Започва обследване на 17 блока за саниране

През следващите дни ще бъде направено техническо обследване на първите 17 блока в Бургас, които ще бъдат санирани безплатно.

Обратно в новината

Коментари - Започва обследване на 17 блока за саниране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-вероятно в тези блокове почти не живеят кретени от Атака.

"Изработването на документа по традиционния начин струва близо 20 000 лева за един панелен блок". Това "близо", колко е близо? И в каква функция е от броя на входовете и етажността? Защото, ако такава няма, работате е ясна. 20 бона на блок отиват във фирма, която не прави нищо, ама за сметка на това знае как да се отблагодарява. И резултатът е един красиво опакован със стериопор блок. Красиво, красиво, колко красиво? Може би толкова, колкото срутилата се в Казанлък санирана гимназия.

Бургас като един много подреден град заслужава помощ за санирането на сградите.

Искам да ми "санират" леката кола. Много семейства желаят за леките коли да тръгне безплатна програма. Щом има възможност за безплатни неща нека управляващите да ги прилагат по-бързо!

Бургас като един много подреден град заслужава помощ за санирането на сградите. няма да има нужда да се "санират" колите, а направо да се купят нови, когато се построи завод в България.

деер

Хората живеещи в Бургас трябва да си плащат!!!! Не трябва да се подкупваме с безплатни неща, защото 25 години си мислим, че някой друг ще ни изработи светлото бъдеще.

После ще им вдигнат данъка - все пак апартамента е саниран, после ще имат общоблокови разходи - които естествено ще платят - нали са сдружение. После данъчни, инспекция по труда и т.н. - домоуправителят тр да получава заплата и осигуровки, а когато е в отпуск тр. да го замества някой. Следва счетоводство. Юристконсулт. И т.н. и крайния резултат - баламите ще ги санират 'безплатно', НО само накрая съдия изпълнителят ще им прибере панелчето за неизплатени сметки към сдружението на етажната собственост.... Да им е честито!