Развъдник на змии в междублоков терен

Избуяла растителност в междублоково пространство в русенски квартал „Дружба” 3 е развъдник на змии.

Обратно в новината

Коментари - Развъдник на змии в междублоков терен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте съвет как да прогоним змиите от вилното място? Чувала съм да се горят гуми.

До "valla" Ако запалиш гуми, то има вероятност да отнесеш глоба от Пожарната за умишлени палежи или от РИОС за замърсяване на въздуха, така че не прави подобни глупави грешки, а и змиите нищо няма да ти направят и не проявяват интерес към хора.

"Избуяла растителност в междублоково пространство .... е развъдник на змии" Ако следваме тази "логика", то гората е развъдник на мечки ...

Навсякъде в общините цари безхаберие,корупция и разврат!Едва ли е по-различно и там.Там също има хора,които не знаят за какво им плащат.Така,че спасението е хората от квартала е да хващат тоягите и право пред общината, за да пробудят спящите"красавици",докато не са се събудили змиите.Няма друг начин.Това е България!

Общината си върши перфектно работата! Що за глупости пишете! По крайбрежието също има змии, по селата също. Лято е. Горещо е. Неприятно е, да. Но щом има частна собственост...ще се вземат мерки. Иначе да искаме да превземаме територии ни бива, ама да стопанисваме- йок!

Отново пишете глупости. Поне като пишете глупости сложете някакъв колаж,че да видим тази трева над 2 метра,щото трева над 2 метра!!!!!!!!!!!!!!

Еколозите да се намесят, че е ужасно неприятно.

Имате избор, да си вземете таралежи или да трепете змиите и зоополицаите.

Че Русе винаги си е било змийско гнездо, егати новината

На чужд грьб сто Тояги са малко!!!!""

Как така ще го молят собственика? Общината издава наказателен акт подкрепен от медицински, защитници на природата и т.н. специалисти. Като не плати акта до следващата данъчна декларация....общината продава имота и си покрива разходите. Най-голямото престъпление във всички работещи държави е да не се платят данъците и глобите към държавата. Полицията е длъжна при подаване на резонно оплакване от живеещите наоколо да издири собственикът и да му наложи актът. Що за държава е ...ако не може да си открие гражданите? За чий подпират дуварите по сокаците 60000 фатмака с 20 заплати при пенсиониране?

Ако чакате общината.... Колко хора живеете там? Хванете една коса и почистете преди да са ви изяли змиите.

Другият вариянт е да започнат да мрънкат така усърдно, че и змиите ще избягат и измрат.

:D