Турска подводница почти се оплете във Варна

Турската подводница YILDIRAY, която пристигна за учение „БРИЗ 2015″ във Варна, е докоснала въже на моторна лодка на яхтената марина в района на Морска гара.

Обратно в новината

Коментари - Турска подводница почти се оплете във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На въпросния щит съветските самолети бомбардираха отгоре и отиваха за 10 минути до СССР, зареждаха с бомби и се връщаха.Полигона стана разорана нива.

"Верно" бе тя турската подводница се "оплела" в журналистически, измишльотини !!!

Статията е надраскана от ПРОФАН!!А за професионализма на" подводничарите" НЕ коментирам!!!

te taka ste ne braniat srestu Ruski raketi Vmesto da izprastat raketite si kum \Rusia ahnet dogan im e kazal da gi pratiat tocno vuv parlamenta No togava DPS ste e vuv odpuska.turcite sa naredili Bombardiraite ciala Blgaria samo ne Turskite gradove.

"активиран водолазен екип" Ц.Ц.Ц. с CTRL-ALT-DEL ли го активирахте тоя водолазен екип бе ДИРНИЦИ.... Айде не се натягайте толкова !!!

Ами вече има нови думи в езика ни, "входирам" и др. та си се зачудил за това "активиране" :D

Турците, винаги така са печелели. Дори , и срещу Византийците са спечелили с измама. Най- добре ще е да Покръстят( християнизират) екипажа на подводницата.

А бе, така ли се оплита подводница? Много лесни били - оставяш едно въже и те се оплитат. Това да не е рибарско корабче.

Ами, така ще е. Като няма български подводници, турски ще пристават по българските кейове. Дотам се докарахме!

Кво искаш ? ЧЛЕНОВЕТЕ НА НАТО СИ СЪТРУДНИЧАТ ! ЕДНО ВРЕМЕ КАТО БЯХМЕ В РУСКА ОКУПАЦИЯ ПО-ДОБРЕ ЛИ ТИ БЕШЕ БЕ БЛЯД ???

едно време съм участвал в щит 82 и нямаше други войски освен наще си.Поне аз не срещтнах други участници освен българи!Никога не съм обичал казарма и военни!

и то е така, че по-големи турци от герберастите и седерастите НЯМА!!!!

Стършел

Че кога сме били "в руска окупация"? Посочи ми поне една руска военна база в България?! Не си спомням да е имало такава!

А ти готов ли си да плащаш по-големи данъци за да имаме подводници и самолети?

Когато Ваньо Лаборант на Сорос от НБУ не даде на руските командоси коридор за летището на Прищина и реши днешната война в Украйна, в качеството на Премиер, НАТОвска Гърция не пусна нито 1 турски войник на нейна територия на път за Косово. Турският аскер премина тогава през не НАТО -вска България. Четете и мислете...преди да пишете.

Браво на турските подводничари за малко да повторят подвиг на американските си колеги отпреди години разкъсали риболовна мрежа. Тогава Пентагонът е платил 1300 долара обезщетение на собственика на мрежата.

Като видях заглавието, реших, че тоя път са надминали себе си и са дошли да бракониерстват в български води с подводница.

Тази подводница изглежда като спасителна лодка на руска такава.:)

Явно имаш предвид подвоница като "курск".....значи спасителната и лодка все пак се е спасила за сметка на целия екипаж......тролете си зомбита,вкарали са ви в тази вертуалност ченгетата,че ресурс не им остана и само пенсионирани шестаци и зелени чорапчета останаха но за колко време още........плащаме си цената за "мирния преход"....я да да го бяхме спретнали както през 44г. колко бързо щяхме да сме го забравили

Български рибари, победили турски подводничари :)

А "Дръзки" лежи захвърлен до мантинелата на края на Морската градина. Когато го видях през 2011 г. все едно видях търкалящите се кокали на отдавна измрели хора на изчезнал народ.

Лелел ами сега ако крайцера "Дръзки" прати едно торпедо на турсската подводница и я потопи както потопи карйцера "Хамидие" на турците преди 100 години? кво става..да бяга веднага турската подводница че пускаме пак "Дръзки" на вода

Прочети малко история! "Хамидие" е торпилиран, но не е потопен.

Интересно какво е правила в яхтеното пристанище..... Журналето пак май се е объркало

Уффф,и тези "специалисти" ще ни "пазят".То отделен въпрос от кого ще ни "пазят".Да внимават себе си да "опазят" от самите себе си....Нещастници...

Да би мирно в Турско стояла, не би булгаристан канап видяла... От братушките обаче няма така лесно да се отърве!

"варненец" вече стана диагноза...перничани ги сложихте в малкия си джоб по простотия....от йодните изпарения ли,от солената вода ли........нещо стана с този град който беше толкова хубав преди 20г........или ония хубвци от ТИМ го направиха такъв