Коментари - Маскирани нападнаха финансиста Емил Хърсев | dnes.dir.bg
назад

Маскирани нападнаха финансиста Емил Хърсев

Финансистът Емил Хърсев бе нападнат и обран от маскирани бандити докато се прибирал към дома си в столичния кв. "Белите брези" в 5,00 часа сутринта във вторник.

Обратно в новината

Коментари - Маскирани нападнаха финансиста Емил Хърсев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е че интересно. Сигурно нещо се е объркал. Та той май перешепарите на ВИС. Сигурно и на други подобни

Граматика,който ми пише в 13,43ч-не съм филолог,а и не знаех ,че глагола е руски,ще се постарая вече да не го употребявам,ТОВАРИЩ или си УЧИТЕЛЬНИЦА русского языка?А щом знаеш точно какви думи употребява Хърсев, може би си приказваш честичко с него ?За особеностите на руските глаголи и тафтологията ,естествено?

blagodarenie na nego bjaha otkradnati miliardi ot naroda........ - rano ili kusno ste ubijat i nego..

Не ми се видя толкова притеснен. Може би това е първата фазичка на предупреждението. Ами ако има и други ф а з и ч к и ...

Top kradetz i uglaven prestapnik, finansirasht s krminalno pridobiti pari BKP/BSP

Глагола касае е от руски произход и употребата му издава ниска езикова култура, особено като се получи тафтология. Българските глаголни форми са отнася се до /за/ е във връзка с и много други в зависимост от смисла на фразата. Е. Хърсев също много употребява тази чуждица.

Не му е чиста работата на бат Емо.И той май нема да си иде от естествена......

Лъже!!!Беше пиян и за да не го бият в къщи инсценира всичко........ Пита и Уотсън ако не ми вярвате!

Малко му е.

И аз мисля като теб Емо. Виж му снимката на погребението на Г.Илиев - ридае човека, ридае, все едно е умряла майка му.........

Може и да е готин човек, към близките си, към любовниците си, да как няма да е готин, като е въшлив от пари и им помага материално, но дали хората от народа мислят така??? АКО СИ ДАЛ НА БЕДНИЯ ТРОШИЦА ОТ СВОЯ ХЛЯБ НЕ СИ ЖИВЯЛ НАПРАЗНО, пееше покойният Емил Димитров.Случайно да е помогнал на бедно болно дете или нещо подобно, за да го жалят хората и всички тук сега да пишат - Той не заслужаваше това.

Негови хора, които са знаели точно кога ще се прибере от работа. Той много добре си знае кои са, на стиска ли му да говори, нали и той е един от тях - комунистическа мутра.

Престъпността се шири из България, а хората злорадстват. Може и банкер да е, но утре може да се случи и на обикновен гражданин. Лошото е само, че ако не си публична личност кучета те яли. Ето от там идва и злобата българска. Пример за това е и покушението над Манол Велев. Жалкото е, че е жив човек, но защо Сергей Станишев не излезе пребледнял на екрана и да каже Искам да се мобилизира МВР и в най-кратък срок да се намерят убийците на сестричките от Пазарджик. Защо???? Защото не са никой, нали? Ето това дразни и озлобява хората. За едни лекари от Белгия и незнам къде си, докато хиляди дечица на България умират и просат пари за лечение в чужбина. Докато в България има наш човек е, ще сме свидетели на злоба и простотия...

към над 18 год.-как точно ме касае,че са обрали Хърсев или се е самообрал,както подозират някои,не ми е ясно.На мен като ми обраха къщата,теб и Хърсев много ли ви касаеше?Всъщност ме касае дотолкова,че са обрали един обирджия на народни/тоест и на мои пари/?Ама това може само да ме кефи.

Предупреждават го, че вече му се лее куршумчето. Крадливи псета!

Само толкова ли? Язък!

Този е страшен късметлия - един от малкото живи финансисти от рода на националният ни герой, покойният собственик на ДЗИ, дето от държавен служител купи най-голямото ни застрахователно дружество. Крадците определено не са знаели кой е.

Ако на една обикновенна жена или мъж им бяха задигнали 200 лв., те щяха да умрат от мъка, а тоз наглец с тази ехидна усмивка, какво искаше да каже в репортажа-Бълха ме ухапала. Може би се радва, че още е жив.......

РАНО ИКИ КЪСНО ВИНАГИ ИДВА ВИДОВ ДЕН! КАКТО ВЧЕРА БЕШЕ ВИДОВ ДЕН ЗА леФски

май някой от обръча го е подсетил за нещо хихихих

Тоя открадна 10-те милиона долара от американската царевица,и то без да си слага маска,т.е има маска,прави се не невинен и честен.Тия пък що не са го смлели от бой,за бой са,дрисльовците

Просто са го подсетили,явно нещо се е взел на сериозно!Неможеш сам да крадеш,трябва да плащаш данъци...и като забавиш плащанията-първо предупреждение и...айде,много поздарви на Кюлев,Луканов и други съратници!

определено трябва да се въведе изискване тези дето пишат тук да са на 18 години - само глупости, гневни и неоснователни постове - сочещи слабоста на авторите. Това което се е случило е важно защото касае мен теб и .... така че !!!???

Репортажа е бил директен,защото Хърсев ссе е обадил по резервниа си телефон на Мърдок - ей така,напил се човека и си е внушил,че му е близък. А за Бтв изобщо не ми се слуша - най ме е страх от такива патриоти като тях! Бенатова е на всяка манджа мерудия,досущ като Бойко Б.

Тоя е за разстрел,не вярвам да не е в списъка.Гад,който направи много за обирането на народа.

Следващия трябва да бъде Румен Петков, но не само обир, а и малко кютек да му ударят и да разбере че за тази работа/министър/, трябва човек да разбира от нещо поне малко! А това на него му липсва! За това комунистите го натрапиха на този пост!Да лови кокошкарите, а престъпниците да ги пази! Нали и той е от тях! Така казват Плевенчани! И аз им вярвам! Хайде с здраве колега!! ХА>>ХА>>ХА

И съветник на Георги Илиев! Този мишок го познавам още от 1988 - от УНСС. Много се заигра с престъпниците и се занимава със съмнителна дейност. Иначе обира е отвратително деяние - на мен самия ми се е случвало пред зала 11 на НДК.

Хърсев сигурно още се смее на тия бандити. Той без маска що пари открадна.

ГОЛЯМ ПРАЗ... МЕН ЩО НЕ МЕ ОБИРАТ ?!

Ама верно,кой го интересува нощният живот на споменатия банкер,къде си харчи парите и кой го връзва с белезници.Да не е единственият обра по този начин.По страшни са такива като него,заради които държавата ни обира всеки ден.

Какво толкова е станало, че в новините на бТВ да има 5 минутна директна връзка от мястото на събитието и да се коментира. Такива неща стават всеки ден - не си спомням да е имало такова отразяване на друго нападение върху обикновен човек. В този отпускарски сезон интересните новини свършиха и журналистите си чудят с какво да си напълнят новинарските емисии. Дали щеше да му се обърне внимание на това нападение ако бе станало по друго време - напримет по време на избори или олимпиада?

БРЕ,БРЕ !! МНОГО СЛУЧАЙНОСА ЗНАЕЛИ КЪДЕ ЖИВЕЕ И ОЩЕ ПО-СЛУЧАЙНО СА ГО ПРИЧАКАЛИ ТОЧНО НЕГО !!!!!!ЗАЩО ЛИ НЕ СА ВЪРЗАЛИ СЪСЕДКАТА ??????ХА-ХА-ХА , МНОГО ПОКАЗАТЕЛНО МИ СЕ ВИЖДА - ПАРДОН НАКАЗАТЕЛНО !!!!ВНИМАВАЙ ЕМО, ЛАМПАТА СВЕТВА ЗА ТЕБ !!!!!!!!!!!!!!

Този много рано се прибира.И кого да оберат останалите без работа мутри.Тях на това са ги учили-да обират.От обикновените граждани няма какво да вземат.А на въпросният сигурно дневните са му колкото моята годишна заплата.Не го съжалявам.От където дошло-там отишло.

е чак пък директно по бтв репортаж имаше, абе тия от бтв много ме дразнят напоследък с тия сестри се уляха, голяма сензация направиха и от Хърсев, аман от сълзливи репортерки, колко по важни неща има за отразяване те с кво ни занимават. И тоя абдал Венелин Петков тапанар, само глупости ръси

Кюлевци ,Хърсевци , Велевци-все тия дето са банкери с многото имоти и бордове.Да не жалим за тях! Жените им после пируват и правят оргии с народните пари/бодигардовете се качват по дърветата да гонят птичките ,за да могат след нощен пир да спят/

Не са знаели, че налитат на колега.

Такива като Емил Хърсев работят и от 5 сутринта и по някога до 2-3 след полунощ. Е това, което каза в интервюто, че борави с много пари но той самият не разполага с такива малко не е така. Но човека си е банкер и не носи пари в брой и килограми златни ланци.

Към Viki: Куха лейко, защо си въобразяваш, че го познаваш?! Имаш ли представа при какви убийствени условия дава кредити от личните си фирми и как ги събира после, очевидно не.

Крадецът вика дръж крадеца

АБЕ ЕМО ТИ СИ ГОЛЯМ КЪСМЕТЛИЯ ЩОТО ТВОЯ ПРИЯТЕЛ КЮЛЕВ НАПРАВО ГО ГРЪМНАХА. ЧУВАМ, ЧЕ ЖЕНА МУ Е БИЛА БРЕМЕННА. СТРАННА РАБОТА. И ТОЯ ПЛОСЪК ДАНЪК ДЕТО ГО ИЗМИСЛИ. НЕЗНАМ КАКВО СИ ПРАВИЛ ДО 5 ЧАСА СУТРИНТА БЕ. ТИЯ ОБИРДЖИИ НЕ СПЯТ ЛИ БЕ. РАБОТАТА МИ НАМИРИСВА МНОГО НАГЛАСЕНА ЗА ВДИГАНЕ НА РЕЙТИНГ. НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ РАДИО, ТЕЛЕВИЗИЯ, ВЕСТНИЦИ И Т.Н. ЩОТО НАПОСЛЕДЪК ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ЧУВАШЕ. ВНИМАВАЙ СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ.

Дали е имал кредитни карти от всичките банки,дето ги обриса? Дано да са му изтеглили всичките! И той от тия,дето от много акъл докараха страната на тоя хал! Икономист с икономист такъв! Нека да му е!

В BG престъпността намалява непрекъснато, огромен е броят на разкритите престъпления - казва Пикаещият във фонтаните и любител на вякакви водки....

Малеее тия банкери до 5 ч. сутринта ли работят ?

Еййй това е хубав човек бе, защо така?

tova e nai gotiniq 4ovek koito poznavam ne zaslujava tova

Най добре е да си поръчаш такъв инцидент за да си вдигаш рейтинга и да си сигурен , че няма да те пребият!

муха го е ухапала тоя,той източи парите на хората от банките,те му взели 200 лева.200 хиляди трябваше да му вземат.

Сигурно документите в чантата са много интересни.