, проблеми със сърцето имал...

В главата на Стария метъл е започнал мисловен процес, но за съжаление не е стигнал до своя край. Всичко по реда си. Циганите са прослтайка от обществото, която ние не трабва да се правим че съществува. А и заради действията на отделни индивиди от тази прослтайка не трябва да съдим всички. 5/6 може би, но не Всички! Намирането на признаци на заболяване у цялостната циганската раса не е нищо повече от расъзъм и ревалатониране на истината. А вдигането на желаза под звуците на The only true metal of steel го оставям на вашия коментар.

БГ Фен, ти си нещасник. Нищо не разбираш нито от музика, нито от текстове, нито от хора, да не говорим за психологията. Така наречената от вас Чалга е клон на фолк музиката в световен мащаб и по света има много певци които пеят във този стил. Това че певиците и певците се стараят да се обличат по последна Парижка мода, не трябва да буди завист у теб, а че феновете се опитват да им подражават с по-евтини варианти на техните облекла не е вина на самите фенове, пари трудно се вадят дори и със крадене на жица. Относно феновете мога да кажа че там където живея не познавам човек, който да не слуша поп фолк и съм сигурен че и в градовете е същото, защото познавам много хора от там. Дори вишиста, който познавам също е фен, което ще рече че всички прослойки на обществото се вълнуват от това изкуство. Това че проститутките се опитват да подражават на звездите, не е проблем на самите звезди, нали така? Контра пример са гадните металисти, с дълги въшлясали коси, които не се къпят с месеци, огоре на това са алкохолици-наркомани а като се съберат по 20 човека на едно стават и неандерталци. Чувал съм дори слухове за канибализъм. Относно музиката и текстовете, както казах това е изкуство, и факта че не го разбираш не ти дава право да го плюеш. Тектовете са предимно метафорични и отразяват дълбоката българска реалност, която на теб явно ти убягва. А какви текстове има метъл група като Мегадет? Текстовете всеки сам може да си ги представи като чуе името на групата. Това че на тази музика се танцува по определен начин, не намаля нейните качества, дори нещо повече, собствен стил на танцуване е предимство (не е като да си тръскаш кухата глава). Движенията в поп фолк танца са спонтанни, идват от вътре, и това идва да рече че те не могат да бъдат наречени лоши (всичко, което идва от вътре, от душата е нежно и прекрасно, справка - романтиката). Извод : не плюйте срещу изкуството, то е вечно!

ДО БГ ФЕН - САМО ЗАБРАВИ ДА ДОБАВИШ И ЛЪСКАВИТЕ ВОЗИЛА И КАРТИНКАТА СТАВА ТОЧНА.

Еи ,колхозник!Какви глупости дрънкаш? Чалгата е музика за мангалоиди и полуидиоти.Недеи да светотатствасш с тъпи изказвания относно стилове , признати в цял свят

bg fen moge i da e nenormalen no vsichko koeto e napisal e samata istina. pozdravleniia

Mnogo tochno-ne sam v Bulgaria i ne go znam koi e tozi gospodin no se staraia da sledia novinite i mislia che Vie uluchihte Desiatkata.Shte se radvam da provheta pak neshto ot vas.

До BG Fen: Страхотно чувство за хумор и голям потенциал:) Е както виждам вече имаш и доста фенове:))) Така че, не си сменяй ник-а, вземи си муза и пиши. А ние ще четеме:)

ДО ТАМ ЩЕ СТИГНАТ И ДРУГИТЕ ЧАЛГАДЖИИ,ЗАЩОТО ХОРАТА ЗАПОЧНАХА ДА ОЦЕНЯТ МУЗИКАТА ОТ ПТАРДИЯТА И ЦЕНИЗЪМ ,ОТ ВСЯКО ДЪРВО СВИРКА НЕ СТАВА,И ДАНО ПО БЪРЗО ВСИЧКИ ЧАЛГИ ДА ТОПЯТ ЖЕЛЯЗО И ДА СЕ ХВАЩТАТ НА РАБОТА .УСПЕХ НА МАСЛАРОВА И ЦИГАНСКИТЕ ПОМОЩИ

Добре, че не са го разпознали, иначе щяха да го оставят да си пали...мангала му с мангал...

Който разбира, нищо не разбираш ти! Аз слушам хеви метъл откакто се помня, имам висше образование и прилични доходи. Запален съм сериозно по културизма от 4 години и не мога да си представя живота без тренировки. Я ми кажи представяш ли си тренировка на гнусна чалга, музика за музика за люти пиянски селски купони, каква мотивация ти е това, и каква мотивация ти дават MANOWAR с техните текстове за силни варвари, битки, и стомана . А и характера ми не е такъв че да ми кипи кръвта от кръшни ориенталски ритми. Благодаря българин съм, нямам цигански мечти и цигански музики не слушам!

До Който разбира. Абе пич, ти наистина ли познаваш един вишист? Цял вишист? Брех маамустара! Вишиста ръйш, слушал чалга! Браво на тебе! Чалгата била част от фолк музиката в световен мащаб! Тук съм съгласен, ама не изцяло. Чалгата си е нашенско-българско произведение, предназначено да задоволява вкусовете на простите хора (има и доста прости вишисти, да знаеш, познавам не само един) в България. По света навсякъде има прости хора и за тях си има подобни музики, които да се смилат по-лесно. Всичко в чалгата е първосигнално, очевидно и просто. Текстовете, облеклото (какво по-първосигнално от чифт голи цици?), извадените като от калъп красавици, самата музика, посланията... това са все неща, които не искат много да се замисляш. Те са готови за консумация - прости и ясни. Ядене, пиене, ебня... какво му трябва повече на човек? Всъщност в чалгата сама по себе си няма нищо лошо. За всеки влак си има пътници. Лошото е, че пътниците за чалгаджийския влак са прекалено много. Това значи само, че в България живеят прекалено много прости хора - нищо повече. А това, че си чувал за канибализъм сред метъл-братството, само потвърждава тезата, че си прост. Ти си отчайващо прост, което те прави и идеалния слушател на горящите кабели ;-))) Аз всъщност пиша това за собствено удоволствие. Знам, че няма да ме разбереш. Нали споменах вече, че си прост. Някои идеи няма да можеш да ги разбереш, но няма страшно, не си сам.

бг фен , жесток коментар , харесвам чалгата ама си признавам че си прав . евала , ако не публикуваш , много губиш!

Какъв поп-фолк бе олигофрен. Наясно ли си какво е поп-фолк. Няколко примера - Притури се планината на Стефка Съботинова, Ти на Нина Николина и Вода на Елица и Стоян. Гнусните чалгари крадат турски, сръбски, румънски и арабски мелодии, мислят текст напълно лишен от смисъл и айдееее - имаме хит. Аман от цигани.

И рибар съм и ловец съм и мангал съм.

Чалгата не води до затъпявне на народа, а на тези които пеят чалга, защото не знаят кога да срат,нямат марка в нищо и изпълнители и изпълнителки

бааати пича...евала...тва е се едно да фанат онея измекяри от хип-хопа да се стрелят с пищови по графа...

Чалгата не спада към понятието музика,както и фолкмузика.Думат фолкпроизлиза от фолклор,а да не говорим и за уточняване на музикалните понятия.Не е срамно да не разбираш от музика,срамно е да се правиш че разбираш.И не споменавай Мегадетсамо защото някой ти е казал това.А пък думата психологияне употребявай без предписание!

не го барайте, 20 тояги по хилавата гърбина-тъкмо ще му подобрят вродената пластика и боди ритъм.после малко и памперс може да поноси, ама здраве да е. бе даеба и нахалните мангали

БГ Фен, ти си нещасник. Нищо не разбираш нито от музика, нито от текстове, нито от хора, да не говорим за психологията. Така наречената от вас Чалга е клон на фолк музиката в световен мащаб и по света има много певци които пеят във този стил. Това че певиците и певците се стараят да се обличат по последна Парижка мода, не трябва да буди завист у теб, а че феновете се опитват да им подражават с по-евтини варианти на техните облекла не е вина на самите фенове, пари трудно се вадят дори и със крадене на жица. Относно феновете мога да кажа че там където живея не познавам човек, който да не слуша поп фолк и съм сигурен че и в градовете е същото, защото познавам много хора от там. Дори вишиста, който познавам също е фен, което ще рече че всички прослойки на обществото се вълнуват от това изкуство. Това че проститутките се опитват да подражават на звездите, не е проблем на самите звезди, нали така? Контра пример са гадните металисти, с дълги въшлясали коси, които не се къпят с месеци, огоре на това са алкохолици-наркомани а като се съберат по 20 човека на едно стават и неандерталци. Чувал съм дори слухове за канибализъм. Относно музиката и текстовете, както казах това е изкуство, и факта че не го разбираш не ти дава право да го плюеш. Тектовете са предимно метафорични и отразяват дълбоката българска реалност, която на теб явно ти убягва. А какви текстове има метъл група като Мегадет? Текстовете всеки сам може да си ги представи като чуе името на групата. Това че на тази музика се танцува по определен начин, не намаля нейните качества, дори нещо повече, собствен стил на танцуване е предимство (не е като да си тръскаш кухата глава). Движенията в поп фолк танца са спонтанни, идват от вътре, и това идва да рече че те не могат да бъдат наречени лоши (всичко, което идва от вътре, от душата е нежно и прекрасно, справка - романтиката). Извод : не плюйте срещу изкуството, то е вечно!